Yeni Üyelik
22.
Bölüm

21.Bölüm Boğulma hissi

@idil466

Medya:Rota- iyi uykular peder

 

21.Bölüm boğulma hissi

 

Bu zamanda hiç kimseye acınızı göstermeyin. Çünkü ateşinize odun atacak milyonlarca insan var. Ben acımı göstermemiştim benim acımı bir şekilde çözmüşlerdi ve bu içimdeki siniri, intikamı dürtüyordu. Artık tahammül edemiyordum. Bulmak istiyordum. Tüm uvuzlarım bulmak için karıncalanıyordu.

 

İçimde öyle bir duygu öyle bir hırs varki artık o duygu beni yoruyordu. Ama yorulamazdım öyle bir seçeneğim katiyen yoktu olamazdıda ailem ben küçükken düştüğümde beni kaldırmazlardı canım çok acısada asla kaldırmazlardı bunun için geceleri ağlardım hep ama şimdi neden kaldırmadıklarını anlıyordum. Eğer şimdi düşseydim ayağa bir daha kalkamazdım onları hatırlardım.

 

Kabuk tutan yaralarımı açıyordum sürekli belkide ailemin o gece öleceklerini biliyorlarmış gibi hissediyordum. Belkide 5,6 yaşlarımdayken bu yüzden bana güçlü olmayı öğretiyorlardı. Belkide ailem suç işlemişlerdi. Hayır hayır artık saçmalıyordum. Öyle bir olasılık olamazdı olmamalıydı.

 

"Sevgilim." Pars'ın sesi ile irkildim. düşüncelerimden çıkıp ona baktım.

 

"Ne düşünüyordunda irkildin? Seni korkuttummu." Düşüncelerimi onada söyleyip onuda boğmak istemiyordum. O yüzden söylemeyecektim. Bir dakika bir dakika Pars bana ilk defa Sevgilim diyordu yanaklarım pembemsi olmuştu bile ona kocaman gülümseyip ayağa kalkıp karşısına geçtim.

 

İnce sesimle."Sen az önce ne dedin?"

 

Kaşlarını hafif çatıp. "Ne dedim."

 

"Bilmem ne dedin tekrarlayabilirmisin?"onun ağzından tekrar duymak istiyordum hemde defalarca.

 

Sakin bir sesle."Ne düşünüyordunda irkildin? Dedim."

 

"Hayır o değil ondan önce ne dedin?" Dediklerim ile yüzünde karizmatik bir gülüş oluştu.

 

"Seni korkuttummu? Dedim." benimle dalga geçiyordu. Elimle kravatından sertçe çektim yüzü ile benim yüzüm arasında milim mesafelik vardı.

 

Sert sesimle. "Benimle dalga geçme sonuçlarına katlanamazsın."

 

Hareleri kamaşmıştı yoksa yakından dahamı güzeldim?

 

"Seninle dalga geçersem ne olur?" Tanrım nasıl böyle sesi ile beni etkileyebiliyordu?

 

Sorusunu cevaplamayıp."az önce ne dedin Pars dudaklarından tekrar duymak istiyorum." Kolları ile belimden tutup kendine çekmişti.

 

"Sevgilim." Diyip anlımı öptü. "Sevgilim misafirlerimiz gelicek hadi git üstünü değiştir." Sevgilim,Sevgilim ben onun sevgilisiydim.

 

Mayışmış sesimle. "Ben senin sevgilin miyim?"

 

"Evet benim sevgilimsin. Sadece bana aitsin!" Sesi bunu beynime kazır gibiydi. "Bütün herşeyinle benimsin!" Kalbim boğazımda atıyordu ve oda bunu duyuyordu. Adam bu kadar ileriye gitme bendekide kalp yani.

 

"Sus lütfen."

 

Elini kalbime götürüp."Burası benim için atıyor. Sadece benim için." Susmayacaktı ellimle ağzını kapatım. Yoksa konuşmaya devam ederse kalp krizinden ölecektim.

