Yeni Üyelik
1.
Bölüm

GİRİŞ

@ipekumutozoguz

GİRİŞ

 

 

 

Ben neden böyle bir şey yapmıştım. "Neden neden neden?" diye kendi kendime soruyorum. Benim gibi akılsız birinin bunu yapması çok normal tabii ki. Bu arada ben İlkim. Günlüğüme biraz kendimden bahsedeceğim;

Ben İlkim. Çok salak birisiyimdir. Hatta belki de dünyanın en salak kişisi bile olabilirim. Kitap kargom gelince bile heyecandan kitaplarımı yere

düşürüyorum.

Voleybol oynamayı çok severim. Arkadaşım Mira ile oynuyoruz. Mira benim en sevdiğim arkadaşım.

Benim boyum 168 cm. Çok güzel birisiyimdir. Eğer bir erkek beni görse aşık olmama ihtimali yoktur.

Gözlük takmayı sevmem onun yerine lens takarım. Yüzmem çok iyidir. Her hafta sonları yüzme kursuna giderim. Orayı çok severim.

Resim çizmeye de bayılırım. İlkokulda resim dersimiz vardı. Orada resme çok ilgi duymuştum. Resim öğretmeni ile beraber bir blog hesabı bile açmıştık. Orada ürün satıyorduk.

Son olarak da müziğe ilgim vardı. Evde kendi kendime karaoke yapıyordum. Hala yapıyorum. Bu benim çok hoşuma gidiyor. Bence müzik yapmak çok eğlenceli bir aktivite. Çünkü beni iyileştiriyor, ruhuma dokunuyor. Tüm kötülükleri benden alıyordu.

Benim hayatım bu kadardı sevgili günlüğüm seni çok seviyorum görüşürüz. NOT:"SAKIN BU BİLGİLERİ BİRİSİYLE PAYLAŞMA GÜNLÜK! YOKSA BOZUŞURUZ!" diye yazdım ve günlüğümü kapattım.

"O gün aşık olmuştum. O gün benim için çok değerliydi. Çünkü o gün gerçekten birisine aşık olmuştum. Güvenebileceğim birisine."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%