Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@hilaldemir375

Wattpad açılana kadar kitaba burdan devam edicem . Biraz değişiklik olabilir.

Hadi başlayalım.

Herkeseee selam ben Hilal Alin . 18 yaşında üniversite öğrencisiyim hayalim olan sınıf öğretmenliğini kazandım ve İzmir de Dokuz Eylül Universitesi'ne gidiyorum.

Bugün istanbul da son günüm İzmir'e okula iki ay kala gidiyorum çünkü neden olmasın. Şaka şaka şehiri daha iyi tanımak için.

Fiziksel özelliklerime gelirsek kapalıyım. Buğday tenliyim , kahve gözlüyüm. Hafif kemerli burnum ve ponçik yanaklarım var. 1.70 boyundayım.

Bavulumu ve sırt çantamı alıp aşağı indim. Evimiz dubleksdi. Üsküdar semtinde yaşıyorduk. Liseyi burayı kazanmıştım ve taşınmışdık. Evimi ve şehri seviyordum ama ihtimal vermiyeceğim ve öylesine yazdığım İzmir'e okumaya gidiyordum .

Ah yazık başına gelecekleri bilmiyor garibim. (Araya girmesem olmaz.)

Almira da İzmir'i kazandığı için beraber servisle gidecektik İzmir'e.

 

Almira 17 yaşında. Sarışın ve 1.65 boylarında tatlı bir kızdı. Çocukluk arkadaşıyız. Ilkokul beraber okumuş ortaokul da Ali amcanın işi yüzünden ayrılmıştık. Ali amca polisti . Ankara'ya iş için gitmişti ve Almira nın liseyi İstanbul'da kazanması sonucu geri dönmüşlerdi. Ve aynı sitede yan yana binalar da kalıyorduk.

 

Almira nın doğuştan olan çilleri onu çok yapıyordu. Bugün yeşil gözlerini belirgin eden bir makyaj yapmıştı ve vazgeçilmez şeker kokulu parfümü ve çilekli gloos sürmüştü. Aman bir nazar duası okuyayım da nazar değmesin maşallah güzelime.

 

Benim de yüzümde sadece güneş kremi ve nemlendirici vardı. Makyaj yapmayı sevmem ve aram da yoktur.

 

Almira alacaklı gibi kapıyı çalması sonucu açıp ailemle vedalaştık. Almira evin kızı gibiydi. Abim 24 yaşında ve evliydi hatta çocukları olacaktı. Evleneli bi sene olmuştur. Neyse.

 

Almirayla konuşa konuşa meydana gelmiş ve servise binmiştik. Yanımızda tabi ki yiyecek zulası var . Annem ve Nergis abla sağ olsun her şeyden koymuştu.

 

Yolculuk başladı yaklaşık 7 saat sürmüştü molalarla felan.

 

En sonunda varmıştık yurdun önüne lakin yurt demeye bin şahit ister bildiğin oteldi bura. Üstünde ki yurt yazısını görmesem otel derdim. Almira ile ağzımız bi karış bakıp sonra napiyoz biz diyerek normal halimize dönmüştük.

 

Almira nın diğer adı Suydu ve bunu sadece sinirlendiğim zaman derdim

 

- SUUUUU bu odanın hali ne camış gibi yatmışsın bide. Yaaa kime diyorum kalksana dana.

 

- Alinnnn rahat bırak beni . Yorgunum gece uyumadım sabahın 5 inde uyuyup 9 da kalktım sal beni uykum var . Ve son olarak odayı sinir krizi geçirip dağıtan sensin beni suçlama.

 

 

Ve evet Almira bana Alin dediyse kesin sinirli. Oda sinirli olduğun da bana Alin derdi. ancak o az önce benim mi odayı dağıttığımı dedi hem de sinir krizi geçirip. Allah bilir ne oldu da sinir krizi geçirdim .

 

Hilal'in sinir krizi geçirme nedeni Ege'nin görevde yaralandığı ve üstünden bir hafta geçtikten sonra demesiydi.

 

Ege kim mi ? Yağız Ege Yener 20 yaşında polis görevde 2. Yılı ve bu son görev baya çatışmalı geçmiş ve yaralanmıştı. Mesleği nedeniyle yapılı vücutu sert çehresi ve beyaz teni vardı. Kemikli yüzü kusursuz burnu ve kalemle çizilmiş gibi duran kaşları, her kızın istediği uzun kirpikleri ve yeşil ela arası gözleri vardı. Herkese duvar gibi olsa da sevdiği insanların yanında çok başkaydı.

 

Yağız'ın ikizi Eliz Yağmur Yener 20 yaşında ve hemşirelik okuyordu. 3.senesiydi ve stajları başlamıştı. Yağmur kapalı, beyaz tenli ve ela gözlüydü. Kızların ablası , annesi gibiydi. Aynı üniversitede okuyorlar fakat Yağmurun evi vardı iki katlı geniş bir evdi . Üst kat Yağız'ın alt kat Yağmurundu.

 

 

 

Evettttttt bölüm sonu oy ve yorumları unutmayın. Seviliyorsunuz .

 

Allah'a emanet olun.

 

 

 

Loading...
0%