Yeni Üyelik
15.
Bölüm

BİRLİK

@hhafsw

5 AY SONRA/Hatay

"Evet Işık Timi, 2 gün sonra bir yolculuğunuz var. Edirne Sınır Bölgesi'nde görev yapan Ateş Timi ile ortak göreviniz var. Ulaşmak istediğimiz kişi orada olduğu için oraya gidiyorsunuz. Görev süresi ne kadarsa orada o kadar süre kalacaksınız. 2 gün sonra oraya gitmiş olacaksınız. Zaten komutanınızın daha önceki görev yeri orası olduğu için adaptasyonunuz daha kısa sürer. Bu iki gün izinlisiniz hazırlanırsınız." Dedikten sonra tim olarak çıktık. "Komutanım sizin önceki timinizdi değil mi?" Diye sordu Akay. "Evet Akay." Diye yanıtladım. "Şimdi herkes gidip toparlansın. En gereken eşyalarını toplasın. İki gün sonra gidiyoruz çünkü." Diye ekledikten sonra lojmana ilerledim.

2 Gün Sonra/Edirne (Cenk Demir Öncü)

"Alpay! Dikkat et orada çukur var!" Diyen tanıdık sesi duyduktan sonra kapıda görevli olan asker ile olan sohbetimi sonlandırdım. Albayın emri ile bizimle çalışmaya gelen timi Ateş Timi komutankı olarak karşılamam lazımdı. Tim daha ileride herkesin tanışacağı yerde bekliyordu.

Sesi duyduğum yöne doğru bktığımda gülümsemden edemedim. Asya gelmişti. Gelen timin komutanı Asya'ydı. Aylar sonra kardeşim gelmişti. Benim öz kardeşim Ateş Timi'nin ise öz kardeşi gibi olan Asya gelmişti.

Boğazımı temizleyerek içeri giren time doğru döndüm. "Işık Timi ve komutanı, öncelikle güzel Edirne'mize hoş geldiniz. Ben Ateş Timi'nin komutanı Yüzbaşı Cenk Demir Öncü." İlk defa askeriyede soy ismimi söylemiştim. Ben şaşıtmaya devam edecekken Asya konuştu. Sanki tanımıyormuşum gibi bana elini uzattı. "Üsteğmen Asya Öncü. Işık Timi'nim komutanıyım. Memnun oldum." Elini sıktıktan sonra. Konuştum "Albay misadir tim geldikten sonra komutanı ile sen yanıma gel dedi. Siz ise az ileride sizi bekleyen timin yanına gidiyorsunuz." Dedim. Tim yinede Asya'ya baktı. Başını sallayan Asya ile onları bekleyen timimim yanına gitti.

Loading...
0%