Yeni Üyelik
2.
Bölüm
@herall

Kaşlarını çatan hazal' a baktım. Oda elinde ki kağıtlara boş boş bakmaktan öte gidemiyordu. Nasıl bir çözüm bulacaktık pek emin olamasam da bir çözüm bulabilirdik bence yani öyle umuyorum.

Kavga çıkmadan çözebilsek çok iyi olur gerçekten. Bazı aksaklıklar olsa bile sonuç hemen bir kavgaya dönüyor ve bu hiç iyi değil. Grup (sürü) kavgalarından gerçekten nefret ediyorum. Sürüm şuanda tam olarak kontrolüm altında değil artı olarak bazı sebeplerde var.

Şu günlerde sürümden agresif birkaç üyemi zar zor tutarken üstüne böyle bir olayın gelmesi hiç hiç hoş bir durum değil. Kardeşim raydan çıkmadan müdahale etmem lazım. Öncelikle sıkıntı nasıl müdahale edeceğim. Çok fazla ön plana çıkmadan bir kaç üyeyle olacak bir iş gibi de değil. Ya da başa çıkabilir miyim ki ? gerçi denemeden bilemeyiz değil mi ?

Offfff. Sanki düşünme yetim kapanmışta sürekli aynı yerde takılı kalmış gibi hissediyorum. Çığlık atabiliyor muyuz?

Hayır yani grubum zaten çok kalabalık. Onların sürüsüde az sayılmaz ama sorun bu değil sorun farklı türleri nasıl kontrollü bir şekilde zarar vermeden savaşarak geri çekebileceğim.

Onların sürüsü benim için sorun bile olamaz. Onlar ne ki. Birkaç köpek dişleri var diye üyelerimin çaylaklıklarına vererek üstümüze dadanıyorlar. Tıpkı şu ara yeni kurulan her sürüye yaptıkları gibi. Bilmiyorlar ki grubum tamamen kurt sürüsünden oluşmuyor. Tehlikeli ve bulaşılmaması gereken taraf biziz ama nereden bilecekler ki.Açıkçası şimdi düşündüm de gerçekten bize bulaşmak onlar açısından hoş değil.

Kendimizi göstermemek ve gizli kalmak için ne kadar çaba sarf etsem de demek ki çokta mümkün değil. o yüzden çokta şey etmemek gerek diyeceğim ama diyemiyorum. Sinir bozucu şeyler sadece bize karşı böyle olmuş olsalar çok ses çıkarmadan halledilebilirdik. Hemde oldukça kolay bir şekilde kimse daha ne olduğunu fark etmeden adam ederdik onları. Olmadı sürüyü siler atardık sonuçta çokta yeryüzüne faydaları var sayılmaz.

Hayaller neyse o işte ama maalesef çok fazla sürü rahatsız olduğu için bir problem teşkil ediyorlar. Tanınmalarıda onlara karşı atak yapma fikrimi düşündürtüyor.

Raporu şöyle bir daha gözden geçirirsek eğer ımm...

Şimdi bu sürü gösteriş yapıp yeni grupların hevesini kırmaktan hoşlanıyor. Oda yetmezmiş gibi onlara boyun eğdirme isteklerinin hat safada olması sıkıntı. Eğmeyenleri ezmeye çalışıp darp ediyorlar. Alacaklı gibi dolaşıp sürüleri rahatsız ediyorlar. Özellikle yeni sürüleri hedef almalarından dolayı korkuluyor. Bu çevrede de çok fazla yeni sürü var. Git gide güç topladıkları için tez zamanda durdurulmalı. Yetkililer ne halt karıyo acaba. Tamam yani daha şikayet kayıtı için geçerli koşulları sağlamadıklarından sürüler rapor etsede öne alıp incelenmiyor ama bu fazla olmadı mı ? Daha ne kadar süre ortadan kaldırılmalarını beklicez. İlla ölüm mü olsun ortalık kan gölüne mi dönsün. Ne istiyorlar anlamıyorum ki ben. Üstelik şuanda bize sataşmak üzereler. Hemde müdahale olmaktan en çok kaçındığım bir zamanda.

Of ama nefret ediyorum şuan bu pürüzden. Gerçekten sırf bu düşüncelere sahip sürüleri bu şehirden silmek istiyorum. Beni uğraştırıyorlar. Hayır yani tabi ki bende onları dizgine alıp ders vermek isterim diğer sürüler adına kimse bir şey yapmadığı için. Ama sorun benim sürüm. Sürümle olan karmaşam.

Zaten çok nadir görülen türleri barındırıyor sürüm. Neden bana çekildiklerini pek anlamasam da fazla sorumluluk sahibiyim. Öğrenseler koleksiyoner olarak belki adım çıkardı. Gerçi bu önemli değil ama herkesin gözü benim üyelerime dönerde onları avlamaya çalışırlarsa hoş olmaz. Bu yüzden üç beş üyeyle hareket edip bir düzine sürüye karşı çıkmak kolay değil. Üstelik benim hiç doğru dürüst bir tecrübem yok.

Neden çok lazımmış gibi benimle karşılaştınız ki ? Ne bilim bana çekilme sebebiniz neydi ? Ben ne güzel ( eğer hala olsaydı) abimin yeni nesil sürüsüne dahil olabilirdim. Tabi doğduğum gibi abimin elinden de bu şans alındı ama. Ne biçim bir kaderim var ailemide benimle beraber sürükledim.

''Talyaaa nereye daldın yineee.''

Boş duvardan gözlerimi hazala çevirdim. Bu kadar düşünmek yeterliydi. Daha fazla karmaşayla uğraşmak istemiyorum ama yapacak bir şey yok. Kararımı vermiştim. Ortaya keskin ve olaylı bir çıkış yapmamın vakti gelmişti. Olaysız olsaydı ve bu bir yıl daha devam etse süper olurdu ama daha fazla sessiz kalmak istemiyorum.Tabi ortalık fena karışacak gibi lakin çokta şey etmesem mi ? Aman neyse. Oturduğum sandalyeden kalktım.

''Yeni bir hedefimiz var. Boyun eğdirme sırası bizde hazal. Çok açığa çıkmadan bu duruma son verebileceğimize inanıyorum.'' Hazal a doğru yürüdüm. ''Yakın zamanda bir toplantı ayarla. Mümkünse bugün olsun. Vera dan aldığım habere göre 3 gün içinde baskın yapmayı planlıyorlar.''

''Tamam o zaman öğleden sonra saat 3 e herkesin uygun olmasını sağlayacağım.'' Dedi hazal. Gülümsedim. Ciddi tavırları sebepsizce çok hoşuma gidiyordu.

İçimde aniden bir özlem kırıntısı oluştu. Emir. Hayır kendini kontrol et kızım onu görmeye gitmeyeceğim. Kalbim bugün yeterince sıkıntılı zaten şuan odaklanmam gereken daha önemli meseleler var. Hadi amaa!

Bence şöyle bir uzaktan görsem kafi diyen iç sesime aldırmak istemesem de camdan dışarı baktım. Ağacın altında karaltılarda biriyle tartışıyordu.

Loading...
0%