Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@heyyrainws

O an sadece birbirimize baktık, "şey pardon bir an dengemi kaybettim" adam "sorun değil" diyerek sırıtmaya başladı (gözleri çok güzel abi) onla birlikte bende sırıttım "ah tam unutuyordum bu güller sizin için hanfendi sizin kadar güzel olmasalarda idare eder" "teşekkür ederim çok naziksiniz." aklıma ismini sormak geldi, "pardon bu arada isminiz neydi" adam konuştu "murat" (ismide yakışıklı mk)"sizin isminiz ne peki?" Diye sordu. Hemen cevap verdim. "Elçin" "tanıştığımıza sevindim elçin" dedi "bende" dedim.

Uzun bir konuşmadan sonra eve geldim normal günlük kıyafetlerimi giyip, telefonumla ilgilendim.. akşam oldu ve yatmalıydım hiç uykum yoktu aklıma sürekli,gözleri geliyordu..

Sonunda uykuya dalmıştım.. -sabah kalktım dişimi fırçalayıp kendime kahve yapmıştım. (kahve içmeden yaşayamam) Evde sıkıldığım için,dışarı çıkmaya karar verdim çünkü evde tek başıma yaşıyordum ailemin tek çocuğuydum. ve ailem tam 6 yıl önce vefat etmişti..

Üstüme siyah crop ve altıma bol pantolon giyerek kombinimi tamamladım.Bir cafeye gitmiştim orda çalışan arkadaşım duruyu gördüm. Yanına gittim "Duruuu" bana döndü "elçin ödümü kopardın napiyon" "bilmem evde sıkıldığım için dışarıya çıktım" "iyi yapmışsın canım gel otur bişey alır mıydın?" "Yok saol bir uğriyim dedim" "tamam canım" "neyse ben gideyim sana yazarım evde biraz gezicem" diyip cafeden çıkıcaktım ki onu gördüm, evet muratı gördüm.

Yanında birisiyle konuşarak yürüyordu. Beni görünce yanıma geldi.

"Elçin seni görmek çok güzel" "senide görmek çok güzel murat" "istersen biraz biraz konuşalım" "olur benimde canım sıkılıyordu zaten" bana bakarak güldü tam birşey söylicektimki,

Elimi tuttu ve yürümeye başladı ben daha şoktayken konuşmaya başladı "seni tanımak istiyorum elçin" ona bakarak "b-bende seni tanımak istiyorum" dedim baya utandım zaten normaldede utangaçtım.

"İstersen ilk önce ben kendimi tanıtayım." Tamam dedim "ben murat yıldırım 30 yaşındayım bir mafyayım." Dediği an ufak çaplı bir şok geçirdim. (Nee?!) Konuştum "mesleğin çok havalı murat" "saol elçin sende kendini tanıt" "ben elçin demir 26 yaşındayım ve modelim." Dedim "mesleğin çok çekici elçin" dedi (yaaaw utandimmm) "saol murat"dedim biraz daha sohbet ettikten sonra bana numarasını verdi bende ona numaramı verdim, (ne ara samimi oldunuz.) murat konuştu "istersen akşam takılabiliriz elçin ne dersin" kafamı olumlu şekilde salladım.

 .

.

.

✨Bölüm sonuu ilk bölümden daha uzun oldu zaman içinde bölümler uzicakk✨

Loading...
0%