 

Burnuma tarçımsı bir koku gelmişti bu koku Pars'tan geliyordu. Elimi ağzından çekip Pars'ın boynuna doladım kollarımı.

 

Kendime hakip olamayıp burnumu Pars'ın boynuna yaklaştırdım. Kedi gibi kokladım tarçın kokusu ve onun kokusu birbirine mükemmel uymuştu galiba bu yeni parfümüydü burnumu Pars'ın boynuna sürütüm derince kokladım. Bu sefer onun kalbi atıyordu benim için.

 

"Lanet olsun." İki kolumla daha çok sarıldım.

 

Pars boğuk sesi ile. "Ne oldu bebeğim."

 

"Sikeyim böyle işi koynunda uyumak istiyorum." Ama hemen geri çekildim. Gözlerimi kapatıp tek elimle başımı ovdum. Kendime söz veriyorum o oruspu çocuğunu yakaladığımda kimse elimden alamayacak!

 

"Larissa bana anlatmadığın bir şeylermi var?"

 

"Pars saçmalama ne saklayacağım sadece artık dayanamıyorum gölge'yi yakalamak istiyorum. Ve seninle vakit geçirmek istiyorum. Ama hiçbir iz yok hiçbir yerden ulaşamıyorum ve bu beni sinirlendiriyor."

 

"Larissa hayatımın anlamı birazdan arkadaşların gelmeyecek mi onların elli uzunmu uzun bende bir komiserim bunu unutuyorsun bazen o yüzden sinirlenme hangi delikteyse kimse bulacağız."

 

Haklıydı onunda bana katkısı çok olacaktı ne olursa olsun komiserdi ve dediği gibi ben bunu unutmuşum ama ona normal Sevgili aktiveleri yapmak istiyorum diye söyleyemiyordum.

 

"Ben üstümü değiştireceğim." Diyip yukarıya çıkıp odama girdim. Larissa odaklan hedefin sadece gölge'yi bulmak amk gölge neydi ya? Bir insan neden takma lakap olarak gölge derdi? Derin bir nefes alıp gardorobumu açtım Pars'ın ahşaptan yapılmış evinden çıkıp benim devasa yeni evime gelmiştik. Burada sadece benle Pars kalmayacaktı gelen arkadaşlarımıda kalmaları için davet edicektim. Oruspu gölge sağolsun onun yüzünden sabahın beşinde kalkıp buraya gelmiştik şuan ise altı falandı.

 

 

 

Üstüme siyah bir crop altımda bol bir pantolon giyindim. Saçlarımı tarayıp küçük kalp taşlı kolyeyi takmıştım. Birazda bebek gibi kokan parfümden sıkmıştım. Artık hazırdım aşağıya indiğim zaman zil çalmıştı tam zamanında inmiştim Pars'ta koltuktan kalkıp benim ilerlediğim yöne gidiyordu ama ondan daha önce varmıştım. Kapıyı açtığımda etraf baya kalabalıktı.

 

"Sonunda bulaşabildik."diyen ses Uraz'a aitti.

 

"Oğlum hele bismillah yeni geldik söylenmeye başladın bile." Tabiki sürekli Uraz ile tartışan Lena'm.

 

Ya gerçekten duygulanmıştım onları çok özlemiştim.

 

"Larissa bizi içeriye davet etmicekmisin ağaç olduk."diyende Yade'ydi.

 

"Yaa sizi gerçekten çok özlemişim diyip ilk önce Yade'ye sarılıp yanaklarından öptüm. "Larissa bende seni çok özledim ve senden ayrılmaya niyetim yok bu sefer." Başımı sallamakla yetindim Pars'ı yanımda görünce. "Sen eniştemizsin değilmi Aleda bahsetti." diyip onunlada sarıldı Pars'ta bişeyler demişti ama ben çoktan Uraz'a sarılmıştım. "demek benim haberim olmadan Sevgili yapmışsın."

