Yeni Üyelik
19.
Bölüm

18.Bölüm Olmayan Kusur

@idil466

🔗

 

"Evet dışım kusursuz olabilir

ama içim kusurlarla dolu."

 

🕯️🔗

 

18. Bölüm olmayan kusur

 

Gördüğüm manzara karşısında kalbim acıdı bedenim acı çekiyor gibi hisettim ruhumu hisetmiyordum bile bir yandan mutlu olmuştum bir yandan ölmüştüm. Bu nasıl bir histi?

 

Kekeleyerek."Bu- bunu sana kim yaptı?" Tabiki o yapmıştı. "burda ne işin var?" Ayağa kalkıp karşısına geçtim.

 

Onu hafif süzdüğümde yüzünde morluklar vardı saçları karışmıştı patlamış bir dudağı vardı ve de tüm kıyafetlerinin ıslak olduğunu anladım.

 

Neden ıslaktı? Neden konuşmuyordu? Bana kızgınmıydı?

 

Gözleri öyle bir ifadesizdiki bir an korkacaktım. Hiçbir şey demeden kolarımı boynuna sarıp sarılmıştım gözlerim kendiliğinden kapanmıştı bile huzurlu hisetmiyordum. Çünkü Pars'ın tüm vücudu gerilmişti kollarını bana sarmamıştı kalbim korkudan teklemişti nolmuştu neden böyle davranıyordu ben Pars'tan geri çekilmeyince o beni kendinden uzaklaştırmıştı. Gözlerim hayal kırıklığı içinde kaldığını hisediyordum ve bunu Pars'ında görmesinide istiyordum. Şuan aramızda çok az bir mesafe vardı.

 

"Burda konuşamayız." Yüzünü inceledim daha yakından ellerim istemsizce yüzüne gitti parmaklarım morlukların üzerinde dolaştırdığımda gözleri kapanmıştı sağ gözümden yaş süzülmüştü benim yüzümden dövülmüştü benim hayatımda olmasaydı belki gölge ona bunları yapmayacaktı başımı iki yana sallayarak. "özür dilerim özür dilerim." dedim.

 

Pars gözlerini çoktan açmıştı göz yaşlarımı elleri ile silip benden uzaklaşıp elimden tutup yürümeye başlamıştı. neden böyle davranıyorduki? Pars'ı daha önce böyle görmemiştim.

 

Acaba artık beni sevmiyormuydu? Bu düşünce bile beni mahvediyordu yada benim yüzünden işkence çektiği içinmi? Bunları biraz daha düşünürsem kriz geçirirdim. Beni arabaya bindirip gaza basmıştı. Üstüm ıslak olduğu için Üşümüştüm hafif titriyordum. Pars bunu fark ettiğinde ise arabanın ısıtısını açmıştı.

 

Yüzümü ona çevirip baktım sadece baktım yanımda olsa bile huzurluydum dünya yansa Pars yanımda olsa yine huzurlu olurdum.

 

Ona aşkla bakıyordum.

 

Ben ne ara bu kadar aşık olmuştum? hemde en imkansız kişiyle ama biz imkansızı imkan dahilinde yapmıştık. Yüzündeki morluklara rağmen hala karizmatikti.

 

Pars ona baktığımı fark ettiğinde yüzünü bana çevirmişti konuşur diye düşündüm ama konuşmadı gözlerini bakışlarını okuyamıyordum.

 

Az önceki bakışı çok korkutucuydu ama şimdi öyle masum bakıyorduki göğsüme sokasım gelmişti yüzünü tekrar çevirmişti Pars böyle yapınca vücudum gerim gerim gerilmişti arabayı durdurduğunda. "ne yapıyorsun?" Diye sordum Kapısını açıp çıkmıştı başımı gittiği yöne çevirdiğimde ise bagajı açmıştı içinden bir şey çıkarıp gelmişti arabasına geri binip üzerime ince battaniye örtmüştü. Geri çekilecekken yakasından tutup kendime çektim.

 

Gözleri ne yapmaya çalıştığımı sorguluyordu "neden konuşmuyorsun?" Yine kendimi harelerinde kaybetmiştim. Bir şey demeyip geri çekilmişti Bu sefer kolundan tutup. "Pars lütfen istediğini yap bana bağır çağır ama lütfen konuş." yine cevap vermemişti. Niye böyle yapıyordu Allahım?

 

Bu arabayı nerden almıştı? Turgut ve Aleda Pars'la birlikte olduğumu biliyorlarmıydı? Orada ne işi vardı? Bu düşüncelerimden en önemlisi neden konuşmuyordu yanlış bir şeymi yapmıştım? Göz altlarımda dudak hisedince ne ara kapattığımı bilmediğim gözlerimi açmıştım. Pars göz yaşlarımı silip canı acıyorsına. "Larissa lütfen ağlama şimdi konuşmak istemiyorum konuşursam seni istemeden kırarım lütfen."

 

"Pars hayır kır dök ama konuş sesini duymayınca canımdan gidiyor aklıma ann-" aklıma anne ve babamın bir kurşunla seslerini benden sonsuza kadar aldığı geliyor cümlemi tamamlamamıştım.

 

"Şuan her yerde senin ölü bedenin aranıyor o yüzden hemen gitmemiz lazım." Diyip arabayı çalıştırıp sürmeye devam etti.

 

Bende Pars'ın dizlerine kafamı koyup yatış pozisyonuna geçmiştim. Bir elimide Pars'ın karın kaslarına koymamla irkilmişti iki günden fazladır uyumuyordum nerdeyse.

 

Çok geçmeden nemli saçlarımda Pars'ın elini hisettim yavaş yavaş okşuyordu. Tamamen kendimi mayışmış hisediyordum. Kendimi uykunun kollarına bırakmıştım.

