Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2 - Yüz Üstüne Çıkmamış Yalanlar

@haziranege62

Dikkat ⚠️ : Bu kurgu kan, cinsellik ve rahatsız edici öğeler içermektedir . Küçük yaşta ve çabuk etkilenen okuyucuların okumasını tavsiye etmiyorum .

🎵Diamonds🎵

Hiçbir Tesadüf Senin Kadar Muhteşem Değildi .

Ben anlatamadım. içimde biriktirdiğim, boğazımda düğüm düğüm olanları anlatamadım. Gülüşlerin arkasına sığındı gözyaşlarım. Boğazımın ortasında yumru oldu yutkunamadım. evime sığamadım, geceleri de uyuyamadım, nefes alamadım bazen. Geçmedi anlatamadım. Ben her zaman çok sevmenin yeteceğini düşünürdüm şimdi ise size, çok sevmenin yetmediği kalbimde ki derin acıların birer birer yok olmadığı, kimseyi bir daha sevemediğim yerden yazıyorum...

1 Ay Önce

Elimde ki anahtarla kapıyı açıp eve girdiğimde kapıyı sertçe arkamdan kapadım, Hole doğru ilerlediğim esnada Denizin sesi salondan yükselmişti .

" Ooo! Hanımefendi sizi buralarda görürmüydük ? "

Sesin geldiği yöne doğru ilerlediğimde koltukta oturan dudaklarına aldığı sigaranın dumanını yavaşca üfleyen Denizi gördüm .

" Sana da merhaba, ayrıca ben seni kaç kere uyarıcam odalarda sigara içmek yasak diye ! "

Kolumda ki çantayı yanımda duran masanın üzerine koyup pencereye doğru ilerledim, pencerenin kolunu kavrayıp camları sonuna kadar açtığımdan emin olduktan sonra Deniz'in sigarayı bir an önce söndürmesini bekledim.

" Tamam tamam kızma hemen . "

Elinde ki sigarayı yanında duran tabakda,yarısı yenmiş köfte ekmeğin boş kısmına bastırdı sigarayı, söndüğünden emin olduğunda ise rahat bir tavırla bana baktı .

" Oldu mu güzellik ? "

Espirisini bir kenara bırakıp ciddi tavrına büründüğü anda koltukta omurgasını dikleştirmişti, bir şey vardı gözlerinde görmüştüm o tedirginliği ki yutkunarak sözüne devam etti .

" Bir iş var tehlikeli, ama senin ne kadar çok istediğin kişi ile alakalı. "

Cümlesini yarıda kestiğim esnada sevinçten havalara uçtuğumu fark etmişti gözlerimin içinde adeta yıldızlar uçuşuyordu .

" Onu buldun mu cidden ? "

Deniz hafif bir tebessümle koltuktan ayağa kalktı yanına doğru birer adım attıktan sonra yavaşca ellerini ellerimle birleştirdi .

" Sana verdiğim sözü ben ne zaman tutmadım ki ? "

Cebinden çıkardığı iki bileti gözlerimin önüne serdiğinde elinden hızlıca kapmak için sinsice yaklaştım fakat o ne yaptığımı anlamış olacak ki geri çekilmişti .

" Öncelikle yanağıma bir öpücük alayım, emin ol bunları almak hiçte kolay olmadı Duru hanım ."

Yanağını dudaklarımın hizasına getirip öpmemi beklediğinde gözlerimle onu umutsuzluğa sürükleye bileceğim fark etmiştim ki Deniz çok geçmeden niyetini ters köşe yapıp bana düzgünce biletleri ellerimi tutuşturdu .

" Tamam tamam, hadi bunu pas geçelim ve akşam ki kulübe nasıl hazırlanacağız ona bakalım ? "

Elime aldığım biletler gece kulübüne ön giriş gibiydi son derece özenle hazırlanmış yazılara odaklanmamak elde değildi ilk maddeyi okuduktan sonra kahkaha atmamak için kendimi durdurdum .

" Cidden mi 10 bin tl mi vermemizi bekliyorlar ? "

Kumara oturmak için bir nevi ön paraydı bu sahtekarlıktı resmen, ama zaten böyle bir kişiliksiz sahibi insanlar daha çok para ile ilgileniyordu .

" Para işini dert etme sen, sadece diğer madde de ki kıyafet işlerini halledelim gerisi çorap söküğü gibi . "

İçimi kaplayan garip bir rahatlık hissi ile koltuğa kendimi bıraktım Deniz vücudunu masaya yaslayıp beni izliyordu ki sessizliğini hemen bozdu .

" İçeri silah falan almıyorlar, bir kaç adam yolladım kulübe, içeriye kaçak olarak silah sokacağız . "

Deniz her şeyi hallede bilirdi belki ama söz konusu o adam olunca akan sular dururdu ki adamın kendi mekanı orada kuş bile uçurmazlardı eminim .

