Yeni Üyelik
10.
Bölüm

10. Bölüm

@helinaksy0

10.BÖLÜM:KADINA ŞİDDET HAYIR

yiğit resmen bir çocuğu deli gibi dövüyordu! Neden? Noluyordu? Annemleri orada bırakıp hızla aşağı indim. "Yiğit!" Diye bağırmaya başladım. Niye bağırıyorsun kızım? Yiğit senin neyin! Neyin yiğit senin! Hiç bir şeyin. Kenarda gözü morarmış dudağı patlamış kızı fark ettim. Ağlıyordu. Hemen kızın yanına gittim.

"iyimisin?" Dedim. Çatıdan beri bağıran annemin sesini duydum "kız! Sıla gel buraya!" Annemi dinlemedim. Galiba annem her zaman beni rezil etmeyi becerecekti. Kız göz yaşlarını sildi "i-iyim" dedi zorlukla. Nasıl iyisin be güzelim? Ağlamaktan gözlerin çıkacak!

Yiğitin dövdüğü çocuk birden yere düştü. Yiğit sinirle bağırdı "bir daha bu kıza el kaldırırsan seni bir daha döverim! Hatta dövmekle kalmaz..." devamını getirmedi. Bu çocuk bu kıza el mi kaldırmıştı? Şerefsiz! Hangi hakla el kaldırıyordu!? Kendimi tutamadım ve yere düşmüş çocuğun üzerine atladım.

Annem çatıdan beri bağırmak yerine aşağı inmişti "Sıla! Sıla kızım!" Hiç birini dinlemeden çocuğun kolunu ısırıyordum. "Sensin ha! Sen hangi yüzle bir kıza el kaldırırsın!" Diye bağırıyordum. Herkes camdan bizi izliyordu. Yiğit beni tuttu "Sıla dur" dedi. Ne durucam be adam! Söz konusu bir adamın bir kıza el kaldırması! Sizce durmalımıydım? ASLA!

son gaz adamı dövmeye devam ediyordum. Annem,ablam,simay teyze,nur teyze beni adamın üzerinden kaldırmaya çalışıyordu. Durun be ablalarım teyzelerim! Şurada ağız tadıyla dövemiyoruz!

Annemler beni sonunda adamın üzerinden kaldırdılar. Annem bana kızıyor bense annemi dinlemek yerine 'azıcık daha dövseydim keşke!' Diye geçiriyordum içimden. "Kızım ya karakolluk olsaydık!" Diyordu annem. Olalım be annem! Olalım! Yeterki artık şu kız çocuklarını,genç kızları, kız olan herkesi bir rahat bıraksınlar!

yiğit kıza baktı "adın ne senin?" Dedi. Kız titreyen sesiyle "Miray" dedi. Ah be miray...

Tekrar herkesle çatıya çıkıp Mirayla baya sohbet etmiştik. Miray Orkun denen adamla 2 aydan beri sevgiliymis fakat orkun miraya şiddet uygulayınca ayrılmak istemiş. Orkun da mirayı dövmüş ve son anda Yiğit gelip kurtarmış.

Yiğit kulağıma fısıldadı "İyi dövdün sende..."

 

merhabaaa! Bu bölüm tüm olan olaylardan dolayı bu şekilde oldu. Bütün kızlar çok değerledir. 9. Bölümde düzeltmeler yaptım. Sizleri seviyorum. Kendinize iyi bakın.♡

 

Loading...
0%