Yeni Üyelik
15.
Bölüm

14.Bölüm Fırtına Öncesi Sessizlik

@idil466

14. Bölüm fırtına öncesi sessizlik

 

İrkilerek uykumdan uyanmamla Ellerimi yatağın üzerinde gezdirdim Yatağın soğuk çarşafı vardı sadece Pars nerdeydi uykulu bir şekilde gözlerimi açıp önce yatağa sonra Etrafıma baktım ama yoktu "Pars banyodamısın?" Diye seslendim ama ses seda yoktu aşağıdadır diye düşünüp yataktan kalktım. Hızlı kakmamla acıyla inleyip yerime geri oturmuştum dünden kalma ağrım vardı halla.

 

Komodinden doğum kontrol hapı alıp içmiştim.

 

Nasıl bu kadar sorumsuz olabilirdim ki?

 

Sarı fırtınam bide soruyormusun dünki hallerin neydi bir an adamı yiyeceğini zanedip korktum.

 

"Abart abart sende sevdiğim adama düştüysem nolmuş."

 

Lan düştünmü sadece dün benmi ah Pars hızlan diyordum. Terbiyesiz seni.

 

Aklıma dün gece Pars'la birlikte olduğumuz gece gelince yüzüm kızarmıştı dün kendimde değildim kesinlikle Pars beni sarhoş ediyordu.

 

Pars seni sarhoş etmiyor sen terbiyesizsin pu sana ayy bide gidip Gökhan'ı öpüyor ben Pars'ın yerinde olsaydım kesinlikle seni afetmezdim.

 

"Lan iç ses susacakmısın yoksa o ağzını kapatayımmı."

 

Ne halin varsa gör ben küstüm gidiyorum.

 

"Aman git."

 

Ayağa kalkıp gardırobuma bakındım bugün duygularım gibi cıvıl cıvıl kıtlyafetler giyinmek istiyordum.

 

Üstümdeki geceleği çıkartıp açık mavi İspanyol paça pantolon giyip üstümede beyaz bistuyer giyinmiştim kelebekli desenlerini saymazsak kulağıma'da kalpli küpe taktım.

 

Ben asla böyle cıvıl cıvıl kıtlyafetler giyinmezdim normalde hep siyah,beyaz,gri renkleri tercih ederdim. Renkli giyinmeme sebepim hayatımda renk yoktu hayatım soluyan bir gül gibiydi ama dün hayatıma renk gelmişti o yüzden renkli ve cıvıl cıvıl kıtlyafetler giyinmiştim.

 

Pars niye sabah yanımda yoktuki kötü düşünmemek istemiyordum ama insan gece seviştiği bir kadının sabah yanında olmazmıydı? daha fazla düşünmek istemediğim için aklımdan bu düşünceleri kovdum.

 

Bügün içimi tarifi olmayan mutluluk vardı ve bunu bozmak istemiyordum. Kocaman gülümsemeyle odamdan çıkıp ilk önce salona'mı baksam yoksa odasına'mı diye kısa düşünüp Pars'ın odasına gitmeye karar verdim. Kapısının önüne gelip nasıl bir giriş yapacağımı düşündüm. Şeymi deseydim. "selam Pars." ah hayır sanki dün hiç sevişmemişiz gibi olurdu. "neden yanımda değildin?" Deseydim acaba yada "rahat uyudunmu?" deseydim offf ben ne saçmalıyordum daha fazla düşünmeyip kapıyı sonuna kadar açtım.

 

Pars yoktu ama am- a onun yerine... suratım kocaman gülümseden tamammen uzaklaşıp dehşet ifadesine dönüşmüştü. Kalbim sıkışmaya başlıyordu gördüklerimle bu gerçekmiydi? Allahım bana yardım et duvarda kocaman harflerle kanla yazılmış bir yazı vardı yazıda ise. "SEVDİĞİN HERKESİ TEK TEK ÖLDÜRECEĞİM."dudaklarımla hıçkırık kaçtı düşündüğüm şey değil deme hayır hayır nolur öyle bir şey olmasın ölürüm onun için yatağın üzerinde bir kağıt parçası görünce yatağa gidip elim titreyerek kağıt'ı açıp okumaya başladım.

 

"Sevdiğin herkesi elinden alacağım bugün'de o çok sevdiğin adım'ı elinden aldım. Sana acıyıp bir şans vereceğim 48 saat içinde sevgilini bulamazsan teker teker tüm organlarını çıkartıp vahşi balıklarıma yem edeceğim."

 

Yazıları okuyunca nefesim kesildi.

