Yeni Üyelik
14.
Bölüm

13.Bölüm Şehvetli gece

@idil466

13. BÖLÜM ŞEHVETLİ GECE

 

Siktir siktir ben ne yapmıştım?

 

Pars'la öpüştüğümü zannederken Gökhanla öpüşmüştüm. Ah hayır ben koca bir aptaldım.

 

Birden ayağa kalkıp"Gökhan evimden gidermisin. Seninle tekrar sevgili olmak istemiyorum."dedim.

 

Oda benim gibi ayağa kalkıp "ne değişti az önce gayet tutkulu bir şekilde öpüşüyorduk madem kabul etmeyecektin neden karşılık verdin?"

 

"İnan bana sebepini bilmek istemezsin."

 

"Bana sebepini söylemeden şurdan şuraya gitmiyorum."

 

Başımı ovdum. "Gerçekten seni neden öptüğümü merak'mı ediyorsun? O sırada seni öpmek istedi canım bende seni öptüm iki dakikalık zevk için yapmayacağım şey yoktur." Katiyen yalandı ona gelipte rüyamda Pars'tan deli gibi etkilendim ve sende beni öptüğün zaman Pars'la öpüştüğümü düşünüyordum diyemezdim.

 

Alayla gülüp. "İki dakikalık zevk öylemi o zaman şöyle yapalım."diyip cebinden para çıkarttı. "Al bu parayı biz devam edelim sonuçta bir fahişesin ya." sinirim tüm vücudumda dalgalanıyordu elimi kaldırıp tokat atacakken arkamdan Pars gelip o kadar sert bir yumruk atmıştıki Gökhan yere düşüp kafasını sert bir şekilde çarpmasıyla bilinci kapanmıştı. Pars'ın yüzüne bakamıyordum kendimden utanıyordum. Ama neden utanıyordumki kötü bir şey yapmamıştım sadece öpüştüm.

 

Gökhan'a baktığımdaysa başı kanıyordu eğilip nabzına bakıcakken Pars izin vermeyip beni kolumdan çekip sürükledi.

 

"Bırak sana beni." diye cırladım.

 

Beni dinlemeyip sürüklemeye devam etti bu adam neyin peşindeydi salon'a geldiğimizde beni duvara yapıştırdı gözlerine baktığımdaysa gözlerinden öfke akıyordu.

 

Bugün rüyamda gördüğüm manzara aklıma gelince ikinci defa utandım yine kızarmıştım gitmeyi düşündüm ama Pars benden önce davranıp elerini başımın yanına koydu kızgın ve katı sesle."Larissa şimdi kulağını aç ve söyleyeceklerimi iyi dinle." Benim hemen burdan uzaklaşmam gerekiyordu uzaklaşmazsam çok kötü şeyler olacaktı.

"Ne saçmalıyorsun bırak beni."diyip kolunun altından çıkmaya çalıştım ama çıkamadım. Oflayıp yüzüne baktım.

 

"Benim olduğum yerde hiçbir zaman yanında ne sevgilin ne bir erkek olmayacak anladınmı?"dedikleri çok saçmaydı o yüzden sesimi çıkarmamıştım.

 

Pars elini yumruk yapıp duvara vurmasıyla yerimden sıçradım. Üst üste bir kaç defa vurmuştu."Anladınmı?"diye kükredi ben sadece susmayı düşünüyordum ama bana kimse böyle bağıramazdı bağıracak olanı daha annesinin karnından doğdurtmazdım.

 

İki elimle Pars'ı sertçe itirdim.

 

Daha doğrusu o kendini geri çekmişti yoksa benim gücüm onu itmeye yetmezdi. Gür sesimle. "Pars kendine gel beni delirtme istediğim erkeği yanıma alırım istediğimle sevgili olurum ha canım istediğinde'de öpüşürüm'de sevişirim'de bundan SA-NA-NEEEE?"dediklerim onu daha çok delirtmişti yüzü kıpkırmızı olmuştu sinirden damrları'da şişmişti bu nasıl bir sinirdi? kime sinirliydi?

 

"HAKLISIN BANA NEKİ." göz bebekleri mümkünmüş gibi daha çok büyümüştü Pars komidinedeki vaozo'yu alıp duvara fırlattı.

 

"Beni bu eve hapsettiysen beni dinleyeceksin"diye bağırdı.

 

Televizyonu yerinden kaldırıp fıralattı çıkan gürültüden kulağımı kapattım lanet olsun sinir krizi geçiriyordu. Bu olayın büyüyeceğini bildiğim için iki adamımı arayıp Gökhan'nın icabına baksınlar diye mesaj attım.

