Yeni Üyelik
1.
Bölüm

KARAKTERLER

@herall

Karakterleri size tanıtıpta mı başlasam yoksa ara bölüm olarak mı versem bilemiyorum. Bu yüzden oldukça kafa karıştırıcı bir durumla başbaşayım. Sanırım her ikisini de yapacağım. Ara bölüm olarak karakterlerin geçmişlerinden bahsedeceğim Talya ile nasıl tanıştıklarına dair.

O zaman şimdi bu bölümde karakter hakkında bilgi veriyorum.

Talya başkarakterimiz. Tabi ki onun sürüsü var ve yaklaşık 24 kişilik. İç grup ve dış grup olmak üzere iki gruba ayrılıyorlar. Her iki grupta sürünün tamamını oluşturuyor.

İç grup Talya’nın herkesten ve göz önünden sakladığı aynı zamanda yakın bir sürede ortaya çıkartmayacağı grup.

İç gruptan bu bölümde kısaca bahsedecek olsam bile hikayenin ilerleyen kısımlarında dahil olacaklar. Yani ben öyle planlıyorum. Kendileri illa bizde ortaya çıkmak istiyoruz derlerse maalesef ki yazmak durumunda kalırım ama umarım planımı bozmazlar. İç grubun çok fazla bir görevi yok. En azından bir kaç kişi hariç.

Dış grupsa göz önünde bulunan ve Talya’nın tam sürüsü olarak bilinen grup. Çünkü hiç kimse iç grubu bilmemekte. Dış grubun görevleri oldukça fazla.

İÇ GRUP

Sarp (insan)

Emir (vampir)

Ömer (kurt)

Tolga (kurt)

Alev (insan)

Hiram (vampir)

Enise (vampir)

Dara (melez/melek)

Rafael (melez/melek)

Meriç (kaplan)

Melih (kaplan)

Kerem (karga)

Nihat (kurt)

Pelin (kurt)

Sare (cadı)

Rasin (telepat)

DIŞ GRUP

Berk (kurt)

Han (vampir)

Kayla (vampir)

Arkan (vampir)

Berfin (tilki)

Cenk (tilki)

Hazal (kurt)

Yağız (kurt)

Gencay (kurt)

Dilay (kurt)

……………………………………………………………………………………….

Talyadan bahsedecek olursak. Babası Fatih nadir bir tür olan siyah kurttur. Annesi Ayla ise koyu kahverengi güzel bir kurttur. Bu ikisinin evliliğinden olan 5 tane çocukları vardır. 3’ü erkek 2’si kız. Tolga, Talya, Berk, Ömer. 4’ü de babasının genini miras alırlar ve siyah kurt olarak doğarlar. Asya ise annesinin genini alır ve kahverengi bir kurt olarak doğar. Talya aralarında en özel olarak doğandır.

Tolga 23 Nisan doğmuştur. Tam 2 ay 1 haftalık doğmuştur. Hikayemizin geçtiği senede 34 yaşındadır. 180 boyundadır. Meslek olarak doktorluk yapmaktadır. Sevdiği renk beyazdır. Bütün aile üyelerini çok sever. Nefret ettiği nadide insan ise Sarp.

Babası hariç mühürlenen ikinci kurt ailede.

İç grupta.

Talya 21 Mayıs doğmuştur. Tam 3 buçuk aylık doğmuştur. 21 yaşında. 170 boyundadır. Lise mezunu. Özel sebeplerden dolayı liseyi bile zor okumuştur. Okuldan ve her türlü varlıktan nefret ediyor. Sevdiği renk siyah ve gridir. Aile üyelerini sever.

Ailede üçüncü mühürlenen kişi.

Mafyalık işleri ve rehincilikle uğraşıyor. Babası bir zamanlar mafyalık yaptığı için aile görevini devralmak zorunda kalıyor. Çünkü abisi mühürlüsüyle sakin bir hayat yaşamak istiyor.

Berk 14 Nisan doğmuştur. Tam olarak 2 aylık doğmuştur. 20 yaşında. 179 boyundadır. Mimarlık okuyor hikayenin zaman diliminde 3. Sınıfa geçti ama ablasına yardımcı olmak için1 yıllığına dondurdu. En sevdiği renk kırmızıdır. En sevdiği aile üyesi ise ablasıdır.

Dış grupta. Dış grubun yönetiminden sorumludur.

