Yeni Üyelik
16.
Bölüm

ÖZLEM

@hhafsw

(Asya Öncü)

Ağabeyimle beraber ezbere bildiğim askeriye koridorlarından geçerek timlerin yanına gidiyorduk. Ağabeyimin söyşediğine göre timden kimsenin benim komutanı olduğum timin geleceğini bilmiyormuş. Ağabeyimde bu grubun içine dahil. İkimiz yanyana timlerin yanın geldiğimizde ben kendi timimim ağabeyim kendi timinin az ilerisinde, önünde duruyorduk.

Ateş Timi'nin bana olan özlem dolu bakışları ile tebessüm etmemek için kendimi zor tutuyordum. Albay gelip kısa bir konuşma yaptıktan sonra timler isim olarak birbirini tanıması gerektiği için gerekli konuşmaları gerçekleştirmeye başladık.

"Ateş Timi! Üsteğmen Asya Öncü ve Işık Timi için kendini tanıt!" Diye tok sesi ile bağırdı ağabeyim.

say sol baştan Asya...Ateş, Kayra, Altay, Barış, Selin, Alev ve... Ne?! Bir dakika yeni birisi mi gelmiş? Alev bana niye bunu anlatmadı? Aman banane sonuçta artık o timde görev yapmıyorum.

"Ateş Kaya!"

"Kayra Karadağ!"

"Altay Şimşek!"

"Barış Sezar!"

"Selin Ataç!"

"Alev Kaya!"

"Gökay Kandemir!"

Sıra Işık Timi'ne yani bana geçmişti. Gür bir ses ile bağırdım.

"Işık Timi! Yüzbaşı Cenk Demir Öncü ve Ateş Timi için kendini tanıt!"

"Akay Aslan!"

"Akın Işık!"

"Açelya Akaydın!"

"Aksu Şen!"

"Ilgaz Uz!"

"Yiğit Ayhan!"

"Çevik Özer!"

Herkes bittikten sonra ağabeyim ile birbirimize baktık bu da bizi tanıyanlar için bitmiştir anlamına geliyordu. Ve şuan beni tanımayan tek kişi Gökay'dı. Tanışmak için o tarafa yönelecektim ki bir yerden Ateş Timi bir yerden Işık Timi'nim geldiğini görünce geriledim. Ağabeyimin yüz ifadesi 'işte şimdi bittik' şeklinde bir hal aldı. Aynı yüz ifadesi benim yüzümede oturdu.

Aymı andan iki farklı ses grubundan bir "Asya!" Bir de "Komutanım!" Diye sesler yükseldi. İki tim birbirine garip bakışlar yolladı. Herkes birisi ile 'sen kimsin?' Şeklinse bakarken Gökay bize ilerledi. "Komutanım eşiniz mi?" Diye sordu. Evet bu gerici ortamda düşündüğü tek andı. Ya da sadece bu ortam bize gergin geliyordu.

"Hayır Gökay, kız kardeşim." Dediğinde Gökay başını salladı. Ve gerildi. Timler yanımıza geldiğinde konuşan ilk Selin oldu "Elin nasıl oldu?"

"Aradan altı ay geçti Selin." Diye gülerek cevapladım.

Ardından minik bir kıkırdaşma yaşandı. Herkes bir biri ile ya tanışıyor ya da özlem gideriyordu kısacası ortam öok daha samimi bir hal almıştı...

 

 

Loading...
0%