 

Bu halinden kim olsa deli gibi korkardı. Pars televizyon'nun yanındaki eşyaları fırlatmaya başladı.

 

"BENİ DİNLİYECEKSİN." diye bağırıyordu. Benim bir şey yapmam lazımdı yanına koşup elindeki eşyaları tutup rastgele bir yere attım. "Pars beni dinle şuan kendinde değilsin."

 

"Bırak beniii!" diyip kolumu itekledi Pars kendinde olsaydı beni kesinlikle böyle itmezdi vücudu titremeye başlıyordu yine deneyip kendime çekmeye çalıştım. bana odaklanması gerekiyordu ama bana odaklanmıyordu.

 

Herşeyi fırlattmıştı tekrar yanına gidip elerimle yanaklarını tutup kendime çevirdim yüzünü. "Pars gözlerime bak."

 

"Bak ben burdayım başka bir yere bakma sadece gözlerime bak."

 

"Geçti herşey bitti sadece bana odaklan." ama inatla bana bakmak istemiyordu.

 

+18 vardır rahatsız olacaklar okumasın.

 

Bende bu durum son bulsun diye son çağremi denedim.

 

Pars'ın yakasından tutarak kendime çekip dudaklarına yapıştım. Dudakları sıcacık'tı. Öpmeye başlamamla Pars dona kalmıştı. Dudakları dolgun ve etkileyici bir şekilde dolgundu. Pars başta şaşırmıştı sonradan kendine gelip karşılık vermeye başlamıştı. Çölde su arar gibi öpüyordu beni.

 

Kaçalarımdan tutup kucağına almıştı. Bana yetmiyordu daha fazlasını istiyordum. Elimi Pars'ın boynuna atıp iyice kendime çektim. Pars Koltuğa oturtmuştu bende kucağındaydım Ağzımı aralamamla dil'i ağzım'da seyahat'a çıkmıştı dudağını sertçe emmemle erkeksi sesle inledi. Onun inlemesiyle bende inlemiştim. Bu an sonsuza kadar sürsün istiyordum. Ama maalesef'ki imkansızdı.

 

Nefes Nefese dudaklarımız birbirinden ayrılmıştı.

 

Onun nefesi benim yüzümü yalıyordu. Aynı şekilde benimkiside onu gözlerimi açmamla mavi hareler girdi göz hizama ağzını konuşmak için aralamıştı ama baş parmağımı dudaklarına koydum konuşmasın diye şuan hiç bir şey demek istemiyordum nede onun demesini istiyordum. Sadece sesizlik olsun istiyordum alınlarımız hala birbirlerine dayalıyken kısık sesle."sakinleştinmi?"diye sordum.

 

Gözlerimi kapatıp parmağımın altındaki dudağını okşadım delirtici bir şekilde.

 

"uyuşturucu gibisin şuana kadar kimse ben sinir krizi geçirirken sakinleştiremedi."

 

Şuan acayip bir his yaşıyordum bu nasıl bir histi hayatımda ilk defa böyle bir duygu'yu yaşıyordum. Ben temastan nefret ediyordum ama karşımdaki adam sanki benim ilacımdı.

 

"Ama tam olarak sakinleşmiş sayılmam deli gibi sinirliyim."

 

Pars'ın dediklerini umursamadım. Üstümde şuan incecik bir elbise vardı. Pars'ın kucağındayken Pars'a sürttürüyordum.

 

Sürtününmemle boğazımın derinlerinden inlemiştim. Gözlerimi açmamla Pars'la karşılaştı bakışlarımız delirmiş gibi gözüküyordu kendini sıkıyordu çok belliydi durmamız lazım'dı ama ben duramıyor'dum Pars'ı o kadar çok istiyordumki delirecektim bir insan nasıl bu kadar karizmatik olabiliyordu. Pars kalçam'dan tutup sert bir şekilde beni kendine bastırdı bastırmasıyla ikimizde inlemiştik ben aynı zamanda Pars'ın ensesine tırnaklarımı batırmıştım. "Larissa durdur beni lütfen durdur biz birbirimiz için imkansızız." sesi çaresiz'di.

 

"Pars durduramıyorum kendimi. Sen durdur."

 

"Ben durmayı becerseydim dururdum. öyle bir şeysinki seni gördüğüm ilk günden itibaren aklımı başımdan alıyorsun." elimle sakallı yanağını okşuyordum. Gözlerine bakıp.

