Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@ig23

(Defnenin anlatımıyla )


Şuan ne yapıyorum bilmiyorum oturmuş ağlıyorum neden mı ? Hasta olduğum için değil öleceğim için değil sevdiğimden ayrı hayat yaşayacağım için . Bunun bir yolu var yurt dışında tedavi olmam ama olamam buradaki sevdiklerimden ayrılamam . Biraz kendimden bahsedeyim ben Defne Defne kar 20 yaşındayım üniversite son sınıf öğrencisiyim psikoloji okuyorum . Yaza düğün düşünürken şimdi elimde saçma sapan adını bile bilmediğim hastalık kağıdı ile oturmuş ağlıyorum . Ne yapabilirim zere bilmiyorum şuan tek bildiğim şeylerden biri okula ara vermek okula ara verip sevdiğim adamdan ayrılıp yurt dışına gidicem ama ondan nasıl ayrılıp kopa bilirim zere bilmiyorum. Beynindeki bu kıst ile ne zamana kadar hayata dura bilirim ne kadar yaşaşım tedavisiz tedavi olsan sevdiğim adama nasıl ben ölüyorum diye bilirim. Aklımı kurcalayan saçma sapan sorular ile eve doğru yol aldım .

Eve giderken yolda ne yapacağımı düşündüm ve en sonunda karar verdim . 1 hafta içinde eymenler aklımda olan her şeyi yapıp sonra ayrılacaktım en azından belki benden nefret eder veya soğurdu .


( Eve girince)


Anahtarı kapıya takmadan son kez düşündüm ama aklıma koyduğum şeyi gerçekleştirip gidecektim bu en iyi çözümdü .

Evden gülme sesleri geliyordu kapıyı açar açmaz "Papatya sen mi geldin ?" Evet onun sesiydi eyme'nin sesiydi " B-ben geldim tatlım " sesim titredi bir an . "Ben üstüme değiştirip geliyorum canım " hemen koşarak odaya girdim duş alıp üstümü değiştirdim aşağıya indiğimde şok oldum abim ve arkadaşlarım oturmuşlar kahfe içiyorlar ne güzel bir manzaraydıki anlatama . Oturup gece yarısına kadar konuşmuştuk sonlarda bizim düyün meselesi açıldı zor belada olsa konutu kapata bildim . " Papatyam iyimisin " onun sesi bana huzur veriyordu ama bir sıkıntı vardı 1 hafta sonra o sesi bir daha duymayacaktım zoruma gidende buydu . " İyiyim bebeyim sadece biraz uykum geliyor beni sen yatırsa " diyip hemen dizine uzandım " Tabiki defne hanım sizi yatırırım ama burda salonda koltukta mı yatacağız sırtımız ağrımaz mı " ufak bir kahkaha attım "Ben sana beni yatır dedim beraber yatalım demedim Eymen bey hjhjg " alaycı bir sesle dalga geçtim ama alınmış benziyordu " ya tamam özür dilerim kırılmadın dimi bebeğim " dedim üzgün bir sesle tam kalkacaken beni kucağına alıp dışarıya koşmaya başladı " ya Eymen bırak lütfen Eymen lütfen " dedim ama nafile " Güzelim bi rahat dur bak şimdi senle bi delilik yapalım mı ? " durdum dışarıda ne yapa biliriz düşünürken havuzun başında olduğumuz aklıma geldi asla böyle birleşe evet demezdim ama onu kıramadım "Tamam yapalım " sesim neden bu kadar ince çıkıyor bilmiyorum üstümde acayip yorgunluk vardı . Bu yorguluğun sebebi ayrılacağını bilmek mı? yoksa hasta olduğum için mı ? Kararsızım ben gittikten sonra Eymene birik sevgilime ne olacak kim bilir nasıl yıkılacaktır nasıl kırılacak ? İyileşme şansım olsa onu burda bırakırım ama iyileşme şansım yok benim gözümde. " Bebeğim iyimisin " eymenin sesiyle yerimden zıpladım " İyiyim sen havlu getir istersen " konuyu geliştirdim Eymen gitmişti yaklaşıldı 5 dk sonra havlu getirmişti gözlerim kararmaya başladı . Kulağımda eymenin sesi " iyimisin dur düşeceksin defne güzelim iyimisin defne defne... " gözümü açtığımda başımda Eymen vardı elimi tutmuş uyanmamı bekliyordu. " Eymen ne oldu bana ? " endişeli gözlerle beni izliyordu " Bebeğim iyimisin kendini nasıl hissediyorsun " söylediklerini dinlerken beti benzi atmıştı torbadan şok olmuş gibi bana bakıyordu " Eymen Bebeğim hiç bayılan insan görmedin mı ? " diyip kahkaha attım ama o ateşime bakmakla meşguldu . " Hadi ama havuza girmek istiyorum " bunu söylediğimde bana şaşkın şaşkın bakmaya başladı " Sen hastasın ?" diyi verdi " Ama sana hastayım "demekle yetindi . Havuza girip çıktıktan sonra filim izlemeye karar verdik . " Hadi ama papatyam filimi seçtim seni bekliyorum " acaba bir daha bu sesi duya bilecekmiyim ? tedavi olup gelsem beni kabul eder mı ? Veya hayatına birini alıp ona papatyam güzelim Bebeğim dermiydi ?

