Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Giriş

@herall

Bir zamanlar dünyanın durgunluğunda büyük varlık bir karar aldı. İnsanoğlu tekrardan gelişirken (bazı doğan bebeklere) onlara özel gezegenler oluşturdu. Bebekler en erken 18 en geç 20 yaşında dünyadan kopup kendileri için oluşan gezegenlerle bir olacaklar ve orada da hayal güçlerinin getirmiş olduğu veriyle birlikte yaşam oluşturacaklardı. Her şey işte böyle başladı.

Ayın en demli zamanlarında 100 yılda bir olmak üzere bebekler seçildi. Seçilen bebeklerin hayal dünyaları oluştukça gezegenleri şekillendi. İçinde ki varlıklar gerçeğe büründü. Artık gezegen sahibi ünvanı vardı. Her bebek kendi gezegenine zamanı gelince nakil edilirken ona doğum sırrı ve bahşedilen bu özel gezegeni anlatıldı sonrasında oraya gönderildi.

Her gezegen sahibi olan bu insanlar gezegenin kalbiyle birleşti. Kendisi bir insandı ama gezegen yok olasıya kadar o gezegenle varlığını sürdürecekti. Ta ki ortaya kendi soyundan bir varis çıkana kadar.

Bu gezegen sahibinden doğma olan varislerin sayısı kısıtlıydı. En fazla 5 çocuk olabilirlerdi. Bunlardansa sadece bir tanesi seçilirdi gezegen tarafından. Gezegen sahibi varlığını o çocuğa emanet eder ve uykuya yatardı. Böylece nesillerce gezegen el değiştirirdi bu varisler arasında.

Gezegeninde aynı insanında olduğu gibi kendi kuralları ve işleyişi vardı. Bu işleyişi anlaması için gezegen sahibi insanla yıllarca konuşur ve onu bilgilendirirdi. Kendine zararı olacak varisleri seçmezdi. Sadece seçtiği insanı korur onu ölümsüz kılardı. Tabi ki ondan yeni varisler alasıya kadar.

GEZEGENİN İŞLEYİŞİ

Gezegen onu oluşturan sahibini korur. Sonsuz bir ölümsüzlük bahşeder.

Sahibinden ona varis vermesini ister.

Varislerden birini seçer. Bu genellikle en akıllısı ve kendini kötüye kullanmayacak olanı olur. Seçtiği varisi (ondan önceki varisten) sahibinden olgunlaşasıya kadar eğitmesini ister. Varis artık olgunlaştığında sahibine bildirir.

Sahibini kalbinde sonsuz bir uykuya yatırır. Eğer sahibi ölürse varisler bir işe yaramaz. Onu oluşturan sahibi bu yüzden çok önemlidir. Kalbin en ortasına en iyi güvenlikli şekilde yerleştirir.

Bu işlem sonucunda sahibi artık gezegenle bir olur.

Varislerin gezegen sorumluluğu böylece başlar.

Her varisten mutlaka seçmek için çocuk ister. Eğer varisi ona çocuk vermezse onu kontrol etmeye başlar ve mutlaka çocuk sahibi oldurur.

Bir varis en fazla 95 yıl gezegenin emrinde çalışabilir. Bu sürenin sonunda varise verdiği ölümsüzlüğü alır. Yeni varisine verir. Böylece eski varis yeni varise bir süre alışması için danışmanı olarak yanında bulunur. Sonrasında eski varis artık dinlenebilir.

Yeni varise çok karışmadan yanında keyfi olarak en fazla 10 yıl kalabilir. Eğer yeni varise karışırsa anında uyutulur. eski varisin uyuma zamanını gezegen belirler.( Gezegen eski varisini genel olarak 10 yıl kadar bekler uyuma kararını kendisi vermesi için. Eğer 10 yıla yaklaştıysa ve hala eski varisi karar vermediyse ya da uyumak istememekte diretiyorsa gezegen kendi karar vermektedir.)

Sahibin soyundan gelmeyen hiçbir çocuk varis olamaz. Bu kesin ve değişmeyen( değiştirilemez) bir kuraldır.

Gezegen eski varislerinin uyuyan bedenlerini kalbinin dallarında saklar.

Böylece sahibin verislerinin soyundan gelen her çocuktan yıllarca varis seçilir.

İşleyiş kısaca böyledir.

Merak ettiğiniz soruları ve anlayamadığınız yerleri yorumlarda sorabilirsiniz. Sorulan soruları bu sayfada cevaplayacağım. O yüzden sorunuzu sorduktan sonra alta bakmayı unutmayınız.

örn.

Bebeğimizin gezegen sahibi olduğumuzu nasıl anlarız?

Doğan bebeklerde doğum lekesi olarak minik bir yıldız bulunmaktır. Bu yıldız genelde bebeğin sol omuzunda bulunur.

Bu insan gezegeni olduğunu nasıl anlıyor? Bunu doğduğundan beri mi biliyor? Bilmiyorsa nasıl bilgilendirildiriliyor gezegen hakkında?

18 yaşına kadar bilmiyor yani anlamıyor. Üstelik bu konu hakkında hiçbir fikri olmuyor.

Nasıl bilgilendirildiğine gelirsek eğer kısa ve öz anlatayım. Şöyle 18 yaşından sonra gezegenine dair rüyalar görüyor. Rüyalarında gezegen onu etkileyebilmek için bir insan silüetine bürünüyor ve ona kendi hakkında bilgi veriyor. Bir nevi sahibini kendine gelmesi için hazırlıyor denebilir. Onun gözünde dünyadansa beni seç teması işliyor. Cezbetmeye çalışıyor. 20 yaşına kadar ikna edemezse de sıkıntı değil. Çünkü 20 yaşından sonra dünyada ki kimliği silinip direk kendi gezegenine ışınlanıyor. Ama gezegenler her zaman sahibiyle iyi anlaşmak isterler bu yüzden o çaba.

Bu gezegen sahipleri dünyaya geri dönebiliyor mu?

Hayır. Böyle bir şey mümkün değil. Bir kere kendi gezeginine giden bir daha o gezegenden çıkamıyor.

Loading...
0%