Yeni Üyelik
3.
Bölüm

Ara Bölüm

@herall

Bir zamanlar saçlarını kısa kesmiş, gözlerini bağlamış bir kız vardı. Aniden ortalıkta belirir ve kaybolurdu.

 

Arasanızda bulamazdınız. Gözlerine bağlanmış o kumaş parçasıyla nasıl gördüğü hep merak edilirdi. Çoğunlukla alay etmeye kalkarlardı lakin o bunları umursamazdı.

 

İçine kapanık sakin ve ürkütücü bir kızdı. Çokça merak edilirdi. Kimin kızıydı? adı neydi? neden sürekli buralara gelip giderdi?

Bir kurtadam kör olabilir miydi? Yani olma ihtimali var ama bu küçük kız için geçerli değil. Küçük kurtlar belli bir yaşa kadar kalıcı hasar almaz veyahut engelli olmazdı.

 

Eğer gözlerin kırmızı ya da sarı değilde farklı bir renkse lanetlenmiş sayılırdın. Sarı göz demek bir kurtadam demekti. Açık kırmızı ise alfa .

 

Lanetlenmiş gözlere sahip değilse bağlamasının başka mantıklı bir sebebi olamazdı.Mavi gözler her zaman bir utanç sebebi olmuştu. Çünkü gözlerin maviyse masum bir insanı öldürmüşsün demekti. Belki de bu kız birini öldürmüştü ve utancından gözlerini saklıyordu. Kesinlik olmadığından böyle düşünürek geçiştirmek daha mantıklı gelmiş olmalıydı.

 

Şüpheler bu yönde olsa da kimse sormadı. Kimse kumaş parçasını çıkarmasını söylemedi. Ya da herhangi bir çıkarmaya yönelik işlem yapılmadı.

 

Kızda bir süre sonra ortadan bir daha görülmemek üzere kayboldu.

 

Neredeyse bir efsane olarak kaldı.

Loading...
0%