 

Ağzımdan durduramadığım hıçkırıklar çıkıyordu Deli gibi kafamı iki yana salayıp "hayır hayır bunu Pars'ıma yapazalardı." şaka olsun lütfen kalbimde oluşan ağrı daha çok fazlalaşmıştı vücudum beni taşıyamayacak hale gelmişti tüm vücudum titriyordu setrçe dizlerimin üzerine düşüp bağırdım. O kadar çağresiz ve acınasıydımki ben ne yapacaktım hepsi benim suçumdu Pars'ı hayatıma dahil etmeseydim şuan kaçırılmayacaktı vücudum terliyordu aynı zamanda başım dönüyordu zarzor ayağa kalkıp odama geri döndüm. Telefonumdan Aleda'yı aradım. Çok geçmeden telefonu açmıştı.

 

Aleda:Efendim bebeğim bende biricik dostunu unuttunmu diye düşünecektim.

 

Ağlayarak "Aleda lütfen bana yardım et." nefesim daralıyordu.

 

Aleda: noldu Larissa niye ağlıyorsun?

 

"Nolur hemen sana atığım adrese gel." daha fazla bir şey demek istiyordum ama konuşamıyordum.

 

Aleda: "Larissa beni korkutuyorsun iyimisin bir şeyinmi var anlat."

 

"Aleda sana anlatmadığım konu- konular var"

 

Aleda: sen panik atak krizi geçiriyorsun değilmi? O yüzden konuşamıyorsun.

 

Cevap verecekken göğsüm daha çok sıkışmaya başlamıştı. Ağlamam daha çok şişedetlenmişi.

 

Aleda: Larissa sakin ol ve dediklerimi yap derin nefes al ver ben ve Turgut yoldayız geliyoruz dediklerimi yap derin bir nefes al ver her olduysa çözeceğiz.

 

Derin nefes alıp vermeye çalıştım ama olmuyordu.

 

"Larissa beni duyuyormusun?" Ayağa kalkıp yüzüme su sepecektim vücudum alev gibi yanıyordu. Başım o kadar çok dönüyorduki gözlerimin kararmasıyla birlikte bilincim kapanmıştı.

 

Yazarın ağzından

 

Aleda ve eşi Turgut arabada son gazla Larissa'nın attığı adrese gidiyorlardı. Aleda dostu için deli gibi endişeliydi kafasında bir sürü şeyler geçiyordu acaba arkadaşının başına ne gelmiştide kriz geçirmişti? çok merak ediyordu. Kendini ağlamamak için çok zor tutuyordu. "Turgut lütfen daha hızlı sür."

 

"Tamam bir tanem bende endişeleniyorum sonuçta oda benim arkadaşım." Diyip arabayı daha çok hızlı sürmeye başlamıştı Turgut.

 

"Ya başına bir şey geldiyse?"diyip ağlamaya başlamıştı.

 

"Aleda Larissa güçlü bir kız ona bir şey olmaz lütfen ağlama zaten yaklaştık adrese." Turgut'ta çok merak ediyordu arkadaşının başına ne geldiğini ayını zaman'da çok endişeliydi Ama karısına belli etmiyordu.

 

"Turgut elimde değil Larissa daha önce hiç benim yanımda ağlamadı ağlamayı bırak hiç gözleri bile dolmamıştı aynı şekilde söz konusu ölmesi bile olsa beni arayıp yardım istemezdi kesin bir şey oldu."

 

Turgut karısının cümlesini çok doğru bulmuştu ama karısını korkutmamak için bir şey söylemedi.

 

"Yok bu böyle olmayacak kardeşini arayacam o bilir."

 

"Bende onu diyecektim ara çabuk."

 

Aleda telefonundan Saye'nin telefon numarasını bulup aradı çok geçmeden telefon açılmıştı.

 

"Efendim Aleda."

 

"Merhaba Saye sana bir şey soracağım Larissa az önce çok kötüydü panik atak kriz'i geçerdi bizde yanına gidiyoruz senin haberin varmı?"

 

Karşı taraftan bir ses gelmemişti.

 

"Saye ordamısın?"

 

"Evet burdayım. Ona demiştim bu yolda zararlı sen çıkacaksın sen kaybediceksin demiştim. Beni dinlemedi ve şuan kaybediyor işte."

 

Aleda duyduklarıyla hem sinirlenmiş hemde şaşırmıştı.

 

"Sen neyden bahsediyorsun? benim arkadaşım hakkında düzgün konuşacaksın anlıyormusun?"

 

Saye Aleda'nın dediklerini umursamayıp konuşmaya başladı.

 

"Senin arkadaş olarak gördüğün kız sana küçükken ölen annesinin ve babasının katilinin peşine düştüğünü biliyormusun? Hatta katil tek bir kişi değil koskocaman bir hacker çete'si aralarında bir kişiyi bulup konuşturmuş ama adama ne tür işkenceler yaptıysa adam söylememiş o derece güçlü bir çeteyle uğraşıyor. Larissa bana çeteden herkesi bulup öldürceğini söylemişti. Bende bu işten ya vazgeçersin yada senin gibi bir kardeşin yok dedim. Tabi sevgili arkadaşın vazgeçermi tam gaz devam ediyor bir daha onun hakkında beni arama cehenneme kadar yolu var ama sen merak etme çok kısa bir sürede ölür zaten."

