Yeni Üyelik
17.
Bölüm

16. Bölüm "Külerinden Doğan Larissa"

@idil466

16. Bölüm külerinden doğan Larissa

 

Kalbimin sesi dışardan duyulacak biçimde hızlı atıyordu. Güm güm güm kalbim yorulmuştu artık huzur, mutluluk istiyordu.

 

ben'de ona hep stres,dert,acı veriyordum. Çağresizlikten öte artık dermanım kalmamıştı eski Larissa olsa şuan elinden geleni yapardı ne yapsa ne etse bulurdu ama şuanki Larissa kendine gelemiyordu gelmek istiyordu ama yapamıyordu ağzımdan çıkan hıçkırığı durduramamıştım.

 

Gözlerim yaşlarla dolmuştu hayat çok adaletsizdi küçükken annem'le babam'la hayaller kurardık şimdi ise paramparçay'dım babam bana söz verdirmişti büyüyünce bir meslek edinip çok mutlu bir genç kız olacaksın söz'ü verdirtmişti bende kabul ettim şimdi ise canıma kıymak istiyen bir Larissa vardı. kızının canına kıymak istediğini duyunca Acaba şuan ben'den nefret ediyorlarmıydı ailem Ben bu kadar güçsüzmüydüm?

 

Düşmenin zaman'nı değildi ayağa kalkıp Savaşmalıy'dım. Ama ne yapacaktım'ki gölge pisliğin bana mesaj attığı telefon numarasını tekrar tekrar araştırmıştım yoktu hiçbir yerlerde yoktu.

 

Az önce Nikolay beni aramıştı bu olayın ciddi olduğunu söyledi normalde bulurmuş ama 10 kat korunduğu için bulamamıştı ama araştırma'ya devam ediyordu buraya gelip daha dikkatli arayacaktı aynı zaman'da benim için geliyor'du çünkü ben mahvolmuştum göz altlarım nerdeyse artık mor rengine dönüyordu.

 

Nikolay çok sıcak kanlı bir erkek'ti biz baya samimiydik onunla yaşdadıklarımı duyunca yanama gelmek istemesi bu yüzden'di 28 yaşındaydı eşi yada sevgilisi yoktu inşallah beraber bulacaktık.

 

1 saatir böyle şeyler düşünüyordum ama Pars hakkında hiç bir şey düşünmemiştim düşünseydim acı çekecetkim. Sahi Pars demişken ben ne ara ona bu kadar çekilmiştim kimseye aşık olmayacam diye ortalıkta gezinen Larissa yerine aşk kuşuna dönüşmüştüm.

 

"Ne düşünüyorsun sabahtan beri?"

 

Ani gelen sesle irkilmiştim acılı bir sesle.

 

"Pars'a ne ara bu kadar bağlandığımı."

 

Hafif tebessüm edip. "Anlatsana biraz ona nasıl aşık olduğunu."

 

Benim kötü düşüncelerden uzaklaşmam için bunu soruyordu ben arkadaşımı tanıyordum.

 

Halla aynıydı Aleda'yı bozmadan gözlerimi kapatıp düşündüm tüm günleri,saatleri,dakikaları,saliseleri her şey kafamın içinde bölüm bölüm dolaşıyordu. Pars'la ilk emniyetteki tartışmamızı,eve hapsetmemi,imalı sözlerini,sözleri,bakışları,hayat hikayesini öğrendiğimde üzülmem araba maceramız,vurulduğumda bana yardım etmesi,sonradan benim Pars ile ateşli rüyam ardından Gökhan'ı öpünce deli gibi kıskanıp sinir krizi geçirişi onu öpmeseydim belki her şey hala aynı olacaktı hala çocuk gibi kavga edecektik aslında Pars'la güzel bir şeyler yaşanamıştık ikimiz'de baskın karakterlerdik o zaman'larda tartışmamız normaldi belki bizim kaderimiz birbirimizin ilacı olmaktı.