" Bence biz gene de yanımıza saklaya bileceğimiz kesici bir alet alalım, nolur nolmaz . "

Derin bir nefes alıp ayağa kalktığım sırada Deniz'in telefonu yüksek sesle çalmaya başlamıştı cebinden çıkarttığı telefonu kulağına götürüp sessizce karşıda ki kişiyi dinlemeye başladı yüzünde belli belirsiz bir ifadeyle ona baktığım da,

" Neler oluyor, sorun yok değil mi ? "

Başını hayır anlamında sallayıp odanın etrafında dönüp durdu bir süre ardından telefonu kapattıp beni hafiften süzdü .

" Küçük bir sorun var, içeri bir kişi gire biliyor . "

Kendinden emin şekilde duran Deniz bensiz bir halt yapamayacığını bilmiyordu elbette ben gidecektim .

" Tamam ben giderim sende dışarda yapılacak bir şey varsa onu hallet . "

Deniz somurtkan bir şekilde bana bakarken ayağa kalktım bu işi halledecek kişi bendim ben olmalıydım.

" Seni oraya tek gönderemem ! "

Sesinde ki tonu pek beğenmemiştim ciddi olduğunun farkındayım fakat,

" Sen olmayacaksın ama adamların içerde Deniz, tek değilim yani "

Düşünceli bakışları ile etrafa dikkatli baktığında yavaşca ellerini tuttum bana güvenmeliydi hep güvenirdi .

" Peki, ama en ufak sorunda itiraz etmeden çıkıcaksın o mekandan "

Başımı evet anlamında onaylayıp gülümeseyerek boynuna sıkıca sarıldım tabi ki de çıkmıyacaktım o sorunu ben yaratacaktım .

 

1 Saat Sonra

 

Arabanın deri koltuğuna yapışan bacaklarımı her defasında istemsizce düzelterek doğru olan pozisyonu yakalamaya çalışıyordum, mekânın dış kısmı adeta Hollywood'u yansıtıyordu çok göz kamaştıran ışıklar vardı her biri yüzüne karşı yanıp sönüyordu birer oyun gibi, Deniz arka tarafa dönüp beni yokladığında ise ;

" Artık bu son oyun kendine dikkat et seni burda bekliyor olacağım, he bir de sorun çıkarmamaya çalış . "

Yüzümde beliren tebessümle eline sıkıça dokundum, gözlerimin içi adeta yıldızlarla kaplı bir şekilde ona baktım ;

" Hiç şüphen olmasın..."

Arkama bile bakmadan kapı koluna yöneldim kapıyı mekanın karşısında duran bodyguardlardan biri hızlı davranarak açtı bacaklarımı deri koltuktan ayırıp ayağa yavaşca kalktım üzerime giydiğim mavi kısa düz elbisenin bacaklarımdan yukarı doğru çıktığına tanık olmamak için hafifçe düzelttim, el çantasında duran mekân için özel olarak düzenlenen kartı çıkarıp girişte duran adamların gözünün içine sokarak kapıdan içeri girdim .

" Evet...içerdeyim "

Deniz her ihtimale karşı kulağıma bir tarayıcı takmıştı ve tabi ki gözlerimde ki lenslerden etrafı kolaylıkla inceleye bilecekti;

" Hadi başlayalım bakalım ! "

Etrafa odaklandığımda kırmızı dar bir koridor beni bekliyordu sanki yeterince oksijen varmış gibi bir de dap dardı ,

" Karşında duran kırmızı kapıdan içeri giriyorsun, orası iç mekan seni orda karşılayacak iki kişi var Alev ve Daniel "

Kafamı karıştırmadan bu kişilerin özetlerini geçse çok iyi olacaktı, kırmızı kapıya doğru geldiğimde içerden yükselen müziğin ritmi içimi bi garip hissettirmişti ;

" Alev Tekin 25 yaşında gizli bir hacker, Daniel Wrofst ise 27 yaşında paralı asker aynı zamanda ülkesinde kırmızı bültenle aranan süpelininta kendisi "

Adam ülkesinde kırmızı bültenle aranıyor beni mi koruyacak Deniz bu sefer umarım boka basmamıştır ;

" Sen bunlardan eminsin yani, sonra boka basmayalım da ? "

Kapının kolunu çevirdiğim anda karşımda duran kızıl saçlı kız ve yanında iri, kumral tenli adamı görmüştüm yanlarına doğru merdivenden yavaşca basamaklardan indiğim sırada ayağım yavaşca boşluğa takılıp dengemi kaybetmeme sebep oldu;

" İşte sıra sende Daniel, bıçağı ver ona ! "

Bacağımın yan kısmına hızlıca takıp gizledim Daniel kolumu sıkıca tutup beni sakince kaldırdı Alev ise yüzüme herhangibi bir şey oldumu gibisinden bakınıyordu .

