Yeni Üyelik
1.
Bölüm

31 temmuzz..

@incitaneleri

Hava sıcaktı güzel rüzgar esintileri ve havanın o hoş kokusu vardı. Biraz daha yürüdü çayından bi yudum aldı banka oturup etrafı izlemeye başladı .mutluydu yüzü iyice genişlercesine güldü ve derin bir nefes aldı . Tam çayından bi yudum alıcakken arkasından seslendi annesi "hey alisa genemi dışarı çıktın bu gün doğum yapabilirsin ve sen rahatça hastanenin bahçesinde dolaşıyorsun" alisa "hadi ama anne biliyosun o duvarlar beni sıkıyor"..

 

"Eveet çoook güzel şirin bi kızınız oldu" alisa onu kucağina aldı ve yanağina öpücük kondurdu onu annesi laleye uzattı annesi o kadar heyecanlanmıştıki alırken eli titredi aldı ve "benim canım torunum sen ne kdr tatlısın böyle ha " kocası orhan " bu dünyanın en güzel hediyesi bir nimet sağlıklı bi şekilde doğdu şükürler olsun" mert ordan karısına bakıyor ve çok iyi olduğunu onunla gurur duyduğunu bakışlarıyla anlatıyordu.herkezin merak ettiği şey büyüyünce hangi güçlerle ve ne kdr güçlü olacağını tahmin etmekti

 

"Mert oğlum"dedi baba "sence bu gözlerindeki ışıldamayı ne zmn gösterir" ? Mert babasını dikkatle süzdü.heyecanlanan babasını,ve onun kızından beklentilerini.

 

"Baba şuan erken daha yeni doğdu ve lütfen bunu alisanın yanında söyleme bilirsin hmn bu işler hakkında konuşmak canını sıkıyor"orhan kafasıyla onaylıyodu.kapı zili çaldı gelenler üretim firmalarının siolarıydi.hepsi birbirinden zengin ve güç sahibiydiler.orhan bu üretim firmalarının yarısını o kurmuştu yani başı oydu.ve bu insanlar red grubuna dahildi.mert onlara bakarken dünyanın yarısının onlara ait olduğunu ve onlarla küçüklükten beri zmn geçirdiğini onların eski yaşantılarını ve çocuklarını eğitmekde olan o yollarını izledi.küçükken başta kızardı onlara ve sisitemine çünkü okulda yaramaz bir çocuktu ve her cezasında ağır cezalar alırdı ama tabi bu sistemi babasının kurduğunu öğrenince yaramazlığı yavaş yavaş bıraktı.bir gün babası ona"benim kurduğum sistemde oyalanıp durdun oğlum ama unutmaki herkez eninde sonunda bu sisteme pes edip yaramazlık yapmıcaklar"demişti
Haklıydı çünkü okuldaki bütün yaramazlıklar sona ermişti babasının bu yaptına hep kızardı mert.5 sene sonra başa o geçicekti ve o kızı ve kendisi için en iyi sistemi kuracaktı.

 

"Ooo mert baba oldun ha tebrikler.daha küçücüktün ne ara büyüdün ha" elini omzuna koydu ve ensesine vurup sıvazladı ceng bey.kulağima eğildı ve "eee kızının gözleri açıldımı" eninde sonunda kızının güc şeyi kırmızı olucakti.ama insanlar onu görmek ve red grubu bununla övünüp soyluların bi gücü olduğunu anlatırdı.bu red çocuk olduktan bi zmn sonra gözdeki şimşek belirir ve rengi ve grubunu belirtir ona göre blue ve green veya kırmızı ve black yanardı.mavi ler yeşillerle komşu gibiydi ve ortak anlaşma yapardı. kırmızı ve siyahlarda öyle ama siyahı pek sevmezlerdi diyer grup çünkü gücleri daha çok birilerini öldürme ve yıkımdı ve onları bi savaşta maviler bir geçitten diyer dünyaya atmıştı ve şuanda az siyah şimşekli vardı.ama bu gözlerindeki işaret istedikleri zmn veya çok güç kullandıkları zmn çıkardı.yüzümü ceng abiye yaklaştırdım ve "ceng abi öyle bi soruyosunki yani snn 2 3 aylık .daha 1 haftayı doldurmadıya" bu konuşma diyer sioların ve babasını güldürmüştü .

 

ceng abi babasının yakın arkadaşıydi ve ondan çok savaş taktiği almıştı adam zihinle yeniyodu herşeyi.onun gençliği çok şaşalıydı 1.90 boyu geniş omuzlu danık kumral saçlıydi yürüdüne bi ortama girdinde genellik gözler onda olurdu.ben ceng abiye övünce sen kendi babana bak ortalığı yıkan oydu diye gülerdi.gerçekten babam gençliğinde herkezin korktuğu ve havalı adamlardandı. 2 metre boyuyla simsiyah saçları ve simsiyah gözü.teni beyazdı ve babam genellikle siyah giyerdi.

 

Kızımız kumsal ın doğumü için gelen sioları babam sofraya otutturdu ve başladılar sohbete.diyolardıkı"acaba torunun hangi güçle neyi yapacak" babam çok şey yapıcani sonuçta herşeyin başı orhan ve bir zmnlar gücüyle damgalanan mert ve onların kızı ve torununun daha iyi olucağıydi. Mert merak ediyodu bu zmna kdr gruplarla savaşmış ve hep yeni güçleriyle yeni şeyler yapardı devrin dozeri derler ona mert o yemyeşil gözleriyle babasından aldığı simsiyah saçlarıyla ve büyük vücuduyla tanınırdi babası onun daha iyi güçlü olucağını bilirdi şuan ise mertin aklında acaba kumsalın nası bi gücü olucağıydi sivri çenesine dokundu.

 

Evet babası korku salan güçlü biriydi.ama mert ise aklından geçen planları babasından daha üstteydi hafifçe gülümsedi içinden o istediği şey geldi.ordakiler"noldu mert bi gülersin" herkez ona odaklanmış bi şekilde bakarken mert"kızım acaba nası olucak merak ederim"babası ona gülümsedi bu bakış bizim ailenin en yüksek soy olduğunun ve hepimiz bi devrim olduğunun ve kızıminda aynı şey olucağının bakışiydı bu bakış. O zmn şerefe dedi orhan herkezde"şerefe" dedi. Şimdi kumsalla alakalı rota planlar testler ve sistemi kafasında belilemişti.

Loading...
0%