Ömer 1 Mayıs doğmuştur. Tam olarak 2 aylık doğmuştur. 7 yaşında. İlkokula gidiyor. Hedefi en büyük abisi gibi doktor olmak demek isterdim ama okuldan nefret ediyor. Oldukça zeki olmasına rağmen geleceğe dair planı yok. Olmaması yaşından dolayı normal gözüküyor. Tavşanları çok sever. En sevdiği renk kahverengidir. En sevdiği aile üyesi ise yoktur. Ablasından çok korkar.

İç grupta.

Asya 6 Nisan doğmuştur.tam olarak 2 aylık doğmuştur. 3 yaşında. Sevimli sakin bir çocuktur. Moru çok sever. Ablasını ve Berki çok sever. İnsan koktuğu için en büyük abisinden pek hoşlanmaz. Kuşları çok sever. Özellikle Keremi.

Gruba dahil değil. Sürüden bir üye değildir. İleri de gruba sürüye girmek isterse Talya’nın onayını beklemek zorunda.

Asya hariç diğer kardeşler anne babadan hariç Talyayla birlikte yaşamaktadır.

Alev

(İnsan)

29 yaşında. Normal bir insan. Doktor olarak görev yapıyor. Tolganın karısı ve mühürlüsü. Çocukları çok sever. Talyayla yakın bir arkadaş olmayı çok istese de çekinen bir yapısı var ona karşı. Ondan başka tek insan sarp olduğu için Sarpla çok yakın arkadaşlar.

SARP

(İnsan)

28 yaşında. Kendisi normal bir insan. Görevi genellikle defter tutma, korumayla görevli. Gizli kasanın bakımından sorumlu.

Sarp iç grubun yöneticisi.

EMİR

(Vampir)

Bu çocuk an itibariyle aranan biri diyebiliriz. Bulunsa canını alacak bir sürü vampir var. Aynı zamanda Talyanın mühürlendiği şahıs. Dolayısıyla (pek istekli olmamasına rağmen) Talyanın yanında yaşıyor. Daha doğrusu saklanıyor da denebilir.

Kendisi büyük bir hazırlık yapmakta büyükannesinin mirasını almak için. Amacı vampirlerin liderliğini yapan büyükannesinin koltuğuna geçmek. Büyükannesi emirin varlığını açıkladığı an bu koltukta gözü olan çoğu kısım kabul etmeyecek bu yüzden tüm gücünü ortaya koyması gerekecek. Şuan güçlerini talya yanlışlıkla mühürlediği için mühürü çözmeye çalışıyorlar.

Aslında talya'yı öldürmeye çalışmasa her şey yavaş yavaş çözülür ama neyse.

İç grubun parçası.

HAN, KAYLA, ARKAN

(Üçüzler)

(Vampir)

Asil vampirler. Talyanın büyükbabasından kalan miraslar diyebiliriz. Geçmişte büyükbabayla dostluk anlaşması imzalamışlar ve kendilerini koruması için talyayı koşul tutmuşlardır. Kurtlarla anlaşma yaptığı bilinen tek vampirler denebilir.

Vampir birliğinde söz hakları ve dokunulmazlıkları vardır asil oldukları için. Talyaya olan bağlıklarını herkese sergiledikleri için pek sevilmiyorlar vampirler tarafından. Hain olarak falan sınıflandırılsalar da umurlarında mıdır pek sanmıyorum.

Sürüye dahil olmaları bir işe müdahale ettikleri anlamına gelmiyor. Onlar sadece sürüden bir üye olarak görünüyorlar. Yaptıkları tek şey aylak aylak takılmak. Hiçbir olaya müdahale etmezler ve dahil olmazlar. Talyaya bir zarar gelmediği sürece en uzak köşeden keyif yaparak olayları izlerler. Sürü tarafından pek sevilmeselerde onlar sürüde olmaktan büyük mutluluk duyuyorlar.

Dış grubun bir parçası.

HİRAM ve ENİSE

(Arkadaşlar)

(Vampir)

Sürünün gizli üyeleri. Vampir konseyinde yer alıyorlar ve talyaya bilgi aktarımı yapıyorlar.

İç grubun bir parçası.

BERFİN ve CENK

(Kuzenler)

(Tilki)

Evden atıldıkları için tüm ailesini ortadan kaldırmış cani kuzenler. Tabi bu dışarıdan bilenen bir gerçek. Aileleri avcı olarak tanınan REN tarafından katledildi. İntikam için talyanın yanına geldiler ve sürüye katılıp kalmayı tercih ettiler.

