Yeni Üyelik
2.
Bölüm

5 yıl sonra..

@incitaneleri

"Kumsal hadi gel cnm.yemekye sonra fransızca dersin başlıyacak."kumsal oyunu bırakmak istemiyodu.ama 1 saattir oynuyoduda.fransızca öğrenmek güzeldi ama kaba bi dildi."üff diye iç geçirdi.içinden 3 yaşındayken ingilizce öğretmeye başlamışlardı.bu fransızcadan sonrada farsça öğrenmek istiyordu.çünkü eski dilimizdi.ve onun okul dersleri daha önce başladı. Büyük ihtimal onu okula yollamıcaklardı.evde özel ders alıcakdı.şuan bile jimnastik ve paten yapıyodu. Büyüyünce ne yapmak istediğini düşünürdü ama bunu anne babasına söylemezdi.çünkü onların herşeyi gözden geçirdiğini ve kontrol ettiğini bilirdi.acaba anne babası ne planlıyodu.o kadar cok iş görüşmeleri eve gelen garip insanlar.ve her gelen kumsalı yanına çeker özellikle teyzesi mariye"canım napıyosun bakim ha.bakalım sen ne tatlı olmuşsun.gözlerinde cok güzel maşallah."her gelen böyle yapiyodu bundan pek haz almazdı.boyle davranmalarının bitmesi için biraz daha büyümeliydi.ama her gelen gözlere odaklanırdı.kumsalda biliyodu o gözünde ne olduğunu ama ortaya çıkmadığını.bi ara üçbuçuk yaşında diyer odadan babasıyla dedesinin konuşmasını duymuş ve dedesi"oğlum hiç strese girme böyle olanlar daha güçlü oluyo bazıları bilerek gücünu ve rengini sakladığını söyler.aman sen ol ki deney fln yapma anında hisseder kapatır kendini"babası dedesinin bu sözleri karşısında rahatlamıştı sanki"doğru babacım.bencede öyle çünkü kumsal bize pek bişeyini söylemez. Bi şey yaptında dair neden bize söylemedin diyince bize.sizi ilgiliendirmez bakışı atar" beraber oturup biraz fısıldaştılar.sonra dede"bak gördünmü öyleymiş işte. Kumsal kendini bi göstersin o zmn onun için herşey ayağında olucak" haha ve sonra kahkahalar.bunları duymuştu ama anlamak için 2 seçenek vardı.

1.bu 2 si üç buçuk yaşında bi kızın anlamıcanı sandılar ve konuştular (ama hala benim aklımda ve anliyodum)

2.bu 2si ztn benim anladımı bilip konuşup benden o şeyi göstermeyi veya daha fazla bi performans bekledikleri için konuştular.

2. Si daha mantıklıydı kesinlikle öyleydi ileriki yaşların ne getireceğini bilmiyordu.şuan onların ellinde onların dediklerini yapsada.on beş yaşindan sonra tamamen kendi olucaktı.o.zn için hala aklında fikirler vardı.sadece büyumeyi beklicek.ve daha fazla şey öğrenicek çokda göze batmıcaktı.

Şimdi kalkıp fransızca öğretmeninin yanına gitti ve bu dersler ne zmn biter diye sordu.hocası ona yöneldi" galiba pek haz etmiyosun fransızcadan ama az kaldi kumsal merak etme sen çok çabuk ve hızlı ögreniyorsun.dedim farsça kitapları okudunmu" evet diyerek kafasını salladı.2 ay sonra bu eğitim biticekti.annesi ona 2 hafta ara verip sonra istediği dili seçmesine izin verdi.oda biraz dinlenmek için farsçayı seçti. Ztn dillerimiz benzerdi.ve kumsal için çok kolaydı.annesine farsça öğrenirken yüzmeye ve tenis oynamaya başlamak istediğini sordu.anneside ışıldayan gözlerle tabikide kumsalcım tabi dedi.

Fransızca dersi bittikten sonra oğretmeni lenorun verdiği kitapları koydu kütüphanesine.şimdiden bakınca bile kütüphanesi boyunu aşmış ve çok kitap vardı.bunlarıda akşam okurum diye düşündü.yarım saat müzik dinledikten sonra annesi seslendi."cnm hadi ara öğün vaktin biraz güçlenmelisin" kumsalın içinde bi sinir doğdu.ama neden? Annesi iyiliğini düşünüyordu ama o hmn sinirleniyodu kendisini kontrol etmesi gerektiğini anladi bu hem gücünü hem kimliğini belli ederdi derin bi nefes aldı"tamam annecim geliyorum" aslında bu kadar sıklamalarıda pek hoşuna gitmiyordu.ama herşey düzelicekti.

Merdivenden aşşağı iniyordu mutfakta kimse yoktu oturma odasındada bi kat daha indi ve büyük hole gedi.ama şaşırmıştı tanımadığı 5 adam karşısında anne babası biri sağinda diyeri solunda.ve etraf ful güvenlik.ortadaki ve tecrübeli biraz yaşı büyük adam ona gülümsedi"meraba kumsal hanım.bu gün bi gezintiye çıkıcaz bize şlik edin lütfen."kumsal onlara baktı ve büyük bi halt olduğu belliydi onun doğduğundan beri gizlediği şeyi öğreniceklerdi.buna izin veremezdi bunun en iyi yolu onları kabul edip hayal kıriklığina uğratmaktı"peki neden ve nereye gidiyoruz"adam bi adım yaklaşti."ait olduğun yere bi bakıcaksın tanıdık geliyomu"annesine baktı ama ikiside ona bakmıyordu.

Tamam dedi kumsal.adam tekrar gülümsedi."ozmn gidelim kumsal hanım yani senin gerçek adınla hilal nur."Bi şaşırmıştı bunu bilmiyodu ama bu tarikatın ona verdiği isimdi ve ilk ismide oydu büyük ihtimal.

Ve peşlerinden yürüdü ve arabay bindi .ve bindiği anda bayıldı.

Loading...
0%