Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@hemdem

Erken Büyümek

Daha küçük yaşlarn da çocuk olması gerekirken olgun bir birey gibi yaşamaya zorlanan Lina hiçbir zaman çocukluğnu yaşayamadı annesinin 5 yaşındayken kaybettikten sonra başladı çilesi o zamanlar ondan küçük iki kardeşi vardı. Onlara sahip çikmak için erken yaşta büyümeye mahkum oldu babası hiçbir zaman onlara destek olmak istemedi tam tersi karısı öldükten sonra onlardan nefret etmeye başladı.

" Sürekli onlara şiddet uygulardı " Lina kardeşleri dayak yemesin diye onları korurdu , onların yerine dayağı o yerdi. Belli bir zaman sonra Lina 12 yaşına geldiğinde babası tarafın dan zorla çalışıtırılmaya başladı.

Lina çalışmaya başladığından sonra evin bütün sorumluluğu ona kaldı . Babası çalışmasına rağmen sürekli içip içip döverdi , dövmesine rağmen Lina hiçbir şekilde sesini kardeşleri için çıkarmazdı sabrederdi.

Gel zaman git zaman Lina 18 yaşındayken babasını kaybetti ve kardeşleri için yeni hayat kurmak için birden fazla işte çalışıp kardeşleri nin ihtiyaçlarını karşılıyor günlerden pazar günü ev telefonu çaldı , karşılarına bir genç Lina ile buluşmak istiyor Lina da kabul ediyor , tanışmak için çay bahçesi de buluşalım diyor genç senin hakkın da önemli konuları anlattacağını soyledi line da çay bahçesine gitmek için yola koyuldu ana Caddeye çıkarken bir minibüs çarptı ve Lina kaza yerınde hayatını kaybetti. Genç Linayı beklerken bir telefon geldi ve Lina nın hayatını kaybettiği öğrendi, genç keşke anneannesinin yaşadığını telefon da söyleseydim diye pismanlık duydu

" Genç de Lina nın sorumluluğu altın da olan iki kardeşi de alıp anneanneyin yanına götürür, anneanne ile yaşamaya başlarlar ve Lina nın hayatı son bulur. "

Loading...
0%