Yeni Üyelik
11.
Bölüm

10.Bölüm Yara

@idil466

10.Bölüm yara

 

"Ebesinin nikahı ohaaa ne yaptın kızım sen."

 

Cevap vermiyip. "direksiyonu kontrol et." diyip tekrar kafamı camdan çıkartım bu seer kaçırma ihtimalim yoktu odaklanıp aracın tekerliğine ateş ettim. omzumda o kadar keskin bir acı vardıki gözlerimden yaş geliyordu dayanamayıp kulakları sağır edecek şekilde bağırmıştım.

 

Oruspu çocukları beni omzumdan vurmuştu. Ben şimdi ne yapacaktım?

 

Pars benim bağırmamı duyar duymaz belimden tutup içeriye soktu.

 

Pars telaşlı bir sesle. "bir yerine bir şeymi oldu niye bağırdın?" Cevap vereceğim sırada o zaten anlamıştı vurulduğumu canım o kadar acıyorduki konuşamıyordum bile ama arabayı kontrol eden bendim şuan bu durumda araba sürmek bile çok tehlikeliydi Pars ise donmuş bir şekilde bana bakıyordu. "sana noluyor amk vurulan benim."

 

"Yaralı halinle bile bana laf yetiştiriyorsun pes artık neyse arabayı durdur ben süreceğim." Pars'ın sözünü dinleyip arabayı durdurdum. Bu halimle daha fazla süremezdim.

 

Pars'la yer değiştirmiştik ben zor olsada ayağa kalkabilmiştim şuan yaralı olan omzuma çıplak elle tutuyordum kanın durması için kumaş lazımdı ama yoktu üstümdeki elbiseyi yırtmayı düşündüm ama yırtarsam çıplak kalacaktım.

 

Pars'ın kokusu burnuma gelince kafamı döndürüp baktığımda göz göze gelmiştik gözlerinden hüzün ve acıma akıyordu bana acıyormuydu halbuki bana acıyacak son kişi bile değildi çok yakınımdaydı üstüde çıplaktı elimi omzumdan kaldırıp kendi gömleğini koymuştu canımın acısıyla dişlerimi sıktım. "hastaneye sürücem durumun hiç iyi değil" hayır hastane olmazdı.

 

"Hastaneye gitmicez sana tarif edeceğim yolu yere gidicez itiraz kabul etmiyorum."

 

"Saçmalama bu halinle hastaneye gitmeyip ne yapacağız." zaten kendimi zorlayarak konuşuyordum bide itiraz ediyordu.

 

Pars'ın gözlerine bakıp "dediğim yere sür lütfen şuan hastaneye gidemeyiz gidersek nasıl vurulduğumu sorduklarında ne cevap vericem." Pars hala ikna olamamıştı. "lütfen." dediğimde ikna olmuştu pars'a yolu tarif ettikten sonra gelmiştik Karan'ın ve Saye'nin yanına gelmemiştik çünkü Saye'nin endişelenmesini istemiyordum o yüzden kimsenin bilmediği sadece benim bildiğim evime gelmiştik.

 

 

Ev

 

Arabadan çıkıp tökezleyerek yürüyordum canımın acısı iki kata çıkmıştı. Ayaklarım yerle kesilince küçük bir çığlık attım Pars beni kucağına almıştı beni bırakmasını söyleyecektimki vazgeçtim çünkü kurşunun hemen çıkartılması lazımdı beraber içeriye girdiğimizde pars beni koltuğa oturttu.

 

"Ne olacak şimdi." sesinden korku akıyordu.

 

"Bişey yapmayacaksın odana çık." bişey yapmasını istemiyordum beni bu halde görmesini istemiyordum.

 

"LARISSA SAÇMALIĞI KES VE BANA NE YAPACAĞIMI SÖYLE." üstüme adeta kükremişti bu niye bu kadar sinirliydiki şimdi.

 

"Üç tane havlu,cımbız,sıcak su,gazlı bez,makas,yapışkanlı bant getir çabuk ol." derdemez koşup dediklerimi bulmaya gitti.

 

Allahım sen bana yardım et canımın bu kadar acıması normalmiydi dayanamıyordum artık acı öyle böyle değildi çok fazla terliyordum sanırım bugün ölecektim bugün son günümdü gözlerimin ne zaman kapandığını bile bilmiyordum nefeslerim kesik kesikti.

 

"Larissa."

 

Zar zor çıkan sesimle "merak etme ölmedim."gözlerimi açtım ama her an kapanabilirlermiş gibi hissediyordum.

 

"Havlu'yu sıcak suyla ıslat sonra yara- yaramın etrafını temizle" pars hemen havluyu sıcak suya batırıp havluyu sıktı omzuma tutuğum gömleği çıkarttı "elbiseyi kesmek zorundayım" diyip izin almadan elbisemi kesmişti şuan Pars'ın karşısında sütyenim'le duruyordum sadece ama umrumda değildi canım inanılmaz ağrıyordu gözlerimin altı ıslanmıştı.

