Yeni Üyelik
4.
Bölüm

Quatre

@hestiamy

"Enfal! S’il te plaît, embrasse-moi!" adımı seslenerek beni öp diye bağıran ses, şüphesiz ki Gökhan delisine aitti. Komşular polisi aramasın diye dışarı çıktığımda balkondan sarkan bir adet müstakbel eski eş görmek istemiyordum.

(Yn: translate iş başında)

"Sussana be adam. Deli misin sen?" balkondan ona seslenirken o dengede bile duramıyordu ama inatla aşağı sarkıyordu.

"Enfal, ben seni çok seviyorum. Sensiz yapamam."

"Aynen herkes başta öyle diyor." masaya oturup kısa olsa da tırnaklarıma siyah oje sürerken Gökhan'ın saçmalıklarını dinliyordum. Anlaşılan susmayacaktı.

"Hatırlıyor musun? Bir gün elimi çok kötü kesmiştim, sen benim yerime çığlık çığlığa bağırmıştın. Senin canın acımıştı adeta. Ben ise öylece duruyordum." kısa bir an durup kahkaha attı, sonrasında ağlamaklı oldu. "O günlerden bu günlere işte. Kıyamazdın sen bana, fazla dozdan hastanelik olduğumda da kıyamamıştın. Çok kızmıştın ama kıyamamıştın. Tamam, o zaman sözünü dinleyemedim ama şu an dinledim. Sen de böyle olsun istemiyorsun biliyorum. Kalbini dinle. Beni hep baba olarak hayal ettiğini söylerdin-" bu söylediği sinirime dokunmuştu ve bir anda o sakin ruh halinden çıkıp patlamıştım. Ben bile kendime inanamamıştım.

"Çocuktan falan bahsetme!" bağırışımla tüm mahalleyi inletmiştim. Gözlerim dolup sesim titremişti. Dayanamayıp lafıma devam ederken istem dışı ayağa kalkıp onun gözlerine bakmıştım.

"Sen ne anlarsın babalıktan? Daha kendi iradesini bile yeni yeni eline alan bir malsın. Şerefsiz!" kimse dilimizi anlamıyor diye bağırırken kapı çalınca unuttuğum bir detay olduğunu unuttum.

"Yapma Enfal." onun yalvarışlarını duymamazlığa geldim ve gözyaşlarımı silip kapıya gittim.

Kapıyı açtığımda Eren direkt bana sarılmıştı. O, beni tanıyordu.

"Ben çok kötüyüm."

"Biliyorum, biliyorum. Hepsi geçecek." Eren benim için tüm bu süreçte bana kardeşlik yapmıştı. Biz ayrıldıktan sonra olan o olaylarda bile... Eren Gökhan'a da kardeşlik yapmıştı biliyordum. Eren, Efe ve Can her koşulda bize yardım etmişti çünkü biz dağıldığımızda arkadaş grubumuz da gerçeği duymak istemesek de dağılmıştı. Ne olduysa Eren de evleneceği kız arkadaşından ayrılmıştı ve onlara göre bir kişi eksilmiştik. Bize göre ise dağılmıştık.

Cankrkmz: Sabahtan beri tüm paketimi bitirdiği yetmez gibi evi dumanaltı yaptı abim benim (sizin aşk acınızı skm)

Yorumlar:

Gökhanbyk: Kes ssieseini

Dorukamayerindibinde: Abi senin uyku saatin gelmiş.

Erenycl: Lan sizin evde yangın var sanıp itfaiyeyi aradılar haberin olsun.

Allahkerimefeterim: bi gün yoktum kıyamet kopmuş alapaukajalsk

Nazalaca: Ablamı beter etti beter olsun ohhh ya Kahhar gökhan efendi

Cankrkmz: Bebeğim sen bi sakin olsana ya

Nazalaca: Bebeğim ne lan zampara?

 

 

Loading...
0%