 

"O zaman seni tüm hücrelerimde istiyorum." dediklerim onu o kadar etkilediki gözlerinde sadece aşk ve şehvet vardı üstümdeki elbiseyi çıkartmaya çalıştı ama çıkartamadığı için elbiseyi ortadan ikiye yırttı kalan kısmları'da üstümden attıp vücudumu inceledi bakışları çok kışkırtıcıydı öyle bakıyorduki sanki beni yemek istiyordu dayanamayıp tekrar dudaklarıma yapıştı dudakları dudaklarımla adeta bir dans içerisindeydi.

 

O sırada bende gömleğinin düğmelerini açıyordum elim heyecan'dan titrediğinden dolayı açamıyordum. Düğmeleri boşverip Pars'ın yaptığı gibi bende yırttım tüm düğmeler ortalığa saçılmıştı.

 

Yaptığım bu haraketle Pars güldü üstünden gömleğini çıkartmama Pars'ın yardımı sayesinde çıkartmıştım. Ama Pars'ı bir şey durdurmuştu "Noldu?"diye sordum Yutkunup "Larissa pişman olmandan korkuyorum." ellerini boynuma getirip okşamaya başladı "seni deli gibi istiyorum tüm uvuzlarım sana tapmak istiyor senin için ölüyor-" cümlesini yarıda kedip "Şşşş o kelimeden bahsetme bence seni rüyasında sevişirken gören bir kıza bu soruyu sormaman gerekiyor" gözleri şokla açılmıştı dediklerimle.

 

Kalçalarımdan tutarak kaldırdı bende düşmemek için elerimi boynuna geçirdim. Yukarıya doğru çıkıyorduk Bu sefer ben Pars'ın dudaklarına yapıştım sanki öpmezsem aklımı yitirecektim. Çok geçmeden Pars beni yatağa yatırmsıyla gözlerimi açıp etrafıma baktım odasına getirmişti beni Pars dudağımdan inip boynumu öpmeye başladı boyunumu emip ısırmasıyla inledim.

 

Göğüslerimdeki sütyen'i çıkarmak için elleri kopçama gitti hafif sırtımı kaldırdım daha kolay açsın diye kopçamı açıp sütyeni üzerimden çıkartıp odanın herhangi bir yerine fırlatmıştı sanırım biraz utanmıştım gözleri daha çok koyulaşmaya başlamıştı. "Larissa sen bana tanrı tarafından gönderilen bir lütufsun." diyip yüzünü göğslerimin arasına koymuştu.

 

Yaptığı bu hareketine karşı şaşırmıştım. Derin nefes alıp kafasını kaldırdı Sarhoş olmuş gibi bakıyordu bana.

 

Sol taraftaki göğsümü eleyip yoğuruyordu sağ tarafta olan göğsümün etrafını ağzıyla yalıyordu yalamakla kalmayıp ağzına almış küçük bir bebek gibi emiyordu bu aşrı hoşuma gittmişti. Bende boş durmayıp Pars'ın saçlarını okşuyordum.

 

"Pars lütfen devam et çok haz alıyorum"diyip inlemiştim benim inlememle Pars daha çok istekle emmeye başladı. Aniden ısırmasıyla küçük bir çığlık attım. Göğsümü bırakıp diğerine geçmişti. Ben izin vermemiştim başını kaldırıp yüzüme baktığındaysa bir şey demeden o ıslak ağzını öpüp kemerini açtım oda ayağa kalkıp tüm pantolonunu çıkarttı sıra boxerine gelince yüzüm kızarmıştı ama bakışlarımı ayırmıyordum boxserinide çıkartınca ereksiyon'u karşısında bakışlarımı kaçırdım. Üstüme gelip göğsümü öpeceğini zanederken yastığın altından bir kravat çıkarttı. "Bebeğim bunu gözlerine bağlamama izin ver."

 

"Ne yapıcaksın?"

 

"Şşşşş süpriz seninde seveceğin bir şey."

 

Başımı salladım.

 

Oda gözlerimi kravat'la bağladı kısa bir sürede göğüsüme bir şey döküldüğünü hisettim göğsümün her tarafına dökmüştü birden Pars'ın ağzını göğüsümde hisettim yalıyordu her uvzumu yalayıp emiyordu inleyip.

 

"Ahh Pars çok güzel."

 

"Ah devam et daha çok-"dediklerimi harfiyen yerine getiriyordu bu çok hoşuma gidiyordu. Pars'ın kafasını kendime daha çok bastırdım.

