Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1 Bölüm

@irem37

Ne demiş azer bülbül "düştüm sevda ocağına hep gül olsun kucağında.."

Günlerdir dilime dolan şarkının kaderime bu kadar etki edeceğini bilemezdim.

Kastamonu'nun dar sokaklarında gezerken bir anda karşıma çıktın. O an anladım sen benim sevda ocağımdın. Sen beni hiç bir zaman farketmedin bense her gün aynı yerden geçersin umutuyla seni bekledim ve sen o gün hariç hiç oradan geçmedin

Düşünüyorumda acaba hayal miydin sevda ocağım?

Düşüncelere dalmış yürürken arkamdan bağıran Esilayı şimdi duymuştum

İlay neye daldın böyle sesleniyorum duymuyorsun?

Hiç birşey düşünmüyorum esila biran önce işe gitmeyi planlıyorum.

Gülerek Ah ilay senden başka kimse bu işi severek yapmıyordur eminim.

Ona gülümsemeyle karşılık vermiştim bilmiyordu ki iş seçme gibi bir zorunluluğum yoktu her işi yapmak zorundaydım çünkü hayat bana hep çalışmam gerektiği öğretmişti 8 yaşından beri..

Annemle babamı trafik kazasında kaybetmiştim yurtta kalmak istemediğim içinse sokaklarda büyümüştüm. Ve bu şehir bana kocaman bir çocukluk ve gençlik borçluydu. 10 senemi bana geri verebilir miydi sahi ? Koca 10 yılımı....

İş yerine geldiğimizde hemen servise başlamıştık malum garsonluk beklemeye gelmezdi.

Tüm gün yoğunluktan sebep hiç birşey yiyememiştim ve birazdan olduğum yerde yıkılacaktım. Dükkanı kapatmamıza ise 1 saat vardı son saatlerde hiç bir zaman geçmek bilmezdi bu akşam mesaiye kalan bendim ve benden başka kimsede yoktu hayliyle canımda çok sıkılıyordu.

Akrep yelkovanı , yelkovan akrebi kovalarken sonunda bir saat dolmuş ve ben dükkanı kapatıp evime gidecektim.

Son işlerimi halledip dükkanı kapatıcakken müşteri gelmişti. Kafamı kaldırıp dükkanı kapatıyoruz diyecekken karşımdaki kişinin hayal olmasını istedim gerçek miydin sen Sevda ocağım?

Loading...
0%