 

"Ya sende tanışınca çok seviceksin." diyerek geri çekilmiştim. Uraz Pars ile tokalaşacakken elektrik çarpmış gibi ikiside geri çekildi. "hay maşallah enişte sende ne kadar elektrik var böyle bence spor yapmandan kaynaklanıyor."

 

Pars ise gülüp. "bence ikimizin elektriği fazla diyip tekrar sarılmışlardı Uraz ise içeri geçmişti Turgut ve Aleda ile sarılmıştım ve onlarda içeriye geçmişti. Lena'nın ise gözleri dolmuştu. "Larissa seni geberteceğim bizimle iletişimi kestiğin için."

 

"Yaa ama bir tanem lütfen böyle yapma benide ağlatacaksın herşeyi anlatacağım.

 

"Sana güveniyorum."

 

"Bende sana." Geri çekildim yoksa Lena'nın beni bırakacağı yoktu. O çok duygusal biriydi. Geri çekilmeme homurdanıp Pars'a elini uzatıp "Merhaba ben Lena sende Pars olmalısın tanıştığıma memnun oldum ama Larissa'mı üzersen başına bela olurum."

 

"Bende memnun oldum ama sanki seni bir yerden kestiriyorum." Dedi düşünceli sesle.

 

"Aaa şimdi hatırladım sen baş komiser'sin geçen karakoldan hatırladım."

 

Kaşlarımı çattıp. "bir dakika bir dakika Pars karakola gitmiyorki siz ne zaman karşılaştınız?"

 

Hafif imalı sesle."Bebeğim sen beni evine hapsetmeden önce karakolda Lena ile 3 kadın saç baş birbirine girmişlerdi." Diye cevapladı Pars.

 

"Ay benim suçum yoktu o cırtlak kadınlar suçluydu."

 

Kahkaha attıp. "Cırtlak mı?"

 

"He valla. Neyse ben içeriye kaçtım." Lena Alman olduğu için türk kadınlar ile hiç anlaşamıyordu. Son iki kişi kalmıştı Nikolay bana baba mafyası gibi gözlerini bana dikmişti sinirli gözüküyordu. Parmağını tehditkar bir şekilde salayıp "Larissa benden büyük bir fırca yiceksin." Türkçesi fazla iyi değildi.

 

"O niyeymiş?" Nikolay susmayı tercih edip Pars'a dönmüştü bakışları hiç iyi değildi kötü kötü bakıyordu Pars ise ona ifadesiz gözlerle bakıyordu.

 

"Nikolay bakışlarını değiştir benim asabımı bozma mafyalığını git başka bir yerde yap zaten gerginim bide sen germe." Tek kaşını şaşırmış bir şekilde kaldırdı.

 

"Sen bu adam için canını tehlikeye attın peki onun gölge olmadığı ne malum." Bu kadarı da fazlaydı. Ben bir şey diyecekken Pars birden Nikolay'ın yakasından kavrayıp. "lafını bil. Düzgün konuşacaksan içeri gir konuşmayacaksan siktirip git." Gözlerim Pars'taydı bu halini daha önce görmemiştim sinirlenince daha karizmatik oluyordu. Tanrım bu yakışıklılık biraz fazlaydı. Nikolay'da iki elli ile Pars'ın yakasını tutmuştu

 

"Tamam beyler sakın olalım." diyen Andrei baktım. Ama ikiside dinlemeyip birbiri ile bakışmaya devam ettiler.

 

Nikolay katı sesle."Kimin evinden kimi kovuyorsun bu eve Larissa'nın."

 

"Nikolay ellerini sevgilimin yakasından çek buraya mafyalığını taslamaya gelmedin." Nikolay beni dinleyip ellerini çekip Pars'ın yakasını düzeltti. Pars'ta bırakmıştı yakasını. Nikolay bakışlarını bana çevirip.

 

"Sana inanıyorum ve zeki bir kadın olduğunu biliyorum. Olay ciddi o yüzden sana yardım edeceğim." Başını önüne çevirip "gözüm sende." Diyip içeriye girecekken Pars gece göğüsünde uyuduğum göğsü ile sert bir şekilde çarpıp. "gözün bende olmasın kötü olur." Oha noluyor amk bu hareketler neydi Nikolay derin bir nefes aldı içeriye girmişti.

