Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Giriş

@hytsu_05

Öncelikle watpadden geliyorum ama kitapta değişiklikler olacak. Ben kitaba yeniden başlıyorum bu platformda. Eğer watpad düzelirse ordan devam etcem. Şu anlık burdayım. Şöyle bir ufak bi giriş yaptım. Bu arda watpadde ki aynı isim kitap. Destek olursaniz sevinirim.Keyifli okumalar.

🥀

 

O bir asenaydı, dişi kurt. Aynı zamanda çekik gözlerle bir anadolu kızıydı güçlü ve cesur.

O bir bozkurtu, namıdeğer alaca. Aynı zamanda bir karadeniz delikanlısıydı. O çene hatlarıyla.

Dağlar meskenleriydi.Vatan için her şeyden vazgeçmişlerdi. Birisi sözde ailesi diye olan ama aile olmayan ortamdan dolayı ayakları üzerinde yıllardır dimdik durmaya devam ederken diğeri ise aile sevgisini bilirdi ama o da emin değildi....

Hayat onları karşılaştırdı mı? Bilinmezdi tek bilinmeyen bu da değil. Ortaya atılamayan hisler ne barındırıyordu? Ağızlarından dökülemeyen hisler, kelimeye dönüşemeden boğazlarına yumru gibi oturuyordu. Bu zorlu süreçte kafayı yiyen asena kimle karşılaştı da bu dertleri unutmaya çalıştırılıyordu ki!

Yaşananların yarası kabuk tutmaya yeniden başlamışken yara almaktı bu travma. Ama bir tim vardı. Şu bilinirdi; yuva VATAN DEMEKTİ. Onlar için yuva aileydi. Belki bir söz can yakardı "Vatan Sağ olsun!" Ama gururu acıyı bastırırdı. Atılan iftiralar hayat mahvederdi. Bu meslek kutsaldı, cinsiyet meselesi değildi. Onlar bu oluşan kaçıncı yaradan sonra ki intikam ateşinden doğan bir TİMDİ. Bu hikâye de her şeye yer vardı, belki de küslükler, barışmalar, çığlıklar, feryatlar, alınan yaralar, tarvmalar, anlık mutluluklar, hüzün, anılar, heyecan, sevgi, yeryüzüne çıkmayan olaylar, bilinmezlikler ve bilinenler....

 

Bi bozkurt o gün şunu demişti "Biz bilinmeyenleriz! Siz var olun diye yarınlarımızdan vazgeçenleriz. Aldığımız yaraları biz bile sayamadık ama bizde de yürek var. İntikam alınacaktır!"

Küçük bir balâ, büyüyüp Asena olmuştu.

Küçük bir yavru kurt, büyüyüp Bozkurt olmuştu....

 

Destek olur musunuz?🌿

Loading...
0%