 

Pars yaramın etrafını iyice temizlemişti "yeterli bu kadar şimdi cımbızı dezenfekte et ve kurşunu çıkart." dediğimde göz bebekleri titremişti.

 

"Yapamam." ne diyordu bu?

 

"Pars istesende istemesende yapmak zorundasın ben kendim çıkartamam çıkartırsam bile felç kalabilirim görmüyormusun titrediğimi."

 

"Larissa özür dilerim ama yapamam." sesi neden titriyorduki?

 

"Neden ama?" Dediğimde sadece yapamam diyordu ağzından başka kelime çıkmıyordu

 

"Tamam o zaman gelip bana cımbızı ver ve beni omzumdan sıkıca tut." gerçekten hayal kırıklığına uğramıştım beni ölüme terk ediyordu şuan demekki onun gözünde o kadarda değerli değilmişim.

 

Pars cımbızı dezenfekte edip bana verdi ardından omzunu sıkıca tutmuştu.

 

Derin nefes alıp verdim ve cımbızı yarama yavaşça soktum dişlerimi kıracak derecede sıkıyordum omzum alev topu gibiydi resmen cımbızı yarsmın içinde dolaştırdım kurşunu bulmak için ama yoktu 1 dakika falan bakmıştım ama yoktu canım acısı gittikçe acıyordu aynı zamanda gözüm kararıyordu daha fazla dayanamayıp cıbızı yaramdan çıkartıp fırlattım.

 

Elimi dezenfekte edip iki tane parmağımıda yaramın içine soktuğumda kulağımı sağır edecek şekilde bağırmıştım aman tanrım delircektim acıdan Pars'ın "siktir." dediğini duymuştum parmaklarımla kurşunu aramaya başladığımda nefesim kesildi adeta sonunda parmaklarım metal bir şeye değdiğinde kurşun olduğunu anlayıp çıkarttığımda kurşun elimden yere düştü canım çok yanıyorduki kelimelerle bile anlatamazdım tüm vücudum eror veriyordu adeta.

 

"Larissa sen ne yaptığının farkındamısın" şok içinde bana bakıyordu bakışlarımı ona çerip "sende korkaklık yapmasaydın elimle almak zorunda kalmazdım."

 

"Lan sen manyakmısın?" Acı içinde gülümseyip.

 

"Bu manyak olmayan halim bence alışsan iyi edersin."

 

"Bu şimdi senin manyak olmayan halinmi?"

 

"Evet. Daha fazla konuşmada yaramı kapat canım inanılmaz acıyor."

 

"Canın acıması normal iki parmağını soktun yarana. E bu yaraya yapışkanlı bant yapıştırmayacaksın değilmi?"

 

Ananı satayım lann onu nasıl unutmuştum. Ben ne yapacaktım ya nasıl dayanacaktım ay yok ben gebereyim daha iyi nefes alışverişlerim hızlanmıştı.

 

"Yüzün bembeyaz kesildi hayırdır?"

 

Söylemeye dilim varmıyordu ama yapmak zorundaydım. Ben böyle işinde amk ay bana sıcak basmıştı şimdiden.

 

"Pars şimdi mutfağa gidip bir tane bıcak bul sonra bıçağı ısıt ve gel." ay ölücem valla gebercem.

 

"NEEEE düşündüğüm şeyi yapmayacaksın değilmi?" bana uzaylı görüyormuş gibi bakıyordu şuan.

 

"Parsss beni delirtme zaten korkuyorum bide sen beni germe lütfen hadi git getir çabuk heran fikrimi değiştirebilirim."

 

"Eminmisin bak bir doktor çağırabiliriz bunu yapmak zorunda değilsin." hayır zorundaydım benim kim olduğumun kimsenin bilmemesi gerekiyordu.

 

"Pars şuan doktor çağırabiliriz ama beni tedavi ettikten sonra öldürmek zorunda kalırım istiyorsan hemen çağırabilirsin." dediğimde pars hiç düşünmeden.

 

"Tamam sorun yok istediğini öldür hiçbir şey senin sağlığından önemli değil." o kadar şaşırdımki küçük dilimi yutacaktım Pars ne zaman'dan beridir beni düşünüyordu?

 

"Hayır olmaz şimdi git dediklerimi yap doktor çağıracak zaman yok kan kaybediyorum şuan" kan kaybettiğimi söyleyince koşarak mutfağa gitmişti 5 dakika sonra bıçak'la geri gelmişti.

 

"Temiz havluyu ver." dediğimi yapıp havluyu uzatmıştı Larissa kendine gel sen neler neler atlattın bunumu atlatamicaksın havluyu ağzıma koydum bağırmamı engellesin diye pars'a göz işareti verdiğimde yap dediğimi anladı onunda eli titriyordu ama yapmak zorundaydı.