 

O benim ilacımdı bende onun ilacıydım.

 

"Aleda biz birbirimizin ilacıyız biz birbirimiz için yaratalmışız sana nasıl anlatabilirim ama onun kokusuna,karakterine,güçlü oluşuna,masumluğuna,gözlerinin güzelliği sarıldığım'da hisettiğim huzuru anlatamam bana söylediği her güzel sözler'de kalbimin tren rayından çıkıp atması" seviştiğimiz'de onu deli gibi istemem aynısını onun gözlerinde görünce aç bir Kurt gibi saldırmam bunlar aklımdan çıkmıyor'du.

 

Ses gelmeyince gözlerimi açıp Aleda'ya baktım şok olmuş bir biçim'de bana bakıyordu.

 

"Kızım sen deli zurna aşık olmuşsun."diyip bana sarılmıştı.

 

"Adına çok mutlu oldum. Sen hep böyle mutlu ol sarı fırtınam." aklıma Pars'ın halla bulunmadığı gelince gözlerim musluk gibi tekrar akmaya başladı. Ağlayarak. "ama o şuan o pisliklerin elinde Aleda ben çok korkuyorum ilk defa çok korkuyorum ona bir şey olucak diye ömrüm'den ömür gidiyor burada elim kolum bağlı durmak beni öldürüyor."

 

Üzüntülü bir sesle."canım ama yapacak bir şeyin yokki sabret bulunacak."diyip bana daha çok sarıldı.

 

"Hayır benim bir şeyler yapmam gerekiyor böyle boş duramam." diyip geri çekilmiştim.

 

"Ne yapacaksın?"dedi korkulu bir şekilde.

 

"Turgut'la konuşacağım sonra'da bilgisayar'dan tekrar araştıracağım belki kaçırdığım şeyler olmuş'tur."

 

"Tamam hadi beraber gidelim." ikimiz'de ayağa kalkıp bahçe'den çıkıp eve girmiştik salona baktığım'da Turgut masa başında oturup bir şeyler ile ilgileniyor'du Aleda ile yanına gidip sandalyelere oturmuştuk. "bulabildinmi bir şeyler?"

 

"Araştırmadığım yer kalmadı verdiğin numarayıda araştırdım ama yok maalesef." demesiyle olmayan modum daha'da düşmüştü.

 

Turgut suçlu bir sesle"Larissa seni korkutmak istemiyorum ama gerçekten nasıl bulacağız?"

 

"Bilmiyorum lanet olsunki bilmiyorum."

 

"Şşş bekle daha zamanımız var illaki bir şeyler buluruz düşünün başka neler yapabiliriz?"

 

Ne yapabilirdimki telefon numarasını en derinin'den araştırmıştım arkadaşlarıma haber vermiştim başka ne yapabilirim ne ne?

 

Aklıma dank eden şeyle hemen ayağa kalkıp. "nasıl bulacağımı buldum" ikisi'de aynı anda. "nasıl." demişti şaşkın'lardı.

 

"Bakın ben bir sistem'e girip bulabilirim ama biraz zaman alabilir 1 buçuk saat gibi çünkü bu sistem çok büyük bir yerden korunuyor girmem yasak eğer girersem tüm dünya Hacker'ın kim olduğunu ben olduğunu öğrenecek aynı zamanda benim sisteme girdiğim zaman konumu'mu tespit edebilirler o yüzden burada yapamam." evet gözüm o kadar kararmıştıki sevdiğim adam için yıllardır emeğimi çöpe atıcaktım aynı zaman'da kimliğimi herkes öğrenecekti hapse girmemem için saklanmam lazım'dı hedefim şuanlık sadece sevdiğim adamı bulmaktı.

 

"Saçmalama Larissa asla öyle bir şey yapmana izin vermeyeceğim asla bunu aklından çıkar."

