Yeni Üyelik
25.
Bölüm

24.Bölüm Maskeli Balo

@idil466

24.Bölüm maskeli balo

 

2 ay sonra

 

Acı artık benliğim olmuştu. Hiçbir şekilde kurtulamıyordum. Ama elbet bir gün kurtulacaktım ve o gün benim yeniden doğuşum olacaktı.

 

Onun gidişinden sonra her şey durmuştu. Gölge'nin o günden beridir bana hiçbir şekilde zararı olmamıştı işte bu çok tuhaftı. Kafamı fazla kurcalıyordu. Umarım altından kötü şeyler çıkmazdı.

 

Tam iki ay geçmişti onun gidişinin ardından onun adını ağzıma bile almıyordum çünkü canım yanıyordu çok kırgındım. Onu özlüyormuydum özlemek ne kelime aşıkından geberiyordum resmen ve buda sinirlenmeme yol açıyordu. Kimseye aşık olmayan kimseye boyun eğmeyen ben bir adam için depresyonlara giriyordum.

 

Buda beni delirtiyordu onu unutmam gerekiyordu. Bir yandan benim yüzümden işine devam edemeyeceği gelince çok üzülüyordum. Şuan işsizdi ne içiyordu ne yiyordu bilmiyordum. Sadece nerede kaldığını biliyordum evinide hacker'lığım sayesinde bulmuştum. 3+1 evde kalıyordu kendi eviydi. Acaba parası var mıydı?

 

Larissa salakmısın? sen ya adam komiser illaki bankada para biriktirmiştir sen burada Pars'ı düşünürken belki o kızlarla eğleniyordur.

 

Ellim yumruk yapmıştım. Öyle bir şey yapmazdı değilmi?

 

Ohoo kızım erkek milleti bu sen ne zanediyorsun? Belki 1 kız değil 3 kızla takılıyordur kim bilebilirki?

 

"Kes sesini."

 

Yatağımdan kalkıp üstümdeki pijamaları yırtarcasına çıkarttım. Soyunup duş'a girdim.

 

🔹

 

Duş aldıktan sonra gardırobumun başına geçtim. Bugün inanılmaz göz kamaştırcı olmalıydım. Bugün herşeyden önemliydi.

 

Nikolay mafya olduğu için çevreside mafya doluydu katılacağı bir maskeli balo vardı. Tüm elli kötü işlere bulaşan kişiler olacaktı baloda. Organ mafyası, uyuşturucu ticareti, fuhuş çetesi, silah ticareti bunun gibi bir sürü iğrenç kişiler vardı. Ama bu öylesine insanlar değildi gerçekten çok tehlikeli insanlardı. Neyseki ben tehlikeli insanları severdim oraları biraz karıştıracaktım.

 

Tabiki Nikolay da o insanları sevmiyordu ama nedense onların olduğu bir baloya katılacaktı Nikolay'ı henüz çözememiştim ama onun kötü bir adam olmadığını biliyordum. Baloya katılmamı istememişti ama ben ne yapıp edip Nikolay'ı ikna etmiştim.

 

Çoktan iç çamaşırlarımı giyip saçlarımı kurulamıştım. Saçlarımı kurulayınca aklıma yine o gelmişti. Lanet olsun.

 

Mükemmel bir elbise giyecektim. Siyah derin yırtmaçlı boyundan geçirmeli bir elbiseydi o kadar göz kamaştırıcıydıki bir an abartımı oldu? diye düşündüm.

 

Elbisemi giyip ayaklarımada ipli siyah topuklu ayakkabılarımdan giymiştim. Kapının çalması ile. "gir" diye komut vermiştim.

 

"Ohaa." ağzı bir kilometre açılmış Yade'ye baktım.

 

"Kızım sen ne yaptın mükemmel olmuşsun." sesinden hayranlık akıyordu.

 

"O senin mükemmelliğin olmasın?"

 

Yade gülerek. "Kızım sana bayılıyorum ya."

 

"Hoşt lan ben lezbiyen değilim."

 

"Larissa ben lezbiyenmiyim? aşk olsun senide övmeye gelinmiyor." İkimizde kahkaha attık. Ne zaman güldüğümü bile hatırlamıyordum.

 

İçeriye aniden dalan Lena aniden. "Bensiz gülüşüyormusunuz siz? Aşk olsun. Aleda koş gel bunlar bizi dışlıyor." Birden duraksayıp bana baktı beni baştan aşağıya doğru süzdükten sonra. "ben hayatımda böyle bir güzellik görmedim."

