Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@hemdem

       

Çift Ruhlu Japon Yazılımcı

 

Joponya nın Hiroşima şehirne 6 Ağustos 1945 ' te atılan atom bobası yüzünden 1953 yılında mutasyonlu doğan çocuklardan biri olan Omoikane ilginç bir mutasyonla karşılaştı bu mutasyonu belirtileri: gündüz on iki saat farklı iyimser, çalışkan, zeki biri, gece on iki saat kötümser şeytani düşünen biri oluyor.

 

Yıl 1960 ' da Omoikane 7 yaşında ilkokul birinci sınıfta öğretmeni tarafından keşfedilmiş tüm konuları 1 gün içerisinde çözüyor o konular hakkında yeni buluşlar buluyor.

Bunu gören öğretmeni onun önüne ortaöğretim soruları koyuyor , koyduğu o sorularıda 1 saat içerisinde çözdü ve hepsi doğru olduğunu gören ogretmen Omoikane yi kendi sevdiği bir meslek sorduğunda o da yazılım ve robotik kodlamayı istediğini söyledi ögretmenine. Ögretmenide onu sınavlara katar sınav sonucları 1967 de açıklanacak.

Yıl 1967 Omoikane 14 yaşında ve sınav sonuçlarında tüm soruları kendi akli kodlamayla çözdüğünü ve hepsi doğru olduğunu gördü , 4 yıllık arastıma eğitimi alacak.

1971 de Omoikane 18 yaşinda bir bilim insanı oldu ve sabahın gündüz vaktinde insanların yasamını ve erken bilgi alacakları bir proje üretmeyi düşünüyor. İleri ki saatlerde gece oluyor ve bu projeyi kötü amaçlı yaptı nasıl mı? İyimserken bu projeden kimse kimseyi dediğini doğrumu yanlış mı olduğunu gösterecek bir projeydi ama kötümser olduğunda bu projeyi Omoikane insanlar ona kolesıolsun diye kullanacagını planladı.

" Ama unutmayın! "Her ne kadar mutasyon sonucu bir dahi ise onunda bir zayıf noktası var zayıf noktası ise uranyum maddesınden korkmak o da bundan korktuğu için bu projeyi iptal eder, kendi için tedavi olmayı kabul eder. Ve ülkesine sonunda iyi bir bilim insanı olur.

 

 

Loading...
0%