 

 

 

 

🗝️

 

 

Aniden irkilerek gözlerimi açtığımda ise beyaz bir tavanla kaşılaşmıştım. Burası neresiydi? Pars nerdeydi? Hızlıca üzerimden battaniyeyi attıp Aniden kalkıp odadan çıkıp etrafıma bakınmıştım. Küçük şık ahşap bir evdi bakmayı kesip kapısı aralık olan odaya doğru yürüdüm.

 

Gördüğüm manzara karşısında neredeyse bağıracaktımki zar zor durdurmuştum kendimi bu Pars'tı gardırobun önünde arkası dönük ve üstü çıplaktı sırtında ise yirmilerce kırbaç izleri 5 tane sigara izleri vardı. Kalbim şuanda atmayı bırakmıştı. Başım dönüyordu hepsi benim yüzümden olmuştu.

 

Benim geldiğimi fark etmemişti bile ilerleyip dayanamadan dudaklarımla morlukların üzerini öpmüştüm Pars aniden geri çekilip üzerini giyinmişti benim görmemden rahatsız olmuştu.

 

Kaşlarımı çattıp. "neden üstünü giyindin" sorumu önemseyip. "sen neden uyandın yeni uykuya dalmıştın" diye sormuştu üzüntüm acım sinire çıkmıştı artık "soruma cevap ver neden aniden geri çekilip üzerini giyindin?" Bakışlarını kaçırıp "ne önemi var?" Sinirden güldüm. "Üzerini çıkar."

 

"Hayır. Git üzerini değiştir üşüteceksin."

 

Bağırarak. "Sikerim hasta olmayı Pars bana cevap ver."

 

Pars cevap vermeyip yanımdan gidecekken kolundan sertçe tutup durdurmuştum.

 

Bu sefer ne bir şey demeyip gözlerine baktım. Sesini yükselterek. "Cevabımı duymak istiyorsun tamam söyleyeyim senin gibi mükemmel kusursuz birinin yanında kusurluyken bide yeni eklenen kusurlarımı görmeni istemiyorum." ne Pars kendine kusurlumu diyor ben ona her gün aşkla bakarken hemde. "sen cidimisinn?"

 

"Evet. Ben hep ailem tarafından şiddette uğradım beni hiç sevmediler kendi öz ailem bile beni sevmiyorken sen niye sevesin." olay bambaşka yerlere gidiyordu o bu yüzden ben'lemi konuşmuyordu hayır olayın içinde başka şeyler de vardı ama bu söylediği bu sözleri beni derinden sarsmıştı biz birlikte olmuştuk buda yalanmıydı. "Pars ben seninle birlikte oldum bunada mı yalan diceksin."

 

"Evet neden olmasın belki zevk almak için benimle birlikte oldun?" dedikleri ile kendime hakip olamadan tokat attmıştım Pars'a.

 

"Larissa senin tokatın bana sadece derman olur başka bir şey olmaz."

 

Pars'ın gözlerinin içine bakıp bağırarak. "Sen beni ne zanediyorsun sadece zevk uğrunamı seninle seviştiğimimi zanediyorsun? ben senden başka adamla birlikte bile olmadım eski sevgilim ile bile birlikte olmadım çünkü hiçbir zaman sana ısındığım gibi ona ısınmadım çünkü sana hisettiğim hisleri hiç bir zaman ona hisettmedim. Gece aşkla seviştiğim adam sabah yanımda yoktu üstüne seni öldürmekle tehdit ediliyorum." Derin nefes alıp tekrar ağlayarak konuşmaya başladım.

 

"Senin hayatının tehlikede olduğunu öğrenince kriz geçirdim deli gibi korktum seninde annem ve babam gibi öldürürcekler diye Turgut ve Aleda gelip beni evden almasalardı kim bilir ne halde olacaktım. iki gündür uyuyamıyorum boş boş oturmaktan başka hiçbir şey yapmadım ölü gibiydim bu iki gün benim için cehennem'den daha beterdi ben seni bu kadar severken ve umursarken sen gelip kusurdan bahsediyorsun evet dışım kusursuz olabilir ama içim kusurlarla dolu deli gibiyim aklımdan ne geçtiğini kimse tahmin edemez. Anla artık senin her uvzuna aşık oldum."

 

Pars'a baktığımda ise gözlerinden yaşlar akıyordu. "peki benim ne hisettiğimi düşündünmü hiç seni kafana silah dayadığını görünce yetmezmiş gibi üzerine saatli bomba yerleştirdiğini kendini uçuruma attıp bomba patladığını görünce ne hissettiğimi hiç düşündünmü? Bunların hepsini bir canlı yayından izledim ve o kadar hız yapmıştımki nerdeyse kaza geçirecektim konuma gelip yüzme bilmeme rağmen denize dalıp belki seni bulurum umuduyla çırpındığımı."

 

Haklıydı hemde çok ağlayarak. "haklısın ama pişman değilim yine olsa yine yaparım senin için ölmeye razıyım." Ellerini yumruk yapıp gardıroba vurmaya başladı. "benim için yapma değmicek birisi için yapma. Yapma." Karşısına geçip ellerini tutup vurmasını engelledim ellerimi yüzüne getirip okşadım. "ne dersen de umrumda değil sen ölürsen ben yaşyamam biz birbirimize bağlıyız biz birbirimizin ilacıyız."

 

 

Arkadaşlar oy verelim lütfen

 

Bölümü nasıl buldunuz?

 

Düşüncelerinizi merak ettim yorumlara yazın

 

Pars'ın nasıl oraya geldiğini falan hepsini diğer bölümler

de okuyacaksınız.

 

Instagram hesabım xidilw0 hikayelerimde spoiler paylaşıyorum bilginize

 

Loading...
0%