Yeni Üyelik
4.
Bölüm

Bölüm dört Artık hiç bir şey eskisi gibi değil

@inciniz

Emre'nin gidişinden aylar geçmişti. Ben onu defalarca kez aramıştım ama telefonu o gün beni bıraktığı günden bugüne kadar hep kapalıydı. Artık eskisi gibi değildim kanadım kırılmış yanlız kalmış hayatta ki yaşama sevinci elinden alınmış bir Elif' tim. Emre gittiğinde yıkıp döktü yok etmişti beni. Toparlanmam için arkadaşlarım çok yardım etmek istediler ama ben kendimi evime kapatmıştım. Canım acıyordu Emre ile gezdiğim sokaklarda gezmeye dayanamıyordum. Koca bir kış geçmişti yaz gelmişti sahile bile gidememiştim denizi çok seven ben artık denizi bile sevmez olmuştum. Gidişinde bıraktığı yara beni günden güne maf edıyordu. Dilara ve Ahmet pastaneyi olduğu gibi aynı düzende götürüyordu artık pastanede un kurabiyesi yapılmıyordu. Pastaneye gitmeyeli evden çıkmayalı aylar olmuştu. Bir yaşam belirtsi bile göstermiyordum sosyal medya'dan uzaklaşmıştım Emre'yi bulma umuduyla çok kez sabahlara kadar bir şeyler aramaya çalışıyordum gözlerim acıyana kadar bakıyordum bilgisayar ekranına. Ama yoktu sosyal medyadasından telefonundan her yerden engellemişti beni beni ve çevremdeki arkadaşlarımı ona ulaşmayayım diye her yerden kesmişti iletişimi. Artık umudumu kesmiştim dönmeyecekti beynim kabul edıyordu ama kalbim buna bunu kabul etmeye henüz hiç hazır değildi.

günler böyle geçerken deniz ile defne kapıma dayanmıştı artık kendime gelmem gerektiğini yaşama dönmem gerektiğini söylemişlerdi. Ve ben o gün bir karar almıştım onunla yaşadığım bu şehir bana iyi gelmiyordu her sokağında onu görüyordum. Ben bu şehri terk etmeye kendime yeni bir hayat kurmaya karar verdim. Ve kızlarda bana destek olmuştu hep birlikte bir karar ile izmir'e taşınmaya karar verdik üçümüz bir evde olacaktık ailesi ile konuşup herseyi ayarlamaları o kadar kısa sürdü ki kendimizi bir hafta sonra uçakta izmir'e giderken bulduk. Yeni hayatım 'da beni neler bekliyordu bilmiyordum.

 

ucaktan indiğimiz de evimize gittik taksiye ödeme yapıp valizleri aldığımız gibi site'ye giriş yaptık. Burası Bornova 'da güzel bir yerdi. Site'den girip b blok olan binaya yöneldik bizim kat 13 kattı. Evimize gelmiştik evi internetten bulmuş ve hemen tutmuştuk göründüğü gibi çok güzeldi. Camdan dışarıya baktığımızda havuzu ve site'nin bahçesini görüyorduk. Defne odasına yerleşmişti bile deniz de bavulu odaya bırakıp duşa girmişti. Bende odama geçmiştim odam güzeldi bana yetecek boyutta büyüktü. Eşyalarımı dolaba yerleştirmeye başladım bu eve gelmeden önce eşyaları da alıp herşeyi hazır ettirmiştik bu konuda defne'nin annesi çok yardımcı olmuştu burda ki akrabalarından yardım istemişti ve onlar da hemen yardımcı oldular.

Eşyalarımı yerleştirdim ve salona geçtik. Kızlar alışveriş listesini yapmaya başladılar markete gidecektik ben onlar listeyi hazırlarken Dilara'yı aradım dükkan ben olmasam da aynı şekilde devam edecekti Dilara ve Ahmet ordan kazanç sağlayacak ve hayatına devam edeceklerdi onları da yarı yolda bırakmayacaktım. Kimseyi bırakmamıştım hep beni yarı yolda bırakmışlardı. Dilara ile konuşup telefonu kapattım. Kızlar listeyi bitirmişlerdi hazırlanıp alışveriş yapmak için buraya yakın bir markete doğru yola çıktık.. yeni hayatımı düzene kurmaya başlamıştım beni neler bekliyordu bilmiyordumm

 

Bölüm sonu

 

 

Düşüncelerinizi ve oylarınızı bekliyorum yeni bölümde görüşmek üzere ❄️

 

Loading...
0%