Yeni Üyelik
6.
Bölüm

6. Bölüm

@heliiosrex

Victor beni eve bıraktıktan sonra aceleyle işi olduğunu ve birkaç saate döneceğini söyledi. "Seni dışarı çıkarmak iyi bir fikir değildi. Vance'den daha büyük tehditler var," dedi. Ancak bunları düşünecek durumda değildim.

 

Banyoya gidip ellerimdeki kanı temizledim. Banyoda biraz zaman geçirdikten sonra içeriye döndüm.

 

Victor çıktıktan sonra evde yalnız kaldım ve eski bir çalışma odasında gezinmeye başladım. Kitaplarla dolu bir rafın önünde durdum ve gözlerim bir anda raftaki eski bir haritaya takıldı. Haritayı dikkatlice inceledim ve arkasında bir girinti fark ettim. Elimi girintiye doğru uzattığımda, gizli bir bölme açıldı ve içinden küçük, metal bir anahtar çıktı.

 

Anahtarın nereye ait olabileceğini düşünürken, haritanın köşesine iliştirilmiş eski bir not buldum. Notta sadece bir adres yazılıydı. Buraya victorun koymadığini düşündüm ve merakıma yenik düşüp evden çıkıp adrese doğru gittim.

 

Adres, şehrin karanlık ve unutulmuş bir köşesindeydi. Bu ya bana hazırlanmış yeni bir plan ya da benim bıraktığım bir nottu.

 

Şehrin öteki ucunda eski, terkedilmiş ve yakılmış bir evin bodrum katında buldum kendimi. Anahtar, paslı bir kapıyı açtı ve odanın içerisinde bir kutu buldum. Kutunun içinde birkaç dosya ve bir defter.

 

Defteri açıp tarihlere bakıyorum.

---

 

Victor'dan kurtuldum ama bu ne kadar sürer bilmiyorum.

Onu kampta bırakıp tüm ısrarlarımla genç yaşta bir göreve başladım. Tek amacım ondan kaçmak. Ondan korkmuyorum ama yapabileceklerini düşününce böyle bir insanın varlığı beni korkutuyor. Gitmeyi düşünüyordum ama geçen hafta yaptigindan sonra tamamen karar verdim.

Görevim İspanya'da bulunan en büyük uyuşturucu baronunun yanında girip ondan aldığım bilgileri sızdırmak. 8 yıldır bunun eğitimini alıyorum. Kamptan ve victorun yanından daha güvende olacağım kesin.

 

sayfaların sonunu okumadan atlıyordum

-----

1 yıldan fazla oldu victordan haber yok. Bana ulaşabileceğini düşünmüyorum artık.

Her hafta topladığım bilgileri bilmediğim bir adrese postalıyorum. Ama bu işten çok sıkıldım.

Patron gerektiğinden fazla iyi davranıyor bana ama oğlu Vance benden nefret ediyor gibi. Vance patronun oğlu yani oğlu sayılır. Yiğeni aslında ailesini bir çatışmada kaybettiği için Vance'i oğlu olarak büyütmüştü. Sürekli gözü üstümde bir şeylerden şüphelendiğini düşünüyorum. Evime gidemiyorum onlarla yaşıyorum. Geceleri üzerimde bir gölge hissediyorum bazen uyanıp odanın içerisinde dolanıyorum biri olup olmadığına bakmak için.

Sanırım iyice paranoyak oldum.

 

Okuduklarıma anlam veremedim ne demek victordan kaçtım. Sayfaları hızla çevirip arkalara doğru geçtim.

 

----

Victor beni burada da buldu. Beni öldürmek için görevlendirildiğini düşünüyorum.

Vance'ye ne kadar ısrar etsem de onunla görüşmemi istemiyor ona hiç güvenmiyor haksız da sayılmaz. Victor beni seviyor ve belki onunla konuşursam çözebilirim diye düşünüyorum. Bir yolunu bulup konuşmam gerekiyor.

 

----

Vance'nin tüm ısrarlarına rağmen Victor'la görüştüm.

Ona mutlu olduğumu ve Vance ile birlikte olduğumu söyledim.

Ama gözü döndü, delirdi Vanceye zarar vermesinden korktum sakinleştirmeye çalıştım ama beni kaçırmaya çalıştı. Neyse ki Vance ve Azra yetişti. Kim bilir, onlar olmasa ne durumda olurdum.

---

Elimi ağzıma götürüp şaşkınlıktan açık kalmış ağzımı kapattım. Nefes alamıyordum. Kendimden başkasına güvenmeyeceğimi biliyordum. Bu benim yazımdı. Her sayfanın ardında yazıyı doğrulacak bir fotoğraf vardı. Fotoğrafların çoğu Vance'nin bana gösterdiği fotoğraflardı. Kolye aynıydı.

 

Gözlerimdeki yaşı silip okumaya devam ettim.

 

Bugün Ekin doğalı 3 hafta oldu o kadar güzel ki onu korumak için her şeyi yaparız. Bunca zaman sonra belki aklı başına gelmiştir ve vazgeçmiştir diye düşünüyordum. 1 hafta önce Victor'la görüştüm. Ekin'i söyledim onu kardeşim gibi sevdiğimi söyledim herşeyi geride bırakabileceğimizi, bana olan aşkına güvendim ama hayır, o değişmeyecek ekine de zarar verecek. Onu öldürmem gerekiyor ve onun yanında olmadan bunu yapamam."

 

Devamını okuyamadan evin içinde tıkırtılar duydum. Hızla dosyaları ve defteri kaldırıp kutuya koydum, kilitleyip evden çıktım. Tekrar Victor'un evine doğru yola çıktım, eve dönmediğini umarak.

 

Victor'a hissettirmeden defterin devamını okumam gerekiyordu. Ellerimdeki yaralara baktım. Vance'yi ö*ldurebilirdim. Ve hepsi Victor'a yine güvendiğim için. Kendime bu kadar kızgın olduğum bir an daha hatırlamıyordum. Derin bir nefes alıp kendimi toparlamaya çalıştım. Şimdi daha dikkatli kararlı ve sakin olmalıydım.

Loading...
0%