Yeni Üyelik
7.
Bölüm

7. Bölüm

@iremnur35

Gözlerimi açtığımda kendime gelmeye çalışıyordum ancak gözüme ışık geldikçe açmakta çok zorlanıyordumsürekli gözlerimi kırpıştırıyordum biraz etrafıma baktığımda yoğun bakımda olduğumu anlamıştım, sonrasında içeriye bir hemşire girdi, -Aaa uyanmışsınız ben hemen doktorunuzu çağırıyım. Bir kaç dakika sonra içeriye bir kadın girdi -Alya Hanım geçmiş olsun ben doktorunuz Melek,nasılsınız kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

Boğazlarım kuruduğu için konuşurken çok zorlanmıştım ama cevap verebilmiştim -İyiyim, saolun.

-Şimdi kontrollerinizi yapalım sonrasında da odaya çıkarırız sizi bir sorun yoksa eğer.

O kontrolleri yaparken -Kaç gündür uyuyorum?

-Bugün 3. gün oldu.

-3 gün mü? Atakanlar nerde göreve gittiler mi? Vitaminleri aldılar inşallah ya.

-Ahahahaah her durumda mesleğimize bağlıyız ne güzel onlar sizin başınızda baya beklediler ilk gün sonrasında da Özgür yüzbaşı geldi yanınıza o bekliyordu sizi 3 gündür evettt artık odaya alabiliriz sizi bir kaç saat sonra yeniden kontrole geleceğim sizi.

Gülümseyerek kafamı salladım, sonra ki birkaç saatte Özgür yüzbaşıyla tanışmıştım şu anda eve gitmek için ona ısrar ediyordum.

-Kendi evime gidersem daha iyi olacağım doktorla konuşmanızı rica ediyorum.

-Tamam ama Atakan dediki tamamen iyileşmeden çıkmaması gerekiyor.

-Olsun ben evimde çok daha iyi olacağım.

-Peki o zaman ben bir doktoru çağırıyım, o da uygun görürse çıkarırız seni de.

Sonrasınsda Melek Hanım gelip kontrolleri yaptığında eve gitmemi uygun bulmuştu. Çıkış işlemlerini hallettikten sonra evime gitmiştim kapıda Canan ablayı gördüğümüzde Özgürü yollamıştı ben Alyaya bakacağım diyerek koltuğu da hazırlamıştı yatak olarak saolsun.

-Alyacım diyorumki ben burda kalıyım Ahmet abin yarın gelicek hem senin de ihtiyacın olur falan.

-Tamam abla olur kal nasıl istersen.

-O zaman ben bir çay koyuyumda içelim.

-Olur abla.

Sonrasında geceye kadar çay eşliğinde bol bol sohbet etmiştik konularımızın ağırlığı Atakandı nedenini anlamasam da. Bolbolkendisinden bahsetmişti sonrasında da uyumuştuk sabah kapının çalma sesiyle kalkmıştık İstanbulda ki evimde bile bu kadar çok kapılarım çalmıyordu şoktayım yani. Saate baktığımda sabahın 8'i olduğunu gördüm. Canan abla kapı sesine kalkınca kapıyı açmaya gitmişti geldiğinde Atakan ve Ahmet abiyle gelmişti yanında. Atakan'ın elinde de çiçek vardı bu saatte açık çiçekçi nerden bulmuştu ki neyse konumuz bu değildi.

-Bacım geçmiş olsun nasıl oldun iyi misin?

-İyiyim iyiyim Ahmet abi çok saol.

Atakan yanıma ilerleyip aynı anda konuşuyordu; Neden erken çıktın hastaneden daha tam iyileşmeden?

Çiçeği kucağıma bırakmıştı bir çiçeğe bir Atakana bakıyordum.

-Geçenlerde bir tanıdığım seniniçin kütük demişti ne kadar da haklıymış meğerse. Bende iyiyim ya çok saol çiçeği de kucağıma bıraktın benim bu da sanırım çok teşekkür ederim, evde daha iyi olacağımı bildiğim için eve geldim.

-Merak etme Atakancım ben burdayım burda kalacağım Alya iyi olana kadar.

-Ay abla sen düzenini bozma ya ben hallederim bir kaçgüne kadar iyi olurum merak etmeyin.

-Olmaz öyle şey pansumanını da ben yapıcam sen söylersin bana napmam gerektiğini hallederiz. Selim abinde annesinde kalır o sürede.

-Evet evet bacım Canan haklı ben kalırım annemde Canan kalsın seninle tek kalma aklımız sende kalır.

-Peki abi öyle olsun.

-Alya bu arada sana çok teşekkür ederiz yaptığın kahramanlıkla yine bir çok askerimiz kurtuldu. Bu 2.oldu askeriyeye döndüğünde de onurlandırılacaksın.

-Nasıl yani okulda ki gibi onur belgesimi alacağım?

