Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1- Kaçmak Korkaklar İçindir

@haziranege62

Kitabıma Hoşgeldiniz Şimdiden İyi Okumalar Dilerim 💗

 

Dikkat ⚠️ : Bu kurgu kan, cinsellik ve rahatsız edici öğeler içermektedir . Küçük yaşta ve çabuk etkilenen okuyucuların okumasını tavsiye etmiyorum .

🎵Doin Time🎵

" Yalnızlığın, yaraların ve hatıraların yaralarını iyileştireceğim . Ve senin parçalanmış parçalarını , içindeki fırtına dinlene kadar tutacağım , onları bir araya getirip seni iyileştireceğim .

Nefeslerini ölümden çalacağım ve içini yeniden umutla dolduracağım. Sana ışığın ne olduğunu göstereceğim. Korkuyorsun biliyorum ama sadece elimi tut ve bırakma.

Yeri terk etmekten korktuğunu biliyorum ama bir kez ayağa kalkarsan sendelemene izin vermeyeceğim seni tutacağım kendi başına yürüyebilene kadar bir daha asla düşmeyeceksin tüm o metal zincirleri kıracaksın küçüğüm "

Yüzümde belli belirsiz bir yüz ifadesini takınıp öyle bakmıştım o pisliğin suratına, gözlerim onu sorgularcasına tehtitkardı yüzünde belli bir gülümseme ile kıkırdıyordu .

" Lan....sen bir de hala sırıtıyormusun ! "

Masada duran silahı elime alıp tetiği çektim karşımda duran yarım yamalak sandalyeye bağlı olan şahsın bacağına bir el kurşun sıktım, yüzünde ki o gülümsemenin yanı sıra acı ve korku hissi kapladı bedenini, tamda istediğim gibi .

" Kaşar....hainsin sen içimizden saydık seni el üstünde tuttuk ya oruspu...!"

Sözleri hiç içime işlemiyordu sanki kısa bir göz devirmenin ardından ona doğru yaklaştım bacağımı yarasına bastıracak şekilde koyduğumda deponun duvarları büyük bir çığlıkla yankılandı .

" Senin....ben *******! "

Sözleri de kendisi gibi iğrençti patronu da baya yalaka yapmış bunu haddini hiç bildirmemiş .

" Hadi bakalım bence artık asıl mevzuya gele biliriz . "

Elimde tuttuğum silahı bu sefer taşaklarına doğrultuğumda hiç tereddüt etmeden yalvarır gözlerle suratıma baktı .

" Yapma dur....ne istiyorsun benden ? "

Dudaklarımda beliren tebessümle elimde olan silahı arka belime yerleştirdim .

" Sadece tek bir soru, patronun Murat Akar'ı öldürdü mü ? "

Bu adam eski elemandı ondan başkası da bilemezdi bu soruyu, sorduğum soru karşısında sadece büyük bir kahkaha attı .

" Sen cidden.....demek bu yüzden o gün patronun karşısına çıktın ! "

Ellerimi cenesinde sıkıca birleştirdiğim anda kafasını hızla hareket ettirmeye çabaladı .

" Cevap ver... O mu öldürdü lan ! "

Belimde duran silahı çıkartıp bu sefer hiç acımadan diğer bacağına iki el kurşun sıktım bacaklarından şırıl şırıl akan kanının sesini duya biliyordum acıdan kıp kırmızı olmuş suratına bakarken keyif alıyordum.

" Evet....allah kahretsin o yaptı ! "

Cevap tam olarak bildiğim gibiydi hislerim hiç bir zaman yanıltmamıştı beni .

Kapıdan içeri giren ortağım ise işlerin ne hale geldiğini anlamıştı, yüzümde beliren tebessümü fark etmiş olacak ki .

" Demek istediğin bilgiyi aldın, güldügüne göre . "

Sonunda teşrif ede bildiler, ortağım diye demiyorum ama gerçekten kimse onun eline su dökemez .

" Sensiz pek tadı olmadı ama, olsun aldım cevabımı . "

Deniz elinde bir kaç parça poşetle yanına yaklaştı poşetleri masanın üzerine koyup yavaşca bana döndü .

