Yeni Üyelik
2.
Bölüm

Bölüm 2

@ilaydaakitap

Çok zor zamanlar yaşadım , yaşadık ama eminim kimse aşık olduğu adamın yanında sevgilisi ile aynı evde yaşamak zorunda kalmamıştır . yanlış anlaşılmak istemem ama ailemin olmamasından daha fazla acı verdiğine eminim . belki de ailemi hiç tanımadığım için de olabir tabiki .

Hep söylemek istedim ama beni durduran birşey var o da onun da bildiğinden emin olmam . Bence hepsi biliyordu önder aramızda bir şey olmasını istemediği için çocuklar da daha fazla acı çekmemi istemediği için bildiklerini ya da farkında olduklarını benden saklıyorlardı . Varsın canları sağolsun ben zaten bu yolculukta hep tek başınaydım .

"kameramı alıp geliyorum "

masadan hızla kalktım . Kahvaltıyı bitirdiğim için deği gözlerimin dolmasını saklamaktı amacım .

"afiyet bal şeker olsun "

"eline sağlık aşkım bemim "

hasanın kafasından öperek hızla odama girip çantamı ve kameramı alarak çoktan çıkmış beni kapıda bekleyen önderle birlikte arabaya bindim .

yine sessiz ve gergin bir yolculuktu . direksiyonu tutan ellerini ve sevgilisinin ona hediye etti hiç çıkarmadığı bilekliğine bakarak hızla aktı yollar . yine her zaman ki gibi her saniye bir şeyler aldı benden .

arabanın ani durması ile baktım çevreme . geldiğimi anlayarak çıkardım emniyet kemerini .

"teşekkür ederim "

hafifçe salladı başını .

arabadan indiğim an hızlı adımlarla girdim plazaya .

kısa sürede işime yoğunlaşmam şaşırtırdı insanları .

kılavyede gözlerimle buluşmayan parmaklarım hızlı hozlı geçen gittiğim olayla alakalı detayları yazıyordu . umarım beğenirler.

(gelmiş geçmiş içerisinde en iyi iş adamlarının bulunduğu yardım kuruluşu olan darer valfına açılan soruşturma sonuçlanmak üzere . Yaptıkları yardımları fotoğraf

ve videolar ile kanıtlayan kuruluşun karapara akladıkları soruşturmalarda kuvvetli bir şekilde kanıtlandı . iş adamları olaydan kurtulmak için haberleri olmadıklarını dile getirip vakıfa dava açmaya karar kıldılar vakfın sahibi ise ülkeden çıkışını yapmış olmakta "

omuzuma dokunulması ile sıçramam bir oldu

"melek patron odasında seni bekliyor"

iş arkadaşıma onayladıktan sonra hızlı adımlarla emir beyin odasının önüne gelmiştim . nefesimi düzene soktuğuma emin olduktan sonra hafifçe burdum kapısına .

" gelebilirsin melek "

emir beyin kameralarla her yeri izlediğine emin olduğum için daha kapının arkasında kim olduğunu bilmeden adımı söylemesine şaşırmamıştım doğrusu

" beni çağırmışsınız "

elindeki dosyayla bana doğru ilerleyip kucaklarıma bıraktı

" yaklaşık 96 yılında yasaklı madde ve karaparadan içeri giren 20 kişi vardı o zaman ortalık baya karışmıstı nedeni ise olayın çok daha farklı olmasıydı "

geri dönüp masasına kalçasını dayanası ile konuşmaya devam etti ." içeriye giren 20 kişiden 9 u bilinmeyen nedenlerden dolayı öldüler . otopsi dahi yapılmadı hiçbirinin . yani bence yapılmadı "

bunları anlatırken bir saniye bile ayırmadı gözlerini üzerimden

" çetenin birden çok saklama alanı olduğu keşvedildikten sonra o evlerden birinin 99 depreminde yıkılması ile temelinde tam 10 ceset çıktı ve bunların 9 u kimler tahmin edebiliyorsundur umarım "

daha ne kadar şaşırılabilir gerçekten bilemiyorum

 

" yani uzun lafın kısası dün akşam olaydan tutuklanan 11 kişi dün salındı . olayları araştırmanı ve bununla ilgili her hafta köşe yazısı istiyorum her hafta yayınlanacağına emin olduğun köşe yazıları ve en iyi senin yapacağına oldukça eminim melek "

 

ahhhhh evet işte bu bu benim işimin dönüş noktası allahımmm

" tabiki emin olun ben sizi şaşırtmayacağım "

bana gözleri ile kapıyı göstermesi ile kapıya yöneldim arkamdan mırıldanması ile kapıyı daha ağır kapatmaya çalıştım fakat en son cümlesini duya bildim

" fare çıktığı deliği bilir "

 

bana mı demişti onu ?

çıkış saatine kadar kafam bir dünyaydı . Dosyayı evde bakmak için kenara koymuştum ama gözüm habire ona kayıtordu . çıkış saatimin gelmesi ile önderin araması bir oldu

 

" aşşağıdayım seni bekliyorum "

onaylayarak koşarak aşşağıya indim ve arabaya bindim .

elim emniyet kemerine giderken sesini duydum

"masal gibi eve iş mi getirmeye başladın ?"

" bu dosya benim için o kadar önemli kiiii kariyerimin emin adınları olduğuna eminimmm "

hafif dosyaya göz atması ile bana döndü" eve gidince birlikte bakarız "

Loading...
0%