 

Bir süre boyunca sadece göğüsümle ilgilenmişti gözlerimdeki kravatı çıkartım daha fazla dayanamayıp Pars'ın üstüne çıkıp kulağına eğilerek. "seni nasıl delirteceğimi izle" üzerinden çıkıp yatağın başlığına yasladım Pars'ı.

 

Pars'ın gözlerinide kravat'la bağlamıştım komidinedeki çikolatayı görünce göğüsüme çikolata sosu döktüğünü anlamıştım artık dayanamıyordum bacak aramdaki sızı giderek artıyordu.

 

O yüzden altımdan kilotumu çıkartıp Pars'ın erkekliğinin üzerine oturmamla "siktir" diyip inlemişti Pars. "Larissam her ne yapacaksan hızlı yap dayanamıyorum." Pbende inlemiştim dudaklarıma ve ağızımın etrafına çikolatalı sos sürmüştüm şimdi ise Pars'ın dudaklarına yapışıp öpmeye başladım oda kapalı olan gözlerine rağmen emip yalıyordu bir süre öpüştükten sonra boynunu öpmeye başladım aynı zamanda ısırdım.

 

Pars aniden inlemişti boynundan karın kaslarına inmiştim oralarada çikolata sosu döküp zevkle emip yalamıştım birazcıkta ısırmıştım Pars'ın erkekliği altımda mümkünmüş gibi daha büyüyordu ve sertleşiyordu elime alıp okşamaya başladım. "Larissaaa delirtiyorsun beni." daha sert okşamaya başladığımdaysa Pars kendinden geçti. Pars gözlerini açmıştı. bir yandan okşayıp bir yandan eğilip kulak memesini ağzıma alıp dilimde sanki bir şekermiş gibi emiyordum. Pars dayanamayıp beni altına almıştı. "her yerini tatmak istiyorum ama daha fazla dayanamayacağım"diyip aniden içime girmesiyle acıyla bağırdım. Boğuk sesiyle. "Özür dilerim yavaş olsaydım canın daha çok acırdı."

 

Acı dolu sesimle. "Pars canım çok acıyor."

 

"Tamam bebeğim."diyip yanağımı öptü." kendini kasma kasarsan canın daha çok acır birazdan acın zevk'e dönüşecek merak etme." Acım en baştaki gibi değildi biraz azalmıştı ama hala vardı kendimi Pars'ın dediği gibi kasmayı bırakıp rahatladım.

 

"Hareket edebilirsin iyiyim ben."

 

"Eminmisin."Başımı salamakla yetindim. "İlkin olduğu için yavaş olmaya çalışacağım." diyip gel git yapmaya başladı canım acımasın diye yavaş yapmaya çalışıyordu ama kendini fazlasıyla zorluyordu iki ellerimide Pars'ın boynuna düğümlemiştim. Bacaklarımıda Pars'ın sırtına koymuştum bu hareketim sayesinde en derinime kadar geliyordu hisediyordum. Bir süre sonra Pars daha sert ve hızlı olmaya başlamasıyla üst üste İnlemiştim.

 

Pars klitoristimi okşamaya başlamıştı okşaması bana iki kat zevk veriyordu.

"ah parsss çok iyisin." boğazımın derinlerinden inlemiştim "Larissa o kadar güzelsinki şuan kendine aynadan baksan hayran kalırdın." hem sözleri hep içimde olan erkekliği beni bitiriyordu.

 

Pars'ın inlemesiyle nerdeyse bende inleyecektim inlemesi bile o kadar erkeksiydiki.

 

"Parss."

 

"Ahh Pars daha hızlı ol lütfen."

 

Benim dememle Pars daha çok hızlandı. Şuan öyle bir yerime geliyorduki erkekliği zevkten başım dönüyordu.

 

"Evet oraya daha çok hızlan lütfenn." sesim yalvarır gibi çıkmıştı. Yavaş yavaş göklere çıktığımı hisediyordum. Pars zar zor çıkan sesiyle. "Larissa bana hızlan deme istemeden canını acıtırım." o kadar hızlıydıki şuan yatak bile salanıyordu geldiğimi hisedince. "Pars boşalacağım sanırım."