 

Yade'de."Ben erkek olsam senin gibi bir kadın'ı kaçırmazdım." yanaklarım pembemsi olmuştu bile.

 

"Kızlar abartmayın ya siz hiç aynadan kendinize bakıyormusunuz? Benden bile güzel kızlarsınız." ikiside o kadar güzellerdiki bunun farkında değillerdi.

 

Yeni gelen Aleda ise. "O may gat birileri süslenmiş bakıyorumda. Ama sen saçını ve makyajını yapmamışsın?"

 

"Ben makyajını yapacağım."

 

"Tamam Yade ama fondeten istemiyorum. Bide makyaj hafif olsun."

 

"O iş bende." diyip göz kırptı. Makyajımı Yade yapacağı için rahatlamıştım ben gerçekten makyaj yapmayı pek beceremiyordum. Aleda ise saçımı yapmak için gönünlü olmuştu bende izin vermiştim zaten pek şaşaalı bir şey istemiyordum topuz yapmasını söyledim.

 

Yade makyajımı yapıyordu. Bir yandan ise Aleda saçımı yapıyordu.

 

Dün tüm televizyonlarda yine ben vardım. Polisler hariç halk öldüğüme inanmak istemiyordu. Bazıları ise ölmemi istiyordu. Bunların hiçbiri umrumda değildi onlar gerçekten adalet istemiş olsalardı şuan herkes baş kaldırırdı o yüzden hiçbiri umrumda değildi. Benim derdim bana yeterdi ama şöyle bir şey vardı benim karşıma kötü insanlar çıkarsa onları mahvederdim bugün yaşanacak her şey için zerre pişman olmayacaktım.

 

Lena'nın sesi ile düşüncelerimden çıkıp onu dinledim. "Larissa kızım sırtındaki dövmen yakıyor çok güzel." evet sırtıma dövme yaptırmıştım. Hemde iki tane dövme yaptırmıştım.

 

"Teşekkür ederim gözümün çiçeği."

 

"Aa sen dövme yaptırmıştın değilmi?" Aleda'nın sorusu ile hemen cevap verdim. "Evet geçenlerde yaptırdım."

 

Yade meraklı bir şekilde. "Peki neden dövme olarak lotus çiçeği yaptırdın?"

 

"Mükemmeliğin ve ruhun saflığını simgeliyor. Çok ilgimi çeken bir çiçek sevdiğim için bende sırtıma kazımak istiyordum. Geçenlerdede hazır fırsatım olmuşken gittim."

 

"Anladım. Ama sanada yakışmış." dedi sevecen sesi ile.

 

"Seni tanımadılarmı? Sonuçta o kadar televizyona çıktın."

 

"Aleda tabiki her dışarı çıktığımda önlem alıyorum ve dövmecide zaten orta yaşlardaydı susması için para teklif ettim oda zevkle kabul etti."

 

Endişeli sesi ile. "Ama yinede dikkatli ol."

 

"Sen beni merak etme." dedim güven veren sesimle.

 

Saç ve makyajımda bitmişti. Aynanın karşısına geçip kendime baktığımda mükemmel görünüyordum.

 

Gülümseyerek."ellerinize sağlık kızlar."

 

"Sağ Salim gidip gelin tamam mı kimseye bulaşma."

 

Lena ise."Aleda haklı bak bir şey olsun yaktım seni."

 

"Söz veremem." diyip sırıttım.

 

Yade uyarı dolu sesi ile."Larissa."dedi.

 

"Tamam hadi siz gidin ben geliyorum." sözümü dinleyip gitmişlerdi bende yırtmaçı kapalı olan bacağıma küçük bir silah ve bıçak yerleştirdim ekstra olarak küçük bir işkence aleti koydum. Evet beni gün boyu rahatsız edecekti ama yapacak bir şeyim yoktu. Yanıma küçük bir çanta aldım içinede balo için maskemi koymuştum.

 

Odamın kapısını açıp merdivenlerden aşağı dikkatli bir şekilde iniyordum Nikolay Andrei ve kızlar aşağıdaydı diğerleri nerdeydi bilmiyordum herkesin gözü bendeydi. En son aşağı indiğimde gözüm Nikolay'da kalmıştı. Oda takım elbise giyinmişti.

 

"Larissa çok az süslenmişsin git biraz daha süslen öyle gel." Nikolayın sözleri üzerine bende alta klmayıp. "abart abart sende normal bir baloya gidiyoruz sanki."

 

"Of şimdi seni çekemeyeceğim zaten seni götürmem hatta."

 

Dediklerini kaale almayıp "Hadi gidelim." dedim baş sallamakla yetinip gitmişti. Arkamı dönüp. Hoş sesimle "Hoşçakalın." demiştim.

