Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Ölüm ve doğuş

@hera_12316

Ares 

Ben elanor imparatorluğunun aranan suçlusu namı değer ölüm meleği Ares Wizard. Ölüm hükümdarı tarafından bahşedilen bir ad bir güç ben Ares Wizard aranan suikasçı ve büyücülerin korkusu.

Ben tanrının bile cennetten kovduğu kişi. Şu anda yapmakta bulunduğum şey ise hiç bir vakit yapmayacağım birşey büyü gücü almak ve dahada güçlenmek için insan ararken bir elf in yayılan yoğun bir büyü gücü hissettim hissettiğim vakit onu öldürücek ve büyüsünü emicektim. Ancak amlamdıramadığım bir his belkide Bi duygu beni durdur Du.

Anlık. Bir duraksamadan sonra takip edildiğimi fark ettim.

Elf şanslıyım vaktim az ve düşmanım çoktu. Bir elf için kimliğimi öğrenmelerini izin veremezdim. Bu ona bahşedtiğim ilk ve son hayattı bir daha ki sefere onun büyüsünü emicektim ve öldüğüne emin olacaktım.

Buradan uzaklaşıp benim dışımdaki kıtanın dört bir yanına dağılmış haleflerin bulmak zorundaydım. S****n hükümdarı ölürken bile bir şey dememiş ti cehennemde onunla karşılaştığımda onu orada bile öldürmeye antiçmiştim.

5 yıl önce...

Ben*****şu anda 15 yaşındayım ailem ile elanar imparatorluğu na bağlı bir köyde çifçi olarak yaşamaktayız.

Annem her sabah yaptığı gibi sabah ekmek almam için bağırmaktaydı. "***** uyan fırın dan ekmek al" diye bağırdığında oflayarak "tamam" diye yanıt verdim.

Eski olsada severek giydiğim botlarımı giyip fırından yeni çıkmış ekmekleri alıp eve dönerken Evin önünde imparatorluk muhafızı armalı bir araç gördüm. Sonrasında ise Bi haykırışlar annem yalvarmaktaydı benim dik duruşu kendinden emin annem yerlere kapanmış yalvarıyordu.

Sabah beni gülerek yollayan annem kız kardeşim Sonay ve babamı öldürmemeleri için yalvarıyor ve ağlıyordu.

Ben olan her şeyi camdan izlemekteydim ailemi haykırışlarını acılarını ve olan her şeyi görüyordum.

Bir asker kardeşimin bacağını kesti ve kız kardeşimin bacağı yere düştü o an kardeşim öle bir bağırdı ki kulak zarının patlayacağını hissettim.

Sonrasında ise kılıcı kardeşimin boynuna yerleştirdi o o an bana öle bir baktı ki o Bi saniyelik süre sanki bir ömür gibiydi. Ve kardeşimin kafası yere düşmüştü. Bağırmamak için kendimi zor tuttum dışarıdan sesiz kalsamda içim yanıyor Du. Asker kardeşimin bedenini bir pacavra gibi odanın bir köşesine fırlattı.

Babam askerlerden kurtulmak için debelenirken Bi asker tek bir kılıç darbesi ile babamın kafasını kesti. Babamın bedeninden ayrıldığı kafası kanlı bir bicimde gözleri ardına kadar açık bana bakıyordu gözünde bir damla göz yaşı vardı. İrkildim olduğum yere düşücek gibi oldum beni bundan alan şey ise annemin son ses bağırdığı sesiydi.

Babamdan gözlerimi alıp ona baktığımda ağlamaktan göz pınarları kurumuş harap bir haldeydi. Annemin o çok sevdiğim güzel kokulu saçlarını bir asker tutup ayağa kalkmasını sağladı.

ASKERİN"ÇOCUK NERDE" diye bağırdığını işittim.

