Yeni Üyelik
18.
Bölüm

18. Bölüm

@hhafsw

Eski püskü bir kamera ve silah ile yan yana olan iki sandalye ve onların başında silahlar ile bizi bekleyen bir oda vardı. Daha önce de yaşamıştım, biliyordum.

Bizi zorla ittire ittire sandalyelere otturdular. "Maskeni çıkar." Dedi birisi bana. Çoktan kayıt başlamıştı ve yapacak bir şeyim yoktu. "Kollarım bağlı." Dediğimde eliyle burnuma kadar örtülü olan maskeyi açtı. Şaşkınlıklarını görüyordum. Ama artık herkes bu tepkiyi veriyordu. Alışmıştım.

Kameranın arkasındaki adam bize elindeki metni işaret ederek bozuk bir türkçe ile konuşmaya başladı.

"Evet Türk milleti ve İstihbaratı. Esir olarak yanımıza aldığımız iki asker anında sizi satmaya karar verdi. Ve şimdi onları dinliyoruz.

Gözleri beni bulduğunda ters bir bakış ile onlara baktım.

"Vatanımı satacağımı düşünüyorsanız çok beklersiniz. Ben amacım şanlı hilalin gökyüzünde özgürce dalgalanmasıdır. İstiklâl Marşı'nın özgürce söylenmesidir. Eğer şuan bu söylediklerim yüzünden şehit olursam. Vatandaşıma bir gün bile yaşa..." konuşmam tam elime sıkılan silah ile durdu. Bağırmam çığlık atmam gerekirdi ama sadece diğer elimin yumruğunu ve dişlerimi sıktım.

Sıra Altay'a gelmişti. O konuşana kadar bulunduğumuz odanın kapısı kırılarak üzerinde al bayrağımın olduğu aserler girdi içeri. Duran yayın ile birlikte köşe bucak saklanacak yer aramaya çalışan teroristler vurulmışlardı. Onlara gösterdikleri vahşetin aksine şefkatle bize yaklaştılar ve kollarımızı açmamıza yardımcı oldular.

"Yaranız var mı?" Diye sordu bir asker. Ses tonunu çıkaramamıştım ama tanıdığım barizdi.

"Benim elime bir el kurşun geldi onun dışında iyiyiz." Dedim.

"Ne kadar süredir buradayız." Diye bir soru yöneltti Altay.

"Yaklaşık iki hafta."

Belli ki tüm süre boyunca uyutulmuştuk. Onlar için en iyi seçenekte buydu zaten.

Askeri araca bindiğimizde askerler yüzlerini açtıklarında. Ateş ve Işık Timlerinin olduğunu gördüm. İçime ailem ile beraber geçirdiğim bir an gibi huzur doldu. Ki zaten onlar benim için aileydi...

...

BU BÖLÜMÜ YAYIMLADIKTAN SONRA YENİ KURGUMUN GİRİŞ BÖLÜMÜNÜ PAYLAŞMIŞ OLACAĞIM. ŞUNU BELİRTEYİM ALEV AY 'IN SONUNA ÇOK YAKLAŞTIK VE BEN FİNALDEN SONRA İKİNCİ KİTABA KADAR YAKLAŞIK 1 1,5 AY ARA VERECEĞİM.

HOŞÇAKALINNNN

Loading...
0%