 

"Kendinize dikkat edin."

 

"Ay Aleda valahi anladım." diyip çıktım. Nikolay arabasına çoktan bitmişti bile saygısız herif ne olacak. Arabanın kapısını açıp bende girmiştim. Ona bakmadan direk emniyet kemerimi takmıştım. Nikolay çoktan arabayı çalıştırmıştı bile.

 

"Sen eskiden hiç böyle değildin çok değişmişsin."

 

İnsan aynı kalmıyordu bende değişmek istemezdim ama değişmiştim kaderim beni değiştirmişti.

 

Ailemle yaşadığım günlere geri dönmek isterdim annemin her gece başıma öpücük kondurmasını özlemiştim. Ölen kedimi özlemiştim. Evet benim bir kedim vardı. O öldükten sonra hiçbir kediyi sevmiyordum. Bunun gibi küçük şeyler beni değiştirmişti. Kendimi toparlayıp konuşmaya başladım.

 

"Beni kaderim değiştirdi. Peki seni ne değiştirdi neden mafya oldun? Bunu her sorduğumda kaçıyorsun resmen."

 

Bana bakıp önüne dönmüştü. Yan profilden yutkunduğunu gördüm. Ne yaşamıştıda bunu kimseye anlatmıyordu. Ben isteseydim hackerlığımı kullanarak bulabilirdim ama bu saygısızlık olurdu. Onun kendi ağzından anlatmasını istiyordum. Ben onun anlatmıyacağını düşünürken o ilk defa beni şaşırtarak anlatmayı seçmişti.

 

"Larissa benim sevdiğim kadını elimden aldılar. Nişan günümde onu kalbinden vurdular gözümün önünde öldü. Biz evlenecektik."

 

Duyduklarımla şoka uğradım. Çoktan arabayı sağa çekip durdurmuştu bile arabadan çıkıp arabaya yaslanmıştı. Az önce duyduklarım gerçekmiydi? O kadar şey beklerdim ama bunu asla beklemezdim. Nikolayın aşık olacağını asla düşünmezdim.

 

Kendine gel Larissa şuan ardaşının senin teseline ihtiyacı var.

 

Haklısın iç sesim.

 

Arabadan çıkıp yanına gittim. Ellimi omzuna koyup dostane bir tavırla hafif vurdum.

 

"Peki buldunmu?"

 

"Evet buldum eski düşmanlarımdandı öldürdüm."

 

"Hala özlüyormusun?" Merak ediyordum doğrusu.

 

"Larissa o ölünce etkisinden uzun bir süre çıkamadım ama başka kadınlarla birlikte oldum. Hiç bir işe yaramadı özlemek değilde halla etkisi üzerimde." Onu nedense çok iyi anlıyordum evet hala özlüyordu ve bu onun elinde değildi.

 

"Peki mafyalığa sırf katili bulmak için girdin ve şimdiye kadar neden çıkmadın mafyalıktan?" dememle gür bir kahkaha attı.

 

"Sence ordan bakılınca salak bir adamamı benziyorum? Larissa onları tanımıyorsun onlar o kadar aşağılık ve tehlikeli insanlar ki kurtulamıyorum bir türlü." yüzünde tiksinti ifadesi vardı tiksintisi o insanlaraydı.

 

İnanmayan bir sesle. "Bence sen uğraşmak istememişsin."

 

"Anlamıyorsun Larissa onlar tehlikeli insanlar." dişlerimi birbirine o kadar sıktımki bu sefer gerçekten çok sinirlenmiştim en güçlü arkadaşımı bile korkutmayı becermişlerdi onlar kimlerdiki? bence onların artık Larissa Elis'le tanışmaları gerekiyordu. Benim acilen bu olaya bir el atmam gerekiyordu.

 

"Yanlız bir şeyi unutuyorsun ben tehlikenin ta kedisiyim."

 

 

Evet kelebeklerim bölüm sonuna geldik.🎉

 

Nasıl buldunuz bölümü?

 

Nikolaydan böyle bir hayat hikayesi bekliyormuydunuz?

 

Not: iki dövme yaptırdı Larissa unutmayın tamam mı.💞

 

Yeni bölümü oy ve okunma sayısına göre atacağım ona göre oy vermeyi un

utmayın💫

 

Sizce hem Larissa'nın hacker olması ile hem gölge'nin hacker olmasında bir bağlantı varmı?

 

Diğer bölümde aman tanrım bu Larissa mı? diyeceksiniz🤭🤭

 

Loading...
0%