Yeni Üyelik
6.
Bölüm

4. Bölüm

@heyyrainws

KAYBOLMUŞ SIRLAR~

~Secrets I have held in my heart~

~Are harder to hide than I thought~

~Maybe I just wanna be yours~

~I wanna be yours, I wanna be yours~

 

Murat ile ateşli bir gecenin ardından arabaya binip eve gidiyorduk.Baya bir utanıyordum.Murat bir yandan arabayı sürüyor bir yandan ise elimi tutuyordu.Onu seviyordum herşey nasıl bir anda oldu bilmiyorum,murat beni kendi evine götürmüştü evi çok büyüktü "bu gece benimle kal" dedi "tamam" diyerek sırıttım ya noluyor ben çokmu, utangacım? Arabadan indik kapıyı açtı ama açmaz olaydı karşısında bir kız belirdi ilk önce bana sonrada Murat'a baktı (noluyor?) "murat bu kim?" Dedim fısıldar gibi bişey demedi kızın kolundan tutarak evin arka bahçesine götürdü.

Murattan~

"Neden buraya geldin?" Dedim sert bir şekilde "seni özlediğim için burdayım murat" dedi elimi tutarak, "buradan hemen gidiyorsun ceren!" Kafasını hayır anlamında salladı. "O kız kim murat?" Dedi "sevgilim" dedim. (Şimdi zamanı mıydı neden şimdi geldin?) "Tamam ama burdan gitmiyorum o kızı yakından tanımak istiyorum" dedi cilveli bir şekilde "çok sinirlenmiştim kolundan tutup elçinin yanına götürdüm.

Elçinden~

Olayı anlamaya çalışıyordum o kızda kimdi? Murat ve yanındaki kız gelmişti kız bana aval aval bakıyordu göz devirdim ve Murat'a baktım "murat bu kız kim?" Dedim "eski sevgilim" dedi üzgün bir şekilde (ne) "bana önceden söylemeliydin murat" dedim utançtan bana bakamıyordu bile "e ben ozaman gideyim murat iyi geceler" "hayır hiçbiryere gitmiyorsun elçin" dedi sert bir şekilde, telefonunu cebinden çıkardı ve birini aradı "Ali mekana gel" dedi murat sonrada kapattı yanıma geldi elimden tuttu ve içeri götürdü beni kızda arkamızdan geldi "murat bu kızdamı bizle kalıcak?" Dedim evet dedi beni odaya götürdü baya bı uykum geliyordu "sen burda bekle çiçeğim ben hemen geliyorum" diyerek gitti.Yine yalnızdım odaya bir göz gezdirdim baya güzeldı şuan sadece uyumak istiyordum.

Murattan~

Çiçeğimi odaya bırakıp aşağı kata indim. Ali gelmişti kendisi benim sağ kolumdu onu buraya çağırmamım sebebi ise cereni elçinden uzak tutmasıydı, Ali'ye yapması gerekenleri söyledim. Cerene bir bakış atım elçinin yanına gittim.

Elçinden~

Kapı açıldı ve Murat içeri girdi yanına koşup ona sarıldım.beni kucağına alarak yatağa götürdü ben oturur pozisyondaydım, muratta bacağımda yatıyordu bende saçını okşuyordum."Murat" dedim kısık bir sesle. Hemen cevap verdi "efendim güzelim" "uykum var" dedim. Oturur pozisyona gelerek beni yatağa yatırdı ve yanıma yattı. Göğsünde yatıyordum. Gözümü kapattığım gibi uykuya daldım.

Sabah olmuştu güneşin ışığı yüzüme vuruyordu. Murat yanımda yoktu. Aşağıya indim murat önlük giymiş kahvaltı hazırlıyordu ceren denilen kızda ortalıkta yoktu (Murat'a cilve yapmanın zamanı gelmiske) tezgaha oturarak "günaydın murat" dedim cilveli bir şekilde bana bakarak sırıttı. "Günaydın sevgilim." Dedi kızardım yine önüme geçerek bacağımın arasına geçti kollarımla kendime çektim. "Güzelim kendimi şuan zor tutuyorum seni öpmemek için," dedi. Ben rahat dururmuyum hemen dudağına yapıştım oda hemen karşılık verdi ve anımızıbozarak mutfağa cerende geldi bize boş boş bakıyordu "muratın dudağından ayrılarak, "ceren geldi" dedim kısık bir sesle, bir anda yüzü soldu cerene bakmadan kahvaltı için bişeyler yapmaya devam etti (o kızdan baya iğreniyordu sanırım)

Kahvaltı yaptıktan sonra aklıma bişey geldi lan ben kitafetimi degistirmedim

Murat bahçedeydi yanına gittim "murat" dedim "ben evime gitmez istiyorum" dedim "neden elçin" dedi "kiyafetimi değiştirmeliyim" dedim gülmeye başladı "bebeğim oda sorunmu ya ben sana istediğin kadar alırım kıyafet" dedi elimi tutarak "tamam" dedim sırıtarak "o zaman mağazaya gidelim gezmiş oluruz" dedi kafamı salladım,

Ve arabaya binip mağazaya gittik~

.

.

😽Evet bölümüm sonuna geldik🫨

✨Bölüm nasıldiii umarim begenmissinizdirr✨😌uzun yazdım bu sefer😇

​​​​​

 

Loading...
0%