 

Alev gibi sıcak olan bıçağı yarama bastırdığıda o kadar bağırıyordumki havlu bile çığlığımı bastıramıyordu kendimden geçmiştim omzumdan başlayarak tüm vücuduma kadar vücudum alev gibi yanıyor ve titriyordu Pars bıçağı yaramdan çekip bir yere sertçe fıratlatmıştı bende ağzımdan havluyu çıkartmıştım. Ona bakamıyordum bile vücudum koltuğun yanına düşmüştü sanki bıçak halla yaramın üzerindeymiş gibi hissediyordum acı içinde inliyordum kendimi şuan acayip sıkıyordum ellerimle saçımı sıkıp çekiyordum nefes alışverişlerim fazla hızlanmıştı bu nasıl bir acıydı sanki ben suydum ve ateşi söndürüyor gibi hissediyordum ama ateş sönmek istemiyordu bende inatla söndürmek istiyordum.

 

Kulağıma Pars'ın sesi bulanık geliyordu bana bir şeyler söylemek istiyordu ama duyamıyordum derin nefesler alıp veriyordum. Şuan bayılmak istiyordum çünkü beni bu acıdan kurtaracak tek seçenekti. "Larissa beni duyuyormusun?" sesinden büyük korku akıyordu bu korkunun tek sebepi ben olamazdım eskilerden bir travma'sı olmalıydı.

 

Zar zor çıkan sesimle "Pars can- canım çok acı- acıyor bir şey yap lütfen tüm vücudum yanıyor gibi hissediyorum." dediğimde bende şarteller yine atmıştı Pars yaralı omzuma bir şeyler yapıyordu ama ne yapığıyla ilgili hiçbir fikrim yoktu.

 

Pars beni kucağına alıp beni galiba yukarıya götürüyordu. Gözümü açtığımdaysa beni yatak odamın banyosuna getirmişti duş kabinine beni oturtup sırtımı duvara yasladı evet evet soğuk su bana iyi gelecekti Pars duşluğu eline alıp açtı suyu su tenime değdiği zaman o kadar rahatladımki anlatamazdım omzuma su değmemesine özen göstererek suyu üstümde dolaştırıyordu gözümü açıp Pars'a baktığımda gözü sadece yüzümdeydi hiçbir yerime bakmıyordu bu davranışı karşısında kalbim tekledi şuan kendimde hiç değildim mental olarak elimi kaldırıp Parsın sakallı yanağına koydum. Pars'ta ne yapacağımı merakla izliyordu yanağını hafif okşayıp "iyiki varsın." dedim. "senin yerinde kim olsaydı şuan benim ölmemi beklerdi."diyip ellerimi çektim.

 

"Larissa ben sadece alacağım sonuçlara bakarım bu sana özel bir şey değil sen şuan ölürsen zararı bana dokunacak emin ol." dedikleriyle kalbim bir kere daha acıdı bu kalbimin kaçıncı acsıydı benim kalbimi daha ne kadar kıracaklardı benim kalbim lastik değildi bunu neden kimse anlamıyordu? neden kimse beni kimse sevmiyordu Pars'ın bana değer verdiğini düşünüyordum ama sırf çıkarları için bana iyi davranıyordu ben ne bekliyordumki?Ama artık kimsenin kalbimi kırmasına izin vermeyecektim.

 

Yorgun bir sesle"dışarı çıkarmısın üstümü değiştireceğim."

 

"iyi görünmüyorsun sana yardım etmemi istermisin?"

 

Katı bir sesle. "kendi çıkarların için bana yardım etmen gerekmiyor. Çık."

sözümü dinleyip dışarı çıkmıştı bende hemen ayağa kalmaya çalıştığım için yere düşmüştüm ağzımdan çıkan inlemeyi durduramamıştım bu sefer yavaşça ayağa kalkıp gardırobumdan iç çamaşırı,eşofman altı ve crop çıkarmıştım ıslak iç çamaşırımı üstümden çıkartıp zor bela giyinmiştim. Kendimi zorladığım için az kalsın yaram tekrar kanayacaktı.

 

Yatağıma ilerleyip yavaş bir şekilde yattım vüdum çok yorgundu. Halsizdim.

 

 

 

 

 

 

Bölümü nasıl buldunuz elmaslarrr💎

 

Yeni bölüm sınırımız 45 vote yorum 50

 

Yeni bölüm için sınırı geçmemiz lazım. Sınır dolduğunda yeni bölüm gelecek.

 

Düşüncelerinizi çok merak

ediyorum yorum yapınnn

 

Okunma sayımız 3 bölümdür düşük😔

 

Haydiii bayss❤️

 

Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın elmaslarım 💎

 

Loading...
0%