" Demek meşhur planı devreye sokma vakti ."

Poşetten çıkardığı sigara paketinin jelatinini yavaşca söktü, ardından bir dalını bana uzatarak gözlerimin en içine, karanlığına baktı ve ne karar vereceğime odaklandı .

" İntikam alma sırası sende gibi görünüyor,
haksız mıyım ? "

Uzattığı paketten sigara dalını alıp dudaklarımın arasına götürdüm Deniz cebinden çıkardığı çakmakla kıvılcımı ateşledi, sigara ateşle birleştiği anda yavaşca içime çekmiştim, çiğerlerimde dolaşan dumanı bir an önce bırakıp konumuza döndüm .

" Biraz erken değil mi ? Sonuç olarak beni daha yeni tanıyor ve eminim içinde bir yerlerde bana hala bir güvensizliği söz konusu . "

Deniz bu sefer paketinden aldığ sigarasını yakarken içten bir duygu ile bana döndü kendinden emin görünüyordu .

" Sen ne kadar ona güven vadet sende onun içinde bir yerde sana güvensizliği hep olacak Duru biliyorsun, karşımızda ki öyle sıradan
biri değil "

Derin bir nefes alıp masanın yanında ki sandalyeye doğru ilerledim kafamın bu kadar karmaşık çalışması normal değildi hiç böyle bir şey yaşamamıştık, bizim Denizle yaptığımız planlar asla böyle tepmezdi .

" Peki diyelim intikam almak için içlerine girdim, hatta şuan bile beni didik didik arıyor ola bilirler, Karan o kadar salak değil beni araştırmak için elinden geleni yapacak ve eninde sonunda o gün ki karşılaşmamızın tesadüf olmadığını anlarsa eğer...."

Deniz sözümü keserek beni duraksattı, sandalyeye oturduğumu gördüğünde bu kadar kolay pes ettiğimin farkına mı varmıştı .

" Hadi ama sencede çok kolay pes etmedin mi ?sen bu değilsin ki ben eski Duru'yu istiyorum her ne olursa olsun pes etmeyen gözü kara, ailesinin intikamını almak için bunca yıl bekleyen kız nerede ? "

Haklıydı bana noluyordu böyle, ilk kez ben bile ne yapacağımı bilmiyorum oysaki bana yanlış yapan kişiyi gözümü kırpmadan canını yakacak intikamını sonuna kadar alacak Duru neredeydi ?

" Tamam nerden başlıyoruz ? Ama önce şu adamın icabına bakmamız gerekiyor acıdan kıvrandığını gördükçe midem bulanıyor . "

Deniz gülümseyerek karşıda duran adamı sakince inceledi ne yapacağı apaçık ortadaydı oysa ki bunu anladığımda ise onu durduracak cesaretim olmamıştı veya olmasını istemişimdir .

Yarım Saat Sonra...

Deniz elinde ki bıçağı adamın boğazına hızla dayadı keskin bir çizik atarak adamın gözlerine sertçe kitlendi Deniz'in bu yanı bana bile ürkütücü geliyordu her defasında kendinden geçiyor gibiydi onu ben bile tanıyamıyordum .

" Seni öldürmememiz için bize bir neden ver ? "

Adam bacaklarının acısından kıvrılıp kekelemeye başladı belkide Denizin en çok sevdiği kısmı buydu insanların acılarından besleniyordu .

" Sizi....oraya soka bilirim bilgi...veree...
bilirim "

Deniz sırıtarak bana döndü kendinden çok benimde tatmin olmamı istiyor gibiydi .

" Duydun mu bak bizi oraya soka bilirmiş Duru ? Sence biz zaten çoktan girmezmiydik akıllı bıdık !? "

Yavaşca yaklaştığımda adamın tüm yüzünün kanlarla kaplı olduğunu gördüm bu beni neden şaşırtmadı acaba .

" Sizi...kasa dairesine soka bilirim...orda önemli bir dosya var şu Murat Akar'la alakalı..."

