Yeni Üyelik
7.
Bölüm

5. Bölüm

@heyyrainws

Mağazaya gelmiştik, "bebeğim sana söylemeyi unuttumda bu akşam evimde bir parti olucak ona göre bir elbise alalım sana" dedi "tamam murat" dedim günlük kıyafetler aldıktan sonra yeşil bir elbise alıp kabine girdim, elbise çok güzeldi.

(Elbise bu şekilde)

Elbiseyi giyip kabinden çıktım muratın ağzı açık kalmıştı"bebeğim çok güzel olmuşsun dedi" saol diyerek sırıttım.

Kabine tekrar girip elbiyeyi çıkartıp kasaya doğru ilerledik mağazadaki işimiz bittikten sonra eve doğru ilerledik arabayla,eve bakınca şok oldum heryer düzenlenmişti bahçede öyle çok güzeldi heryerde renkli ışıklar vardı, "bebeğim parti birazdan başlar sen hazırlan" "tamam aşkım sende hazırlan" dedim "tamam birtanem" dedi, elbiseyi giyip saçımi salmıştım hafif bir makyaj ve kırmızı bir ruj sürmüştüm.(Tabikide partide Murat'ın eski sevgilisi cerende olcaktı) Aşağıya doğru ilerledim, murat hazırlanmıştı bana bakıyordu (çok güzel olmuştum bunu biliyorum shjsjwb) neyse "bebeğim çok güzelsin" dedi "saol askimm" dedim yanına gidip onu yanağından hafifçe öptüm rujum bulaşmasın diye, parti başlamıştı bahçeye doğru ilerledim ceren baya açık giyinmişti.ama Murat'ın gözü benim üzerimdeydi cereni takmıyordu hiç bu güzel, herkes dans ediyordu ama ben oturma taraftariydim muratta oturuyordu "murat ben tuvolete kadar gidip geliyorum" dedim başını salladı, makyajımı tuvolette düzeltip partiye yani bahçeye doğru ilerledim ne! Ceren muratı öpüyordu murat hiç tepki vermiyordu bile! Murat bana bakıp yanıma doğru koştu ağlıyordum bişey demsine izin vermedin tokatı bastım ve erkekliğine tekme attım topuklularımı elime alarak oradan uzaklaştım gözyaşlarımı tutamıyordum. Ona guvenmistim kalbimi açmıştım insanlara böyle hemen inanmamalıydım!! Ağlayarak taksi çağırıp evime doğru ilerledik.

Murattan~

Herkes dans ediyordu ben elçinin gelmesini bekliyordum ceren sarhoştu karşıma geçip beni bir anda öptü ben olayın şokundaydım onu ittim elçine yakalanmıştım ona doğru koştum bana tokat atıp erkekliğime tekme attı ben acıyla kıvranıyordum elçin ise ağlayarak benden uzaklaşıyordu bunu istiyerek yapmamıştım bile beni yanlış anlamıştı!

Elçinden~

Eve geldim üstümü değiştirip yatağa girdim ağlıyordum hayla. Arkadaşım duruyu aradım ve açtı:

Elçin: duru napıyorsun

Duru: evdeyim telefonla uğraşıyordum elçin noldu?

Elçin: hiç birşey molerim mozuldu sadece seni aramak istedim..

Duru:elçin sesin kötü çıkıyor iyimisin evine gelmemi ister misin?

Elçin: gerek yok duru sadece sesini duymak istedim istersen yarın buluşalım?

Duru:çok isterdim elçin ama cafeye gitmem gerekiyor bugün zar zor izin almıştım..

Elçin: anlıyorum seni duru iyi geceler.

Duru:iyi geceler elçin kendine iyi bak..

Telefonu kapattım, durunun sesini duymak bana iyi geliyordu.Aklımda hayla murat vardı ağlamam birazda olsa inmişti onu düşünmek istemiyorum beni aldatmıştı ama ben bir modelim, işimi yapmam gerekiyor patronu arayıp onunla konuşucam uzun zamandır işimi yapmıyordum. Ama şimdi değil yarın konuşucaktım..

✨Uzun bir uykuya daldım,

Sabah olmuştu kalktım dişlerimi fırçalayıp patronla konuştum, şansa bak bugün defile varmış! Hemen üstüme pembe bir crop altıma ise beyaz kısa bir etek giyerek hazırlandım taksiye bindim ve defileye gittim 30dk falan durduktan sonra hazırlanma sırası bana gelmişti,

.

.

.

😽Bölüm sonuu nasıldı sizi biraz şaşırtmış olabilirimm bölümleri beklenmedik anda atıyorum hshehehe✨🗿

😊Bir sonraki bölümde görüşürüzz bebeklerim👍​​​

​​​​​

 

Loading...
0%