10. Bölüm

8. Bölüm

Helinn
helinyy

 

 

Sonunda yeni bölüm atabildimm

 

 

 

 

Tüm bu olanlar üzerinden bir hafta geçmişti ama bu bir hafta sürecinde çokta iyi şeyler olmadı. Koray mesela bir hafta önce Koray değildi. Bana yakın davranması, benim için üzülmesi ve bana bir şey olmasından korkmasını bir kenara bırakıp tekrardan eski haline dönmüştü. Bu sefer o değil ben ona üzülüyordum. Açıkçası bu hali beni üzüyordu kısa bir süre olsa da o haline çok alışmıştım.

 

 

Ama Giray, Alper ve Barış Koray'ın aksine değişmişlerdi. Kızlara çok iyi davranıyorlardı son olanlardan sonra kızlara bir şey olmasından korkuyorlardı.

 

 

Ayrıca bir sorunumuz daha vardı. Okul yandığı için bir süreliğine başka okullara transfer edilecektik, tabii ki de Koray'larla aynı okuldaydık. Buraya kadar herşey normaldı ama o okulda Koray'ların kanlı bıçaklı olduğu çocukları duyana kadar. Kızlarla bunu duyduğumuzda biraz da olsa endişelenmiştik çünkü birilerine zarar gelme olasılığı vardı ve bir olay olsa Koray'ın sakin duracağını hiç sanmıyordum.

 

...

 

 

 

Yine her zamanki gibi kızların bağırış ve çağırışlarıyla uyandım. Zar zor gözümü açtım, hala bağırmaya devam ediyorlardı "Şeytan diyor ki at hepsini evden rahatça yaşa evinde." diye kendi kendime söylendim.

 

 

Yataktan doğruldum ve direkt olarak kızların yanına gittim. "Ne var ne, yine neye bağırışıyorsunuz?" dedim. Seslerden anladığım kadarıyla Giray'larla görüntülü konuşuyorlardı. Özge telefonu bana doğru çevirdi, uykulu uykulu onlara el salladım "Sabah sabah derdinize ne oldu?" dedim saatten habersizce. Barış "Sabah mı? Saatten haberin yok heralde saat 12." dedi. Saate baktığımda gerçekten 12'ydi. Derin bir iç çekip kendimi koltuğa attım. Giray "Bir uykucu da biz de var." deyip benim gibi koltukta uzanan Koray'ı gösterdi. Koray telefonu eliyle ittirdi "Lan oğlum gösterme." dedi. Arkadan bağırdım "Götoşlar biz tavuk muyuz lan sizin gibi." dedim. Koray'ın karşılık vermesini bekledim ama tek kelime dahi etmemişti. Kızlar durumu anlamış olacaklardı ki konuyu değiştirmişlerdi. Beren "Ha bu arada aynı sınıftaymışız hepimiz." dedi. Alper " İyi hoş güzelde biz niye o okuldayız, valla bi ters yapsınlar ebelerinin amına yollarım onları." dedi. Giray Alper'in kafası vurdu "Lan oğlum sussana kızlar var." dedi. Özge "Sorun yok Giray." dedi. Barış "Neyse kızlar kapatalım biz daha kahvaltı yapacağız, sağolsun Koray yüzünden yapamadık." dedi. Talya "Bizde sağolsun Doğa yüzünden daha yapamadık." dedi ve kapattılar.

 

 

​​​​Yaklaşık bir saat sonra kahvaltımızı yapıp toplamıştık. Kızlar salonda oturuyorlardı bende bir süre yanlarında durdum. Mutfağa gittim ve kendime kahve yapıp odama gittim. Gözlerim bir süredir hiç dokunulmayan piyanoma gitti, sadece piyano çalmıyordum gitar, elektrik gitar ve keman da çalıyordum, kısacası müzisyendim, sesimde güzeldi yani çevremdekiler öyle diyor.

 

 

Piyanomu açtım ve bildiğim bir parçayı çalmaya başladım. Uzun süredir story paylaşmıyordum, piyanomla bir story paylaştım.

 

​​​​@Doğa_Shnn: Uzun süre sonra yeniden:)

2604 beğeni❤️

1059 yorum💬

​​​​​​@BerennKiliç_: Güzelliğimm🩷

@Doğa_Shnn: Balımm

 

​​​​​@Ozge_Aslnn: Vaay geri dönmüşsün🎶

​​​​ @Doğa_Shnn: Biraz uzun oldu ama olsun

 

@Talyaa_ozTürk: Bebeğimin elinden her iş gelirr🌷.

@Doğa_Shnn: Mutfak hariç.

 

@FurknIşık_: ​​​​​ Küçük ellerinle piyano mu çalacaksın? WMXKWLXNTKQKCMTOEK

@Doğa_Shnn: Furkan siktir git.

 

@Tolga_Simsekk: Bir gün bana geri döneceksin Doğa.

@Doğa_Shnn: Tolga rahat bırak artık.

 

 

 

​​​​Bölümü nasıl buldunuzz?

Oy ve yorum atın len😡

Uzun süredir bölüm atmıyordum artık düzenli bölüm atacağım.

Öptümm🤍🌺

 

 

Bölüm : 21.01.2025 14:15 tarihinde eklendi
Okur Yorumları Yorum Ekle
Hikayeyi Paylaş
Loading...