"NE COCUĞUNDAN BAHSEDİYORSUNUZ BARBAR PİSLİKLER BİR KIZIM VARDI ONUDA KOCAMLA BİRLİKTE ACIMASIZCA ÖLDÜRDÜNÜZ SİZİ BARBARLAR ÖLDÜĞÜMDE VE YAŞADIĞIM SON VAKTE KADAR SİZE LANETLER EDİCEM"

Diye bağırdığında ne demek istediğini anladım annem bana kaçmam için vakit tanımaktaydı. Dediklerini anlayamadığım o 5 saniye benim için ölüm gibiydi tam gideceğim sırada son bir haykırış ve ebedi sessizlik sanki o an zaman durmuş ve tüm canlar kül olmuş gibiydi.

Kafamı bakmak için çevirdiğimde annemin bedeni yerdeydi boğazı kesilmiş ti ağızı kan doluydu kanıyla boğuluyordum son bir nefesten sonra benim olduğum yere bakıp güldü. Annem ölmüştü. Bu iki kelime nefes aldığım her ana ve her saniye ye lanet etmemi sağlıyordu . O an hem gerçeklikten koptum hemde tekrar var oldum. Kendime gelmemi askerlerin sesi sağladı

"ÇOCUĞU ARAYIN GEREKİRSE TÜM KÖYÜ" diye bağıran askerin görünümü farklıydı. Onun yüzünü unutmamak için beynime kazıdım. Yarınım yokmuş basına tüm uzuvlarımla ormana koştum .

Takip edilmediğim emin olduktan sonra kendimi yere attım. Oturur pozisyona geçtiğimde karşımda gölgelerden çıkan bir silüet belirdi. Onu gördüğümde tepki vermedim ölsem de umrumda değil Di. Tepki vermediğimi gören silüet kafamın içinden konuşmaya başladı.

" Güç istermisin çocuk İstiyorsan beni takip et yada orman da çürüyerek öl"

" Güç Ha İntikamımı alıcak kadar beni güçlü kılarsan gelirim aancak ben kız kardeşinin haykırışlar oyla ölümü tatmış annesi yüzünden yaşamak zorunda kalmış biriyim bundan sonrası ölüm benim için bir lütuftur varlığımın tek sebebi içimdeki intikam arzusudur"

Dediğimde duraksadı bir çocuktan bunları beklemediği aşikârdı sonrasında gölgelerin içinden insan bedenine benzer bir beden çıktı.

ARKEOS

Bir insanda olamicak kadar güzel bir beden Di.

Altın sarısı gözleri kişiyi etkisi attın alıyordu. Kömür karası saçları vardı. En fazla 25 yaşında diyebileceğim bir bedene sahipti. Onun kadar güzel birini daha önce hiç görmemiştim.

"Ben cehennem ve ölümün hükümdarı Arkeos seni halefi olarak seçiyorum çocuk. Bu geri dönmeyeceğini bir karar intikam ateşinin eşsizliği mükemmel sen yıkılmış dragon ırkını anısattın bana. Sen benim eğitimime ya güçlenicek yada ölüceksin eğeğitimin sonunda benim gücüm ile çıkıcaksın"

Görünüşü ve kafamın içinde ki ya kılandan sesi insanı ürpertir Di muhtemelen lakin ben hiç bir şey hissetmiyordum.

"sizin güçünüzle benim intikamım için yeterli gelecekse kabul. Karşılığında ki isteğiniz nedir" DDediğimde KKahka attı

"çocuk senle iyi anlaşıcaz. Haklısın her şeyin bir karşılığı vardır zamanı gelince tanrılara karşı koyucaksın. Bu süreçte kullanacağın isim Ares olucak Sen artık eski kişi değil Artık ARES WİZARD SIN." DDediğinde önünde diz çöktüm

"sizin için elimden geleni ardıma koymicam hükümdar sizinde herkes gibi yok edicem"

Artık bir amacım vardı eski adımı kimliğimi geride bırakmış yeni bir benlik oluşmuştu bilmediğim ve ortayı çıkmayı bekleyen sırlar beni beklemektey Di.

Eveett ilk bölüm ilk kitabım nasıldı.

Yorum ve fikirleriniz benim için bir onurdur

 

 

Loading...
0%