Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm|GEÇMİŞİN SORGULARI

@hestia_x0

 

 

Evet artık olayları tam anlamıyla öğrenmem gerekiyordu. Dünkü olan bi kral vakasından sonra Perlanın beni krallıktan kovması bence bir şeylerle bağlantılı başım her ne kadar ağrıyor olsada azda olsa bunları hatırlıyorum.

Ayağa kalktım ve üstümü başımı değiştirdim dün elbiseyle yatmışım, onu değiştirip üzerine bi kazak giydim altımada siyah bir tayt giyip çantamıda alıp çıktım hemen.

 

 

Kahvaltı bile yapmamıştım ama neyseki kütüphaneden alabileceğim için şanslıyım.

Ama şöyle bir sorun varki Darian isimli bi kralın kitaplarda olduğunu düşünmüyorum sonuçta gençti sanırım 26-27 yaşlarında olsa gerek ki onunda burda yazacağını sanmıyorum, neyse belkide hakkında birşeyler bulurum değil mi ?

 

 

Kütüphaneye gelmiştim, şimdi ilk olarak krallıklar hakkında olan kitaplara bakmalıyım sanırım ki krallığını bulursak kralıda bulmak zor olmaz büyük ihtimalle.

Karşıma çıkan ilk "krallıkların sonu" isimli kitabı aldım ve kitabı açtım incelemeye başladım. Kitap sanırım çocuklar için hikaye kitabı ama yinede okumaktan ne zarar gelirki bu yüzden bunu bi kenara ayırıp daha sonra okumalıyım vaktim kısıtlı çünkü. Bakınmaya devam ettim. "Kayıp Krallık" kitabını buldum ilk sayfasını açtım ve okumaya başladım.

 

 

Wrumidia kayıp krallık Wrumidiaymış söylenenlere göre büyük savaş ortasında güçleri zayıfladığı için kaçmışlar ve ölmüşler ve o zamandan bu zamana kadarda o krallıktan kimseyi görmemişler. Yani wrumidia krallığının yok edildiği söyleniyor kendi sonlarını savaşı açarak getirdiği yazıyor.

 

 

Son olaraak kralının adıda John Vyronic'miş

Fakat John Vyronic'in başka bir yakını yada hanedan üyesinin olmaması ve cesetlerininde bulunamaması yüzünden krallığın kayıp olduğunu genel olarak söyleyebilirlermiş.

Ama bazıları hala yaşadıklarını ve gerçek kimliklerini sakladıklarını söylüyor. Fakat bazılarıysada aksini yaşamadıklarını, öldüklerini ve aradan geçen yüz yıllardada cesetlerin doğaya karıştığı yada yendiğide söyleniyor fakat kesin bir sonuç bulunamamış.

 

 

 

Aslında istediğim bilginin bi kısmı bu fazlası lazım bana ama neyse en azından Wrumidia hakkında araştırmamı yürütebilirim.

 

 

Biraz daha karıştırdım kitapları ve kitapların arkasında örümcek ağlarıyla gizlenen bir kitap buldum. "Wrumidia hanedanı ve krallık hakkında bilgiler" kitabını buldum ve sanırım bulmamalıydım çok arkadaydı ve sanırım uzun süre kalmış burda bu bana lazımdı ve hemen çantamın içine bu kitabı koyup çıktım kütphaneden.

 

 

Eve doğru yönümü çevirdim ve hızlı hızlı yürümeye başladım, çabucak eve gidip okumalıydım. Diğer kitaba göre Wrumidia hakkında ve hanedanları hakkında bir bilgi yoktu ama vardı ben bulduğuma göre ama kimsemi farketmemişti ki ah bilemiyorum

Bunları fazlasıyla düşünüyorum dahada hızlanıp eve doğru yürüdüm ve kafam bir şeye çarptı hızlı yürüdüğüm için sanırım önüme bakmayı unutmuştum, kafamı kaldırdım ve baktım bi adama çarpmıştım. Hemen özür diledim, "üzgünüm acelam vardı göremedim" dedim ve tam geçikken önüme geçti ve "sanırım yollarımız çok fazla kesişicek" dedi dediğinden bir şey anlamadım ve geçmeme izin vermesiyle yoluma devam ettim.

 

                                   🌔

 

Eve gelmiştim artık inceleyebilirdim.

Hemen ilk sayfayı açtım ve resimlere baktım resimlerde hanedan üyeleri vardı.