 

Andrei endişeli sesi ile konuşmaya başladı. "Larissa o senin o uçurumdan atladığın zamandan beride böyle sinirli lütfen üstüne gitme patlayacak yer arıyor."

 

"Nedenki?" dedim anlamayarak.

 

"Aşk olsun ciddimisin sen yakın arkadaşı değilmisin?" diyip sarılmıştı bana oda bende sarılmasına karşılık verdim. Geri çekilip Pars'a bakıp. "dostum sende kusura bakma. Ben Andrei."diyip tokalaşmışlardı en son ikimiz kaldığımızda. Kapıyı kapatıp ilerleyip içeriye girecekken kolumdan tutup beni odaya sokmuştu.

 

"Bebeğim ne yapıyorsun misafirler bekliyor."

 

İki kolumuda kapıya yaslamıştı. "Larissa Sevgilim şimdi beni iyi dinle o hödük benimle böyle konuşmaya devam ederse kötü olur." Derin nefes alıp. "Ayrıca o kimki sana zeki diyor?" Kaşlarını çatarak söylemişti.

 

Yakınlaştığımız için aptal kalbim yine atmaya başlamıştı. "Pars arkadaşım işte hadi gidelim." Kıskanmıştı gerçi bu adam benim iç sesimi kıskanmıştı. Kapıyı kapatıp beraber odadan çıkmıştık.

 

"Bu konu burda kapanmadı haberin olsun." Başımı sallamakla yetinmiştim. Salona girince herkes konuşuyordu sadece Nikolay konuşmuyordu. Ama biz gelince herkes susmuştu.

 

"Evet bakalım haydi dökül bakalım Larissa hanım ne işler çeviriyorsun?"

 

"Duyacaklarını kaldıramayabilirsin Lena."modum düşmüştü bile ama anlatmalıydım en baş köşeye oturup en baştan başladım anlatmaya ailemin gözümün önünde nasıl öldürüldüğünü daha sonra bunu yapan bir Hacker çetesi olduğunu ve ne yapıp ne edip Hacker çetesinden bir kişi yakaladığımı daha sonra Saye'yi anlattım beni karanla beraber nasıl terk ettiğini Saye yüzünden Pars'sın beni nasıl yakalandığını ve onu evime hapis ettiğimi daha sonra vurulduğumu ve son olarak Pars'ın kaçırıldığını anlattım detaylıca hepsi şok olmuştu gözleri bir metre açılmış bana bakıyorlardı.

 

Cebimde titreyen telefonu elime alıp kimin mesaj attığına baktım. Yine ondan mesaj gelmişti. Ama bu sefer video'oydu altındaki mesajı okuduğumda.

 

Gölge:her saniye seni izliyorum.

 

Gölge: 1 dakika içerisinde video tüm dünyada yayınlanacak.

 

Ne saçmalıyordu bu ne videosu ne izlemesi etarafıma bakınmaya başladım ne izlenmesinden bahsediyordu bu?

 

"Ne oldu?" diyen sesi takmayarak video'yu açtım gördüklerim karşısında bağıracaktımki elimle ağzımı kapatım. Kalbim deli gibi atmaya başladı ellerim titriyor ve deli gibi korkuyordum. Hayır bu olamazdı hayır hayır ayağa kalkıp bir o yana bir bu yana gidiyordum. Sanki büyük bir okyanusun içinde boğuluyordum.

 

"Larissa ne oluyor?"

 

"Ben korkmaya başladım."

 

1 dakika dolardolmaz herkesin telefonundan mesaj sesi ge

lmişti. Allahım bu bir kabus olsun.

 

 

Bir bölümün sonuna daha geldik.

 

Sizce Larissa'ya ne videosu atıldı? Ama asla tahmin edemeyeceğiniz bir şey 😐

 

Loading...
0%