" Sen iyi misin ? Yaralandın mı ? "

Alevin sesi çok tizdi Daniel ise kolumu hafifçe bıraktı ikisininde gözleri bana işaret vererek aranan o şahsın nerde olduğunu gösteriyorlardı ,

" Şimdi plan zamanı arkadaşlar herkes ne güzel tanıştı ama asıl olay şimdi

başlıyor . "

Deniz artık konuya girsen daha iyi olacak yoksa burda böyle zaman kaybı yaşıyoruz, Daniel bize dönerek ;

" Birşeyler mi içsek hem sohbet ederiz kızlar ? "

Alev bar kısmına doğru hızlıca bir giriş yapmıştı belli ki barın yanında duran koltuklardan birine oturup bizim gelmemizi bekliyorlardı ;

" Evet şimdi ilk işimiz Alevi onların sistemine sokmamız bu bizim için en önemli kısım, anlayacağınız kanıt yoksa cinayette yok ! "

Alev elinde ki telefonu gösterip bize döndü yapacağı şeyi tam anlamamış olsamda onu dinlemeye başladım;

" Öncelikle beni güvenlik odasına sokmanız lazım, bu ne kadar sürer bilmiyorum, fakat ardından bu telefonu onların sistemine bağladıktan sonra 30 dk'mız olacak süreyi iyi değerlendirmemiz önemli benim yapacağım iş bu "

Söyledikleri bizim için ne kadar kolay olacağını görücez öncelikle güvenlik odasını bulmakla başlamalıyız ;

" Güvenlik odası üst katta sağdan ilk kapı şuanlık sadece içerde iki kişi var gibi görünüyor ama her ihtimale karşı Daniel' da sizinle olsun . "

Denizin söylediklerini de dikkate alarak öncelikle fazla dikkat çekmemek için birer bira söylemiştik karşımızda duran üstü bile tam olarak olmayan kadın elinde ki tepsiyi masamızın tam ortasına bıraktı tabi bu konu ile alakalı gülümseyen yüzünü patlatmamak için kendimi zor tuttum da diye biliriz ;

Derin bir nefes alarak masanın üzerinde ki bira bardağını kafama hızla diktim, boğazımdan aşağı kayan acının tatlı hissini bir arada tatmak önemliydi meslek işiydi .

Ayağa hızlıca kalktığım da Alevi de kaldırmak mecburiyetinde kaldım başımın döndüğünü buraya yansıtırsam bu bizim için daha kolay olurdu;

" Alev tuvalete kadar bana eşlik eder misin ? "

Alev başını memnuniyetle salladı ve koluma hafifçe girdi Deniz etrafı tarayıp bize döndüğü sırada .

" Tuvalet yukarda sağdan ikinci kapı iyi şanslar . "

Ayağımda ki topuklular hiç bu kadar acıtmamıştı, merdivenden yukarı doğru çıktığımızda odaların yanlarında duran isimliklerine hafifçe göz gezdirdim, Denizin dediği gibi ilk kapı güvenlik odasıydı ama bizim işimiz şuanlık orayla değildi ,

Tuvalette girdiğimiz andan Alev kapının açılmaması için kapının koluna demir bir çubuk sokmuştu ardından elinde ki çantasından çıkardığı sinyal kesiciyi etkin hale getirdi, o sırada bütün tuvaletlerin içine bakarak herhangibi biri varmıydı diye bakındım, etrafta kimse yoktu içerisi temizdi .

" Evet şimdi ikinci kısma geldik Duru havalandırma kısmından güvenlik odasına geçiceksin ordanda uyku gazını etkin hale getirip odaya koyacaksın . "

Tuvalete doğru ilerleyip kapıyı açtım tavanda duran havalandırma deliğini gördüğüm anda klozetin üzerine çıktım kapağı tek bir hamlede diğer tarafa indirdim Alev çantasından bulunan uyku gazını elime verirken tereddüt ettiğini fark ettim .

" Bir sorun mu var ? "

Alev hayır anlamında saklamıştı başını ama bir problem olduğu belliydi ,

" Sadece tek bir gaz maskesi var yani içimizden içeri biri gire bilir . "

O kişi de belliydi zaten Alev bu işleri biliyordu elbette o girecekti .

" Sen takarsın, ben pek anlamam zaten. "

Alev tamam anlamında tebessüm ederek benim içeri girmemi bekliyordu, sonunda dengemi koruyarak iki kolumuda delikten içeri geçirdim ardından tüm bedenimi yavaşca soktuğumda derin bir nefes aldım havalandırma kanalının içindeydim şimdi ilerlemek zorda olsa sakince güvenlik odasına doğru süründüm .

" Evet harika çok iyi gidiyorsun Duru . İ

Biraz çeneni kapatırsan dikkatimi dağıtıyorsun Deniz, havalandırmadan gelen sesleri duydukça oraya doğru gittiğimi anlamıştım .

" Plakaları tek tek kontrol edin patron özellikle istedi . "

Adamın sesi son derece özenliydi emri verdiği anda koca ekranda beliren güvenlik sistemi bütün araçları resmen tarıyordu.

" Vay be sisteme bak bu sistem bizde olacak var ya neler neler yaparız Duru ?! "

Deniz gene konuşmaya başlamıştı işi bu sefer riske atmadan havalandırma deliğinin hemen alt kısmına uyku kapsülünden birini bırakıp hızlı bir şekilde geriye doğru ilerledim .

" İşlem tamam hazırız . "

Devam Edecek ...

Yeni bölümü nasıl buldunuz yorumlarda buluşalım ?

Bakalım Neler Olacak ?

 

Loading...
0%