 

Aleda duyduklarıyla şok olmuştu sadece Larissa'nın annesinin ve babasının bir katil tarafından öldürüldüğünü biliyordu ama Larissa'nın bu katil pisliğin peşinde olduğunu bilmiyordu. Saye'yede çok gıcık olmuştu.

 

"Saye neyi bilip bilmemem seni ilgilendirmez benim dostuma bir daha kötü bir şey söylersen çok kötü şeyler olacak sen kimsinki benim arkadaşıma bu lafları edebiliyorsun hele bir kere daha bir şey söyle dünyayı sana zindan ederim." diyip telefonu yüzüne kapatıp torpidoya fırlatmıştı Aleda.

 

Turgut herşeyi duymuştu Saye neden kardeşine bu kadar kin toplamıştıki anlamıyordu.

 

Sonunda Larissa'nın verdiği adrese gelmişlerdi.

 

Aleda emniyet kemerini açıp kapıyı açarak koşarak eve girecektiki aklına gelen şeyle arabayı tekrar açıp ilk yardım çantasını çıkardı tekrar gideceği zaman Turgut karısını gitmesine izin vermedi. "Aleda bu bir tuzakta olabilir dikkatli olmalıyız." diyip silahını çıkarttı.

 

Yavaş yavaş ilerleyip tüm evin dışını kontrol ettiler evin içinide kontrol edip son olarak bir oda kalmıştı. Aleda dostunu bulamadıkça deliriyordu o gördüğü yazıdan sonra...

 

Turgut ve Aleda girdiği odada Larissa'yı yerde baygın bir şekilde yerde görünce Aleda arkadaşının yanına koştu.

 

Turgut elindeki silahla hala duruyordu içerde birinin olma ihtimali vardı. Banyoya girip kontrol ettikten sonra buranın güvenli olmadığına karar verip eşinin yanına gidip. "Aleda burdan gitmeliyiz burnuma kötü kokular geliyor burayı çocuklar halleder."

 

"Tamam"demişti Aleda üzüntülü bir sesle Turgut Larissa'yı kucağına alıp "hadi zaman kaybetmeden gidelim."

 

Aleda kocasının elindeki silahı alıp önden kapıyı açıp ilerlemişti aşağı inip arabalarına binmişlerdi.

 

❄️

 

Aleda Doktor'du o yüzden Larissa'nın panik atak krizi geçirdiğini biliyordu. Tansiyonu düştüğü için de bayılmıştı. O yüzden de Aleda Larissa'ya serum bağlamıştı.

 

Aleda ve eşi Larissa'yı evlerine getirmişlerdi ve şuan Larissa'nın uyanmasını bekliyorlardı.

 

Aleda Larissa'nın yanına oturmuştu.

 

Aleda Larissa'nın hareket ettiğini görünce hemen dikilmişti başında Larissa gözünü açmıştı yavaş yavaş kendine gelince oturur pozisyona gelip "Aleda onu buldunmu? O nerde? Bişey yapmadılar değilmi ona?" Üst üste soru sormuştu şuan hiç kendinde değild.i

 

"Larissa kimden bahsediyorsun? O kim?"

 

"Pars'tan bahsediyorum ona bişey yapmadılar değilmi?" Dedi ağlamaklı sesle.

"Hayatım senin evine geldik evde sadece sen vardın başka kimse yoktu." Larissa duyduklarıyla dünyası başına yıkılmıştı adeta.

 

Ayağa kalkıp. "benim onu bulmam gerekiyor. Benim onu canilerin elinden kurtarmam gerekiyor. Ona bunu yapazlar." sadece sayıkladıkları cümleler buydu.

 

Aleda arkadaşını ilk defa böyle görüyordu.

 

Larissa Aledanın onu bırakmadığını görünce bağırarak. "ALEDA BIRAK BENÌ PARS BENIM YÜZÜMDEN ÖLÜYOR ONU KURTARMAM GEREKIYOR BIRAKKK."

 

Aleda bakışlakışlarını kocasına çevirip. "Turgut sakinleştirici iğnesini getir çabuk."

 

Turgut koşarak sakinleştirici iğnesini getirmeye gitmişti.

 

Larissa ağlayarak. "Aleda sevdiğim adamı öldürcekler tüm ruhumla sevdiğim adamı öldürcekler ben bir kere daha dayanamam sevdiğim birinin ölmesine ölürüm bırak beni gidip hangi delikteyse bulacağım."

 

"Larissa bir tanem lütfen yapma şuan kendinde değilsin kendine gelince sana yemin ederim ikimiz onu bulacağız dost sözü şimdi gel otur sakinleş yoksa Sakinleştirici iğnesi yapm

ak zorundayım."

 

 

Arkadaşlar lütfen oy ve yorum yapmayı unutmayın etkileşim düşüyor

 

Bölümü nasıl buldunuz yoruma yazın.

 

Instagram hesabım xidilw0

 

Loading...
0%