Yeni Üyelik
3.
Bölüm

2. Bölüm

@ig23

 

Evet o saate kadar depodaydım eve gelince direk duşa girdim . Balkona çıkıp sigaraya yaktım . 15 dakika sonra Uraz çağırdım uykulu sersemi yanıma oturdu "efendim abi ne oldu bu saate ? " bir sigara uzatımı aldı yaltık " 1 saat sonra denizin evine gidip kamareları kur." Gözlerini oluşturarak derin bir duman dışa savurdu "Tamam abi ama yenge veya kardeşi evde olursa ne olcak ? " olm bunun buna hesaplı verecektim ."Sana hesap vermem gerekiyorsa yengen işte olcak kardeşi ise Antalya'daki tatil yapıyor oldunu Uraz Hı " Uraz durup gülmeye başladı " Lan desene çocuk karıya gitmiş diye hahhah " aq boşluğuna gelip gülmeye başladım bende sonra cideleşip "olm sanane kimi altına alıyorsa alsın sana giren çıkan ne ha birdaha Deniz veya kardeşi hakında tek yanlış kelime durmayalım kuzen şimdi git yat 1 saatin var haydee " gitmişti bende içeri geçip yatağa uzandım evet Uraz ile kuzendik amcamın oğluydu ve aynı zamanda sol kolumdu ona gözüm kapalı güveniyorum güvenenımı boşa çıkaramaz .Benim ailem burda değil ama kardeşim istanbulada yaşıyor Deniz ile yaşıt yani benden 2 yaş küçük hayatından bahsetmekten çok haz aldığım söylenemez.

.......

3 SAAT SONRA

Uraz kamare işini haletmişti şuan oturmuş denizi izliyordum yatın onun izin günüydü ondan dolayı duşa girdi olm anlamış mıydı çünkü iç çamaşırı ile duş alıyordu hemde siyah ona en yapıştırırım renk onu her şekilde görmüştüm ama iç çamaşırı ile ilk defa görüyormuşum bi an garip hissettim sebepsiz yere . 45 dk onu izliyordum çok güzeldi o kahfe rengi ile sarıya kaçan saçları beline kadar geliyordu çok güzel o saçları ile oynamak için neler yapardım neler biraz daha denizi izleyip sekreterin aradım " Alo " sekreter erkek olduğumu anlayınca cilveli bi şekilde " Ben Deniz hanımın sekretererıyım buyurun " dedi bana Denizin bu kızı neden yanına aldığını sorguladım resmen " Şey ben Deniz hanımla özle olarak konuşmak istiyorum " gıcık ve alaycı bir sesle ben sizin neyinize yetmiyorum dedi daha çok sinir oldum lafına " o zaman Deniz hanımı hata alın " tamam hata kalın dedi . Deniz konuşmaya başladı " Evet benle konuşmak istemişsiniz buyurun " sesine kibarlıktan hastayım bu kadının " şey şey evet konuşmak istedim ama sekreterizin olmadan sadece 2 dakika " sekreter hatan düştü o saniye " Evet sizi dinliyorum " derin bir nefes aldım ve konuşmaya başladım " Ben sinir hastasıyım sizin oraya gelmem pek doğru olmaz ondan dolayı sizin le bir yerde konuşup Seansları ı şekilde yapmak istiyorum sizin içinde uygunsa " Bu kurduğum cümleyi o kadar hızlı söylemiştim inşallah anşaua bilinir diye dua ederken " Acaba gelemem sebebiniz nedir ?" Dedi akılı kadınım benim " Ben dünyaca ünlü bir şirketin sahıbiyim ve oraya gelirsem benim için kötü olur en azında adımı yanlış şekilde anılmaz " anlamıştı tamam sekreterimden Sean alırsınız buluşuruz görüşürüz diyip kapatı akılı kadınım benim .

 

Evet arkadaşlar büyün yazdığım 4 bölüm hepsi silindi çok yoruldum bundan dolayı ( ilayda bulanlarda çok taktı anlatamam sana ) kısa oldu sizleri seviyorum iyi okumalar

 

Yeni bölüm için rez

Loading...
0%