İlk kraliçe beatris vyronic ilk kral marcus vyronic ve altlarında çarpı işareti vardı.

evet aradığım kişi gelmişti John vyronic ve kardeşi Darian vyronic, darian hayır bu o kişi olamaz hem o kadar uzun yaşasa bu kadar genç olmazdı değilmi. Her ikisininde altında bir çizgi yoktu. Ve son olarak bir kızı var veliaht fakat onun hakkında olan Kısım silinmiş ve fotoğrafıda yoktu sadece Johnun kızı olarak bahsi geçmiş fakat kendine dair bir bilgi yoktu.

Sanırım o da ölmüş olacak ki burda yok.

 

John vyronic hakkında bir şey daha yazıyordu onun evlatlık olduğunu ve yeni kral olması için onu yanlarına aldığı yazıyordu.

 

 

 

Genel olarak bundan bahsediyordu yani pek gerekli bilgi değildi bence. Perlanın yanına gitmeliydim o bana az uz birşeyler anlatmalıdır.

 

Bu sefer fazla yorulmuştum koşmadan yürüyordum krallığa doğru.

 

 

Krallığa gelmiştim korumalar perlaya geldiğimi söyleyip izin aldılar ve içeri girdim. perla " carol ne süpriz, buyur geç" diyerek karşısındaki koltuğa oturmamı rica etti, ve tekrardan devam etti "benimi özledin yoksa, ne rüzgar attı seni buraya" dedi ve başladım " bir krallık hakkında bilgi öğrenmek istiyorum sadece" perla ise şaşırarak " ya hangi krallık tanıdığımız bir krallıkmı ?" Dedi bende kafamı hayır anlamında salladım ve "bu krallık kayıp krallık olarak anılıyor. Wrumidia krallığı onu merak ediyorum" dedim ve bağırarak hemen "muhafızlar carolu hemen alın ve zindana atın" emrini verdi şok olmuştum beni tutanlara direndim ama pek fayda etmedi. " Perla ben birşey demedimki neden zindan naptım sana" dedim ve cevabını alamadan muhafızlar beni kolumdan tutarak zindana attılar.

 

 

Ya iyide ben ne demiştim ki, bana, sağ koluna nasıl yapabildi bunu hala şok içindeydim. Biraz beklemeliydim belkide siniri geçince çıkarım.

 

 

(5 saat sonra)

 

Ne kadar geçti bilemiyorum ama hala burdaydım şu lanet yere beni uygun gördümü gerçekten hah inanamıyorum gerçekten saçmalıktan başka bir şey olamazdı bu.

 

Sonunda bir ayak sesi duyuyordum "ah sonunda" dedim ve ayağa kalktım fakat gelen perla değildi.

"Hadi gel çıkıyorsun burdan perlanın seni buraya hapsetmiş olmasına inanamıyorum" dedi tanımadığım kişi.

 

"Kimsiniz" dedim sadece " hatırlamadınmı ah tabi sarhoştun elbette hatırlamazsın, Darian ben" dedi ve şunu sordum. "Draian vyronic değil mi?" Dedim "Evet bak beni hatırlamışsın ve bilgi edinmişsin" dedi göz kırparak ama bi an aklıma bunun 2 yüz yıl öncesinde gerçekleştiği geldi "ama sen ölüsün,y-yani ölü olman gerekiyor." Dedim titreyek " gördüğün üzere yaşıyorum ama, ah hadi ama bilmediğini söyleme" dedi dalga geçercesine "neyi bilmem gerekiyor?" Dedim ve bana dişlerini gösterdi.

"Vampir, sen vampirsin" diyebildim sadece korkudan.

 

              

 

"Evet güzelim tam üstüne bastın ama öyle normal olanlardan değil sonuçta benimde bi özelliğim var değilmi?" Dedi şok olmuştum vampirdi ve bir dakika bu demek oluyorduki ailede yani hanedan vampirdi.

"E hadisene çıkardım seni daha ne istiyorsun ve benimle geliyorsun" dedi zindandan çıktım ve halen darianın yüzüne kitlenmiş bakıyordum. Onun vampir olması bir çok şeyi değiştiriyordu, demek oluyorduki wrumidia kaybolmamış ve ölmemişler çünkü vampirlerdi ama bu nasıl. Düşünceler dahada kafamda otururken gözüm bir anda karardı ve yere kafamı sertçe vurup düştüm.

 

 

 

Evwtt bölümümüzün sonuna geldik umarım beğenirsiniz. Yazım hataları veya anlatım bozukluğu olabilir farkettikçe düzelteceğimden emin olun

 

Gitmeden önce instagram hesabımı takip etmeyi unutmayın.

 

İnstagram: @hestia_x0

 

Vampir kalınn 🍷

Loading...
0%