 

"Larissam gel benim için gel."diyip sertçe inlemişti çok geçmeden ikimizde boşalıp inlemiştik. boşalmamıza rağmen Birbirimize doymayıp devam etmiştik tam 6 kez boşalmıştık bir ara Pars yorulduğu için hakimiyeti ben devre almıştım. Tekrardan Pars devam etmişti ikimizde tükendiğimiz için Pars içimden çıkıp sırt üstü yanıma çökmüştü içimden çıkmasıyla içimde bir boşluk oluşmuştu ve ben bu boşluğu hiç sevmemiştim. İkimizde nefes nefeseydik ve terlemiştik.

 

Aşırı zevk almıştım aynı zamanda Pars'ta zevk almıştı içimde tarifi olmayan bir mutluluk ve huzur vardı sanki yıllardır yuvamı arıyorum ve bugün bulmuşum gibi hissediyordum. Bacak aramda sızı olduğu için bacaklarımı birbirine bastırdım. Pars beni kendine çekip başını başımın yanına komuştu. "Nasıl hisediyorsun?" Parsın sorusuyla kendimi tutamayıp gülmüştüm Pars'ın bana baktığını gördüğümdeyse gülmemi durdurdum. "Gülüşüne aşığım kadın." dedikleri ile ağzım açık kalmıştı bana ilanı aşk'mı ediyordu? "İçimde tarifi olmayan bir mutluluk var."

 

"İnan bana yıllardır hissetmediğim duyguları şuan hisediyorum." parmakları yavaşça karnımdan klitoristimi bulmuştu. "Burasımı sızlıyor."

 

"Evet." dememle yavaşça okşamaya başlamıştı. Masaj yapıyordu "özür dilerim güzelim yavaş olacağımı söyledim ama yavaş olmadım." Parmakları çok iyi geliyordu. "Öyle deme bende seni çok kışkırttım sert olman için tek anlamıyla mükemmel'din."

 

"Mükemmel olan ben değilim mükemmel olan sensin." parmakları o kadar iyiydiki göz kapaklarım kapatmıştım.

 

"Parmakların bile beni bitiriyor."

 

"Larissa sana bir şey söyleyeceğim."

 

Gözlerimi açıp. "Söyle bir tanem." dedim.

 

"Bugün seni o adamla öpüşürken yakalayınca delirdim kalbim ortadan ikiye ayrıldı zanettim seni o adamla öyle görünce anladım sana aşık olduğumu" ne banamı aşık'tı kalbim yerinden çıkacak gibi hissediyordum. "O adamla neden öpüştün."sesi titreyerek çıkmıştı.

 

"Pars hiçbir şey bilmiyorsun Gökh-" cümlemi tamamlamama izin vermeyip dudaklarını dudaklarıma getirip küçük bir öpücük kondurmuştu geri çekilp "o adamın adını ağzına alma sen her onun adını ağzına aldığında sana dokunuşunu hatırlıyorum dayanamıyorum." klitoristimi daha hızlı okşamaya başlamıştı sanırım sinirlenmişti "Pars o adamı sevmiyorum bundan sonra'da görmeyeceksin ölücek."

 

"Soruma halla cevap vermedin?" Of ya rezil olucaktım.

 

"Pars ben sana dedim'ya rüyamda seninle seviştiğimi gördüm diye oda beni öpünce sen zanedip karşılık verdim."

 

Ellerimi yanağına götürüp okşamaya başladım. "Pars ben sana aşığım ben sadece sana aitim."

 

"Larissa sen sadece benimsin sana aşığım seni hiçbir zaman bırakmayacağım bu yolda seninleyim sonucu her ne olursa razıyım."

 

Birbirimizin gözlerine bakarak bu cümleleri söylemiştik uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım. Parmakları çok hızlanmıştı. Hızlanmasıyla inlemiştim.

 

"Pars Lanet olsunn ne yapıyorsun amacın bügün beni mahvetmekmi?" Üst üste orgazm olmuştum.

 

"Güzellim rahatlaman için yapıyorum" diyip durmuştu "hadi kalk bakalım duş alalım"

 

"Hayır duş almayacağım sen git temizlen"

 

"Neden duşa girmicen?"

 

"Pars çok yorgunum yarın duş alırım."

 

"O zaman seni ben yıkarım"diyip beni kucağına alıp banyoya getirdi beni oval olan küvete koymuştu küvet iki kişilikti o yüzden ikimizde yeterdi suyu açmıştı sıcak su üzerimize gelmesiyle irkildim. "Pars saçmalama benimi yıkayacaksın bebekmiyim ben."

 

"Evet ben seni yıkayacağım seni ben yordum bende yıkayacam."

