Yeni Üyelik
3.
Bölüm

Yalan

@idawl09

Bölüm şarkısı...

Bu saatten sonra- İkilem


Eğer yanlış olanı çok sevecekseniz,doğru olanı ne kadar seveceğinizi hayal edin...

Brandon Standon

 

Ders edebiyattı ve hoca gelmişti. Ama hala İdal kafasını sıradan kaldırmıyordu. Hoca İdal’e yaklaştı “biraz konuşmak istermisin iyi gelebilir” dedi İdal hocaya anlatmak istiyordu ama gerçekten daha önce hiç konuşmadığı bir konuydu ama o hocası Dilek hanımdan hiçbirşey saklamazdı onlar tıpkı bir arkadaş gibiydiler.

“Belki daha sonra hocam” dedi İdal ufak bir tebessümle ve kafasını tekrar masaya koydu normalde İdal böyle yapmayacağı için Dilek hanımda zorlamamış İdale bu derslik izin vermişti.

Ders bitti tenefüs zili çalat çalmaz İdal hızlıca sınıftan çıktı o sırada Tuğra da koridordaydı İdal Tuğraya çarpmış ve üst üste düşmüşlerdi İdal telaşla Tuğranın üzeriden kaltı kimsenin görmemiş olmasını istiyordu ama tenefüs olduğu için herkes koridordaydı ve herkes olanları görmüştü İdal kızarmıştı çünkü Dilek hanım da İdal ve Tuğrayı görmüştü ve yüksek ihtimalle birşey olduğunu da anlamıştı çünkü İdalin Tuğradan hoşlandığını biliyordu. Ve Dilek hanım İdali yanına çağırdı boş bir sınıfta İdal herşeyi Dilek hanıma anlatmış ve sınıfına gitmişti. İdalin sınıfa geldiğini gören Nur ve Ebrar direkt İdalin yanına gelip ne olduğunu sordular. İdal henüz onlara birşey anlatmayacaktı çünkü eğer anlatırsa arkadaşları Tuğraya karşı daha da tavır alacak ve İdale kızacaklardı.

İdal “Burak” dedi ve devamını getiremedi Nur “evet Burak?” Dedi ve İdali daha da telaşlandırdı

“Burakla biraz kavga ettik de o yüzden dalgınım biraz” diyerek Nur ve Ebrarı geçiştirdi.

 

İdal arkadaşlarına anlattığında tepkileri ne olacak?

Loading...
0%