Yeni Üyelik
27.
Bölüm

27. Bölüm

@hhafsw

"Ay Demir dur sende be oğlum! Dolaşma ayak altında!" Diye ağabeyime bağıran annemin sesini odamdan duyduğumda kahkaha krizine girmiştim. "Anne 30 yaşındaki adama ayak altından çekil diyorsun farkında mısın? Oldu olacak işin bitene kadar ceza ver." Diye sitem etti ağabeyim. Ancak annemin ona bağırması ile benim yanımda bitmesi bir oldu.

"Ay annem ne abartıyorsa. Nasıl olsa senin konuştuğun birisi var." Dedi dün Danem ve Kayra çiftinin evinde yaşanan o olaya gönderme yaparak.

"Ama kabul et Bulut aynısını sana yapsa kaç g-" Derken kapı çaldı. "Ayy geldiler! Acar koş! Asya! Demir! Gelin!" Diye başırdığında ağabeyim odamdan çıkarken kulağıma "Gelin kısmını çok içten söyledi sanki." Diye fısıldadığında ters bir bakış attım.

Annemin yanına vardığımızda annem kapıyı açmış "Hoşgeldiniz!" Diye aynı dün Sanem'in yaptığı gibi şen şakrak kapıyı açtı. Üstüm gayet sade ve normaldi. Oldukça hanım bir görünüm yakalamıştım.

sen dağda terorist avla, insanların eceli ol kabuslarına gir. Ama şimdi gel gör ki hanım bir kızsın... Bu düpe düz dolandırıcılıktır Asya...

Herkes içeriye girdikten sonra içeri geçmek için beni bekleyen ağabeyim ile kısa bir şekilde bakıştık. Biliyordum ikimizinde iç sesi görev olsada gitsekti. Hem benim elim sıkıntı arz etmiyordu yani gidebilirdim. N'olur görev çıksın yarabbim.

İçeri geçip yan yana oturduk ve tatlı bir tebessüm yerleştirdik dudaklarımıza. Annemin bakışları sayesinde konuşmqyı başlatmam gerektiğini anladım.

"Merhabalar, tekrardan hoşgeldiniz."

Anne ve baba olduğunu düşündüğüm kişiler beni süzdükten sonra gülümsediler.

"Merhaba hanım kızım, tekrardan hoş bulduk." Dedi kadın.

"Neydi kızım senin adın? Annen söylemişti ama hatırlayamadım." Dedi adam.

"Asya." Diye belirttim. Küçük çocukları olduğunu düşündüğüm bir kız çocuğu koşarak kucağıma atladı.

"Ben seni çok sevdim Asya Abla." Ona tebessüm ettim. Ama belliki üstüme sinen barut kokusu onu rahatsız etmiş olmalı ki hemen geri annesinin yanına koştu.

"Anne, ablanın kokusu boğazımı acıttı." Dediğinde tüm bakışlat bana döndü.

"Askerim ben, barut kokusundan rahatsız olmuştur." Diye yanıtladım. Ailenin bariz bir şekilde yüzü asıldı ve mırın kırın etmeye başladılar.

Ağabeyim ile bakıştıktan sonra kadının sorusu ile karşı karşıya kaldım.

"Ne askeri be. Otursana evinde ne işin var dağda taşta." Alaycıl bir şekilde gülümsedim.

"Tamam hanım efendi, sonra sizde ansızın kapınızın önündr terör örgütü üyelerini görün. Ne kadar da güzel? Değil mi?" Kadın tam ağzını aralamıştı ki. Benim ve ağabeyimin telefonu aynı anda çaldı.

Komutanım?

Asya, 2 gün sonra Deniz Albay ve benimde katılacağımız bir balo göreviniz olacak. Detaylar hakkında luanda konuşmamız lazım. Tüm Işık Timi'ni topla ve yarım saat içerisinde askeriyede ki operasyon odasında ol.

Emredersiniz

Dedikten sonra kalktık ve üstümüzü hızla değiştirdikten sonra aşağıya indik ve bir yandan timleri arayarak askeriyeye doğru yola çıktık.

..

Evett öncelikle bu bölüm biraz geç geldi. Çünkü bugün telefonu elime alacak vakit bulamadım ve o yüzden şuan yükleyebiliyorum. Lütfen mazur görün.

ayrıca Alev Ay: Vatan Görevi'nin bu bölümü saymazsak 2 bölümü kaldı...

İkinci kitap ile birkaç aylık bir aradan sonra tekrar kitappad sahalarına bomba gibi döneceğiz. Tabii yaklaşık bir ay kadar sonra...

Ama olsun sonuçta daha iyi bir sezon bizi bekliyor ve daha heyecanlı, uzun bölümlerimiz olacak... Hoşçakalınnn

Bu arada Alev Ay için spotify'dan müzik listesi oluşturdum isterseniz Alev Ay yazınca çıkıyorr

Loading...
0%