Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Pskoloğun geçmişi

@ig23

(Yazarın anlatımıyla)

1999 Haziran 'nın 10 saat 03:30

Sarı saçlı hamile bir kadın hastaneye getirildi . Acil doğuma alındı .

04:00 

Anne kızın ilk buluşması bu dakikalar içinde olmuştu

(2002 Ağustos 15)

Deniz evde çalışanlarla beraber kardeşini bekliyordu ve kapı çaldı gelen babaannesiy di üzüle üzüle koltuğa uzandı daha sonra kapı çaldı ama bu sefer gelen kardeşiydi .

İçeri geçtikten sonra sordu Deniz "Bu yürüyemiyor mu ? Bu benle oyun oynayamaz . Çok küçük çok tatlı "

Babası hemen cevap verdi "Evet sen şimdi bu küçük berkinin ablası oldun "

(2005 Temmuz 20)

Ailecek tatil kararı aldıktan sonra İstanbul'dan ordu arası kimsenin olmadığı otobanda birinde araç yoldan çıkarak bariyerlere çarptı yaklaşık 2 3 saat sonra ilk gözünü açan Deniz oldu bir telefonla 112 ayırıp zorda olsa konum göndermişti .

Bu 4 kişilik aileden sadece berke ve deniz kalmıştı .

(2023 1 Kasım )

Yaklaşık 18 yıl boyunca babaannesinde kaldılar .

Kasımın birinde ailesinden son insanı da toprağa verdiler.

 

Biliyorum çok laf söyleyen olcak ama zerre umrumda değil uygulama yönünden sorun yaşıyorum ve 9.sınıf öğrencisi olduğumdan dolayı okula alışamadım okula alışınca ve uygulana ile olan sorunumu hakettikten sonra daha aktif olcam baybay 👋

 

Bu kitabı yazmaya ara verdiğim zamanın üstünden aylar geçti ve aklımda bir sürü şeyler var mesala yazdığım iyi olmadı değiştireyim dur düzelteyim buna nasıl başlaya bilirim nasıl olsa gibi bir suru soru bunları düşünürken aklıma başka bir konu geldi ve onun hakında yazmaya karar verdim umarım kırılmasınız bunada umarım :) aklıma gelirse yazmayı düşünüyorum . ( ilk kitabımın ilk yazmaya başladığım ve olumsuz yorumlar yüzündenbıraktım :) )

 

 

Loading...
0%