Bana sarılan iki kol ile yerimden sıçra-

dım " YA İNSAN ÖYLEMİ GELİR EYMEN YA " tamam korktum ama niye bağırdım bilmiyorum kafamı şevirip hemen ona sarıldım " özür dilerim özür dilerim Bebeğim bilerek olmadı sadece korktuğum için bağırdım özür dilerim " benim özür dileyişim içinde kocaman bir kahkaha koptu " ya asıl ben özür dilerim papatyam sesiz gelmesem korkma- bu yanık kokusu nerden geliyor ? " kahretsin mısır yandı onu Eymen gelince tamamen unutmuştum. " Mısır mısır yanıyor Eymen mısır yanıyor ne yapıcaz ? " benim sorduğum soru karşısında sadece altını kapatı ben şok oldum " Sadece bu kadarmıydı" dedim ve Eymen bana şok geçirmiş şekilde bakıyordu ama aynı zamanda gülmemek için kendini sıktığı belliydi. " Papatyam ne yapmamı bekliyordun senin gibi böyle tatlı tatlı , şaşkın şaşkın bakamazdım " eymenin söylediği şeyler

yanaklarımı kızartmasına neden olmuştu aslında hoşuma gitmişti " Ben tatlımıyım " diyi verdim . " Sen dünyada gördüğün en tatlı en güzel kızsın Defne kara " dediği şeyler çok hoşuma gidiyordu ." Beni mutlu etmenin yolunu nasıl bula biliyorsun acaba ? " diyip sarıldın oda sarılmama karşılık verdi mısır dışındaki atıştır mallıkları alıp televizyon karşısına geçtik . Eymen yine beni şaşırtmadı çünkü korku filmi seçmişti bir şey demeden oturup filim izlemeye başladık. " Korkarsan sarıla bşkşrsin tamam mı ? güzelim " söylediği şey ile ona döndüm " Ben korkmam ki " dediğim dakika karşıma bir yaratık çıktı hemen bağırmaya başladı . Eymen kahkaha ile filmi durdurulan ben korkmuş şekilde ona sarıldım " YA Eymen gülmeyi kes yeter Hı küstüm sana " Eymen ellerini belimden çekti ve düşündüğüm şeyi yaptı " ya Eymen hayır hayır tamam özür dilerim yapma lütfen " dedim gibi beni gidiklıyordu daha nefesim kesilmeye ve mosmor olmaya aşlayonca beni bıraktı sonunda rahatmamıştım. Filmi izledikten sonra saat geç olduğu için yatmaya karar verdik sonuçta yarın okul vardı . " iyi geceler papatyam " diyip merdivene yöneldi " iyi geceler bebeğim " ikimizde odalara ayrılıp yattık .


Bu benim yazmaya çalıştığım ikinci kitap ilk kitabıma olumsuz yorumlar çok yoğun olduğu için ara verdim umarım bu kitapta öyle şeyler yaşanmaz.


Yazdıklarım hoşunuza gittimiştir umarım yazdığım zaman herkezin hoşuna gide bilecek şeyler olmasına dikat ediyorum . Umarım güzel olmuştur yorumları bekliyorum <3

Aşklarım ben bu kitabı watpatt üzerinden yapmamaya başlamıştım ama maalesef giremediğim için buradan atıyorum kendinize iyi bakın seviliyorsunuz:)


Loading...
0%