 

"Aleda haklı Larissa böyle bir şey imkansız hadi diyelim böyle bir şey yaptın nasıl saklanacsın? Polis'ler direk seni yakalar." söyledikleriyle ağzım açık kalmıştı beni hiç'mi düşünmüyorlardı? nasıl acı çektiğimi görmüyorlarmıydı? sevdiğim adamı öldürceklerdi ben hapse girsem ne olacaktıki en azından aynı acıyı tekrar yaşamayacaktım kalbimin sızısı daha çok artmıştı. "size ihtiyacım yok ben tek başıma bulurum" kapıya doğru yürüdüm.

 

Tam kapıyı açacakken Aleda kolum'dan tutu. "Larissa Allah aşkına şuna senin aklın başında değil nasıl böyle bir şey yapacaksın." dedi dehşet ifadesiyle.

 

"Ben'de Aleda'ya katılıyorum." kafamı Turgut'a çevirip.

 

"Turgut sana bir şey soracağım diyelimki sen küçük'ken senin annen ve baban gözünün önünde öldürülüyor daha 6 yaşındasın ve ne yapacağını bilmiyorsun üstüne 3 saat boyunca aile'nin cesetiyle kalıyorsun zaman geçiyor hacker olup katilin peşine düşüyorsun o sırada Aleda ile tanışıyorsun deli gibi aşık oluyorsun gece sevdiğin kadına sarılarak uyuyorsun sabahın'da kaçırılıyor kaçıran kişinin aile'nin katili olduğunu öğrenince yıkılıyorsun bir çelişkiye giriyorsun ve yapman gereken tek şey kimliğini ortaya çıkartmak. Eminimki Kimliğini çıkartırdın."

 

İkisine baktığımda ise suçlu bir ifade ile susuyorlardı üzülmüşlerdi bunları onlara anlatmamıştım çünkü bana acımalarını istemiyordum.

 

"Bunları size bana acıyın diye anlatmadım bunları anlattım çünkü kendinizi azıcık benim yerime koymanızı istedim."

 

"Larissa senin bunları yaşadığını bilmiyor'dum bana niye anlatmadın?" sesi boğuk geliyordu ağlayacak gibiydi.

 

"Ne önemi varki artık? Geçti bitti." Hayır geçmemiş'ti hiç bir zaman'da geçmeyecekti geçecek diyenler olmuştu ama geçmemişti artık herkese yalan söylüyordum geçti diye onlarda inanıyordu ama geçmemişti Halla kanadı kırık bir kuştum ne zaman iyleşirdim ben'de bilmiyordum. Belki'de hiçbir zaman iyleşemeyecektim yada ben iyileşmeyi istemiyordum eğer hayatım'da Pars olmazsa diğer kanadımıda ben kırardım orası kesindi.

 

"Özür dilerim ben bencilce davrandım ama Şen düşünüyorum sadece." Pişman olmuştu söylediklerinden.

 

İkisine bakıp. "bu yolda benimlemisiniz?" Turgut kaşlarını çattıp "o nasıl söz tabiki seninleyiz sonuna kadar sadece senin zarar görmeni çok istemiyoruz."

 

"Evet ne yaparsan yap ben'de senin arkandayım sadece sana bir şey olmasın."

 

İkisi'de arkamdaydı yanlız bir Larissa vardı eskiden artık yanlız değildi ve bu Yarattıkları Larissa'dan deli gibi korkacaklardı artık kendi canına kıymak isteyen bir Larissa yoktu artık arkasında sevdikleri dağ gibi duran bir kadın vardı kendime söz veriyorum eğer onları doğduklarına pişman etmezem bana'da Larissa Elis demesinler.

 

Biraz daha dayan hayatımın anlamı kurtaracağım seni.

 

 

 

 

Evet yeni bölümü nas

ıl buldunuz elmaslarrr 💎

 

Yorumlarınızı merak ediyorum.

 

Oy ve yorum yapmayı unutmayın 💎

 

Loading...
0%