Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Giriş

@irem_okur

 

 

Este kralı kral Gavril telaşlıydı nadide eşi Nafré ona bir leydi bir kız cocuğu bağışlamıştı kral Gavrilin minik kızı ,prensesi şanlı quemador topraklarına doğoyordu kral Gavril hissediyordu kızı savaşçı ruhlu bir leydi olarak doğucaktı.

1. Eşi kraliçe Davina'dan olan oğlu prens Orion merakla babasına baktı "baba kız kardeşim ne zaman doğar." diye sordu Orion meraklı bir çoçuktu kral Gavril oğluna gülümsedi birazdan doğucak ve güzelliğiyle gök yüzünü aydınlatacak oğlum" dedi. prens Orion babasına sokuldu "doğunca herkesten koruyacağım onu baba kimse ona zarar veremiyecek" dedi. Kral Gavril gümsedi .

Fakat çok uzun sürmedi gülümseyişi Nafré'nin yardımcısı içeri girdi kral Gavrilin gülüşü soldu yüznde tedirgin bir tınıyla "doğdumu kızım?" diye sordu Nafré'nin yardımcısı başını eğdi "bebek doğdu fakat Nadide eşiniz Nafré hayatını kaybetti ve..." dedi fakat ve den sonrasını söyleyemiyordu kral Gavril öfkeyle sordu "ve ne oldu yardımcı?" Yardımcı kadın gözlerinden yaşlar akmaya başladı "gök yüzünün laneti bize bulaştı efendim quemador'un korktuğu şey gerçekleşti bebek gözünün kemen altında doğum lekesiyle doğdu" ...

 

Emirler verildi kararlar alındı hiçbir şey quemador'dan önemli değildi kral Gavril'in kızı ölücekti bu kaçınılmazdı bebek alındı be kutlu denize atıldı boğularak ölücekti minik prens Orion kız kardeşinin ölümünü izledi oysa onu herkesten koruyacam demişti güzünden yaşlar akmaya başladı yanına küçük bir çoçuk yaklaştı "kardeşin için üzülme benimde babamı oraya attılar anneme dedimki büyüyünce intikam alıcam istersen beraber intikam alırız." dedi bu kelimeler yetmişti Orion'un daha şiddetli ağlamasına .

Loading...
0%