Sesini netçe duyduğum anda Deniz'in önüne geçip adamın boğazını sertçe kavrayıp tırnaklarımı geçirerek sıktım gözlerimde belli belirsiz bir karanlık vardı .

" Şu diye bahsettiğin kişi benim babam lan... Sakın ismini bile anmaya çüret etme ! "

Adam gözlerimin içine bakıtığı anda tırnaklarımı derisinin içine daha acı verecek şekilde soktum acıdan kıvranan suratını izlemek için gelmedik buraya cevaplar var ya verirsin ya da diye başka bir seçenek yok .

" Dosya ne ile alakalı ? Daha önceden incelediğin belli söyle ! Yoksa bu tırnakları o iğrenç ötesi gözlerini oymak için
kullanırım . "

Deniz araya girdiği anda tırnaklarım dersinden hızlıca çıktı adam bu sefer susmayacaktı susamazdı da .

" İşte sana fırsat ya yaşa ya da öl..."

Adam çaresizlik içinde tavanı izlediği sırada konuşmak için gözleri ile masada duran suya istekli bir bakış atmıştı, masa da duran suyu tek bir hamle ile alıp başından aşağı döktüğümde şişesini elimin tersiyle kenara fırlattım .

" Sözleşme...ölmeden önce sözleşme yapmışlar kızı ile alakalı "

Deniz yavaşca bana döndü duyduğumu görmüştü sanki bir şeyleri sezmiş gibisinden bakıyordu bu da planın bir parçasımıydı ki .

" Seni yıllardır arıyor o sonunda buldu, ve asla bırakmaya niyeti yok . "

Gözlerimden çıkan kıvılcımların eşliğinde adamın boynundan tutup tek bir hamlede sıktım bu sefer ilerinin de ilerisine gitmiştim öldürmek pek huyum değildir ama bugün benim katil olma potansiyelim bir hayli yüksek .

" Planı ne lan o piçin....patronun da seninde tüm o ekibinizinde başına bela olucam . "

Deniz beni hafiften durdurmak için araya girdiğinde belimden hızla kavradı beni o it heriften uzaklaştırıp duvara sertçe yapıştırdı .

" Sakin ol şimdi sırası değil ! "

Deniz adama kitlendiğimi fark ettiğinde yavaşca çenemi parmakları ile kavrayıp kendisine çevirdiğinde gözlerim onunkilerle buluştu .

" Duru...elimizde çok önemli bir bilgi kaynağı var onu şimdi öldürürsek bilgilerden mahrum kalacağız . "

Denizi anlamaya çalışıyordum ama beynim o an durmuştu ve nefretim hatta öfkem beni ele geçirmişti oradaki benmiydim emin değildim .

" Tamam, biraz hava alıcam sende o sırada ne bilgi öğrenebilirsin ona bak beni önceden tanıyorsa orda karşılaşmamız tesadüf değildi . "

Deniz başını onayladığı gibi adamın ensesinde soluğu almıştı, başımdan bir an önce atmam gereken o düşünceyi merdivenin yanı başında paslanmış duvarlar arasında ata bilmiştim, kendimi hangi ara buraya attığımı bile anlamadığım da işlerin sarpa sardığını anladım .

" Sikt***** çocuğu madem beni arıyordun neden daha önceden karşıma çıkmadın neden o gün ?! "

Başımın etini yiyen kurtlar melodi eşliğinde fısıldıyor gibiydi susmak bilmiyorlardı, kendimi kaptırmış gidiyordum sanki o boşluğa karanlığa, insan kendi içinde ki karanlıkta nasıl kaybola bilirdi bu mantıklımıydı ?

Cebimde ki telefona gelen bildirim panelinde aynen şu yazıyordu " Karanlık bazen tam yanı başındadır, peki sen bu karanlığa sahip olmaya hazır mısın ? "

" Çatışmanın içerisinde iki beden gibiydik birimiz vurulsa diğerimizde ölürdü..."

Öncelikle ilk bölümümü okuduğunuz için teşekkür ederim tekrardan yeni bölümde görüşmek üzere hoşcakalın öpüldünüz ✨💋

 

Loading...
0%