 

Küvet az az sıcak suyla doluyordu yukardanda üzerimize su geliyordu Pars eline şampuan sıkıp saçımı şampuan'la köpürtmüştü parmakları saçıma masaj yapıyordu benim çoktan gözlerim kapanmıştı bile saçlarımı bir güzel köpürtüp yıkamıştı lif'i eline alıp kollarımdan başlayıp bütün vücudumu liflemişti beni en son ben küçükken annem yıkardı. Aklıma gelen anıyla ağlamaya başlamıştım. "Larissa noldu niye ağlıyorsun? yanlış bir şeymi yaptım?"

 

Pars'a sarılmıştım kafamı'da boynuna koymuştum. "noldu hayatımın anlamı yanlış bir şeymi yaptım? korkutuyorsun beni"

 

"Pars sende beni bırakmazsın değilmi? Ben sensiz yaşayamam ölürüm."

 

"Şşşşş bu nerden çıktı şimdi seni hiç bir zaman bırakmayacağım lütfen ağlama senin göz yaşlarına kurban olurum bir tanem." kokusu beni sakinleştirmişti boynuna öpücük attıp geri çekilmiştim.

 

"Hadi bunları düşünme seni durulayım çık sen."

 

"Sen beni yıkadaysan bende seni yıkayacağım."

 

"Hayır bir tanem sen yorgunsun ben hemen duş alıp gelir-" dudaklarımı dudaklarına götürüp alt dudağını sertçe emip öpmüştüm. Pars aniden geri çekilip.

 

Hırıltılı bir sesle"Yapma"dedi

 

"Neden yapmayım?"

 

"Beni tahrik ediyorsun."

 

Eğelip boynunu emip ısırdıktan sonra

 

"Seni'mi tahrik ediyorum?"

 

Yaptıklarımla gözleri kararmıştı adeta "yavrum lütfen yapma bak sen yorgunsun bu iş sabah'a kadar sürer hadi git."

 

"Tamam tamam ama seni yıkayıp beraber gideceğiz." diyip elime şampuan sıkıp Pars'ın saçlarını köpürttüm. Onun bana yaptığı gibi bende saçına masaj yaptım. "Parmakların beni çok rahatlatıyor." bir süre başına masaj yaptım sonradan durulayıp tüm vücudunu liflemiştim ikimiz de temizlenmiştik ben bornoz'umu giymiştim Pars'ta giyinmişti bornoz'u beraber odaya geldiğimizde çarşafları değiştirmemiz lazımdı "Larissa sen odana git giyinip geliyorum ben."

 

"Tamam çabuk gel." diyip kendi odama gittim altıma kilot giyinip üstüme beyaz bir gecelik giyinmiştim. Hiç pijama giyecek halim yoktu.

 

 

Saçımı kurulama'dan yatağıma yatıp üstümede ince yorganı sermiştim. Geçekten'de Pars beni fazlasıyla yormuştu kolumu kaldıracak halim bile yoktu saat akşamın 8:00 di odamın kapısı açılmıştı Pars geldiği için çok mutlu olmuştum. "Larissa sen saçını kurulamadın'mı?"

 

"Hayır kurulamadım."

 

"Krutma makinesi nerede?"

 

"Pars nolur gel yanıma sen olmadan uykuya dalamıyorum boşver kurutma makinesini gel."

 

"Yanıma gelip ama bir tanem hasta olursun."

 

Bir şey demeden Pars'ı kendime çekip yatağa yatırıp üstüne'de bataniye serip Pars'a sıkı sıkı sarıldım. Oda bana sarılmıştı. "kokun uyuşturucu gibi."dedim.

 

"Seni seviyorum"

 

Kısık çıkan sesimle."Bende seni seviyorum."

 

"Bugün seni çok yorduğum için özür dilerim her ne olursa olsun kendime hakim olmak gerekiyordu"anlımı öpmüştü.

 

"Pars sen ne ara böyle bir adam oldun Mutluluktan öldürtmekmi istiyorsun beni."

 

"Beni aslan'dan kediye dönüştürdün."

 

"İyi uykular bebeğim"

 

"Sana'da."diyip kokusuyla uykuya dalmıştım.

 

Bir bölümün daha sonuna geldik

 

bu böl

üm uzundu ama diğer bölümler her zamanki gibi olacak

 

Kesin şuan herkes mutluluktan şekilden şekle girmiştir. Bende çok mutlu oldum ama gelecek bölüm hepimizi kahredecek🥹

 

Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın 💎

 

İstagram hesabım xidilw0

 

Loading...
0%