Dış gruptalar

DARA ve RAFAEL

(Arkadaşlar)

(Yarı melek)

Talyanın peşine takılan iki stalker gibi düşünebilirsiniz. Keyfi olarak gruba katıldılar. Güç olarak tek özellikleri uçmak denebilir. Şimdi haklarını yemeyelim dolandırıcılıkta da üstlerine yoktur. Sanırsın şeytan kırmaları. Melek melektir işte iyisiyle bizimkiler gibi kötüsüyle falan.

İç grubun bir parçası.

HAZAL ve YAĞIZ

(Kurt)

İkisi arkadaş. Tahmin edin kim imposter ?

Talyan’ın annesini arkadaşlarının çocukları. Talya'nın çocukluk arkadaşları aynı zamanda. Birlikte büyüdüklerini rahatlıkla söyleyebilirim.

Dış grubun bir parçası.

SARE ve RASİN

(Sevgililer)

( Cadı-Telepatik)

Gruba kendi çabaları ile katıldılar. Bazı olaylar sonucu gerçekleşmiş olsa bile büyük bir kumardı onlar için. En azından sürüdeler artık.

Rasin’in en büyük görevi sürünün kendi aralarında telepati yapabilmesi için telepati ağını oluşturması. Büyük bir güç gerektirdiğini diyebilirim.

Çok uzun bir hayat hikayeleri var.

İç grubun bir parçası.

MİRAÇ ve MELİH

(İkizler)

(Kaplan)

Türlerinin son jenerasyonu oldukları için diken üstündeler. Peşlerinde bir sürü avcı olduğu için (özellikle REN den) korunmak adına gruba katıldılar.

Ne kadar çok o kadar güç mantığı hakim.

İç grubun parçası.

 

 

KEREM

(Karga)

Kaçak kuşumuz. Kendisi Talyayla kafayı bozmuş bir kuştur. Talya'nın yanından 7/24 ayrılmıyor neredeyse. Genel olarak (çoğunlukla) kuş formunda kalıyor.

Emirle sürekli bir kavga halindeler. Nedense anlaşamıyorlar.

Görevleri arasından Asya’nın gözetiminden de sorumlu. Diğer kargaları kullanarak onların gözlerinden görüş yapabiliyor.

İç grubun bir parçası.

PELİN ve NİHAT

(Kurt)

(Evliler)

( Dedektifler)

Aile dostları Talya'nın babasıyla. Olayları örtmede üstlerine yoktur. Talya'nın arkasını toplamakla görevliler. Her ne kadar dış grupta görev alsalar bile kendileriyle karşılaşmanız biraz zor.

İç grubun parçası.

GENCAY ve DİLAY

(Kurt)

Grubun gizli ajanları. Aynı zamanda devlet adına çalışıyorlar. İz sürmekte ustalar. Üçüncü nesil kurtlardanlar. Gruba Talya tarafından dahil edildiler.

Dış grubun parçası.

………………………

Ha böyle kalabalık ve çeşitli bir sürü bir daha görülür mü sanmıyorum.

TÜRLER

Beklediğiniz gibi türlerin özelliklerini yazmamış ve değiştirmiş olabilirim çünkü benim zihnimde farklı bir görünüşe sahipler. Açıkçası çok fazla bir araştırma da yapmadım. Yapmaya da biraz üşeniyor olabilirim. Zaten çok fazla istediğim gibi bir bilgi bulamıyorum. Ondan da kaynaklanıyor olabilir isteksizliğim. Neyse boş yapmayayım da türlere geçeyim.

Göz renklerini belirteceğim kısaca burada. Zaten her farklı tür ortaya çıktığında bölüm altında o türlerden bahsedeceğim.

Vampir: Siyah gözlere sahiptirler. Günlük hayatta lens kullanabiliyorlar ama kendi bölgelerinde kullanmazlar.

Kurt: Açık kırmızı(alfa), mavi, sarı gözlere sahiptirler. Lens kullanmazlar. Kendi göz renklerini saklama gereği duymazlar.

Melek: Krem rengi parlak gözleri vardır. Lens kullanırlar.

Kaplan: Açık kahve gözlere sahiptirler. Lens kullanmazlar.

Karga: Koyu kahve gözleri vardır.

Cadı: Mor göze sahiptirler. Lens kullanırlar.

Telepat: Gri gözleri vardır.

Tilki: Turuncu gözlere sahiptirler. Lens kullanırlar.

 

Loading...
0%