-Yok bacım plaket vericekler belge değil.

-Ha anladımm, ama gerek yok ya ben sadece duyduğumu söyledim.

Sonrasında bol bol sohbet etmiştik çok keyifli bir akşam yemeği yemiştik.

--------1 Hafta Sonra-------

Çok şükür artık bugün işime başlıyordum daha iyi olmuştum bir şeyim kalmamıştı benden daha mutlusu yoktu çünkü çok özlemiştim işimi Canan abla bu bir hafta boyunca hep yanımdaydı ara ara Atakan da geliyordu ziyarete ama çok konuşmuyorduk. Şimdi yolda askeriyeye gidiyordum bahçeye girdiğimde bir asker yanıma geldi -Alya Hanım Mehmet albay komutanım sizi gazinoda bekliyor. Teşekkür edip gazinoya doğru adımladım içeri girdiğimde bir anda konfetiler patladı karşımda da Kartal timi vardı. Sonra ben korkunca çığlık atmıştım.

-Ay noluyo noluyooo

-Gelişini kutluyoruz hemşirem demişti Mete doktorumdan ben ameliyattayken ne kadar ağladığını, üzüldüğünü anlatmışlardı. -Yaaa Meteee diyip gidip ona sarılmıştım Meteyle sanırım çok iyi anlaşıcaktık.

-Ohooo hemşire hanım bize sarılmak yok mu ama bizde burdayız. demişti İbrahim gülerek gidip ona da sarılmıştım tek tek hepsine sarılmıştım sıra Atakana geldiğinde sadece elimi uzatmıştım -He hemşire hanım bu dangozların hepsine sarıldın bana sadece tokalaşma öyle mi? Diyerek bana sarılmıştı ben tabi şok ama yine de sarılmıştım ona. Sonra 10 dakika kadar sohbet ettik hepsi tek tek ilgilenerek nasıl olduğumla ilgilenmişlerdi.

-Hadi artık beyler Mehmet albay tekmilalacak seni de bekliyor hemşire hanım demişti Atakan.

-Gidelim o zaman komutanım dediğimde hepsi gülmüştü sonrasında hepimiz toplanarak bahçeye gitmiştik.

Hepsi sırayla tekmil verirken en başta duran Atakan'ın yanındaydım. Tekmil verdikten sonra bana döndü albay.

Sonrasında bütün alay bahçeye gelmişti Mehmet albay beni yanına çağırmıştı o sırada.

-Biliyorsunuz ki alayımıza hemşire olarak atanan Alya Hanım bizi 2 kere çok büyük sorunlardan kurtardı ilkinde bir çoğumuzun hayatını kurtarırken 2. sinde içimizde ki haini yakalamamızı sağladı. Devletimiz bu hizmetlerini karşılıksız bırakmayarak kendisine bir ödül plaketi ahzırladı ve ek olarak eğer kendisi de kabul ederse bir şehit çocuğumuzu okutacağız onun adına vereceği bursla.

-Ayy ciddi misiniz? Çok mutlu olurum seve seve kabul ederim bana daha büyük bir hediye veremezdiniz. Çok teşekkür ederim komutanım.

Sonrasında herkes beni tebrik etmişti engame bittiğinde bende odama gitmiştim canım odammm nasıl da özlemişim ya. Hemen formamı giyinmiş kıyafetlerimi de dolabıma koymuştum. Sonrasında odanın kapısını açmıştım gelmek isteyenler için. İlaç kontrolü için dolaba ilerlediğimde vitamini görmüştüm tabii ya Kartal timine vitamin vermem gerekiyordu değil mi? Vitamini alıp 12 tane de içi su dolu su bardağı almıştım tepsiye kantinden ve gazinoda olacaklarını tahmin ederek oraya yürümüştüm ordalardı.

-Evettt beylerrr vitaminler geldi bundan sonra her gün bir bardak içiceksiniz. Diyerek hepsine tek tek ikram ettim.

Selim lafa girerek; Vallaha hemşire hanımda olmasa napıcaz bizi düşünün de yok.

-Sizi anneniz eşiniz düşünsüün oğlum hemşire hanımı salın. Demişti Atakan.

-Ooo komutanım kıskandınız mı yoksa?

-Neyse arkadaşlar size doyum olmaz, benodama geçiyim konuşuruz sonra.

Arkamı dönüp giderken Metenin sesinii duydum; Utandırdık hemşire hanımı ya sonra hepsi gülmeye başlamıştı.Odadan çıktığımda bir asker geldi yanıma Alya Hanım ziyaretçiniz var doktor Melek Hanım sizi bekliyor bahçe alanında. Teşekkür ederim bahçeye gidiyordum da ne alaka Melek Hanım anlamadım ki. Masa da oturduğunu görmüştüm yanına ilerleyerek; Hoş geldiniz Melek Hanım.

-Ah Alya hoş bulduk nasılsın?

-İyiyim iyiyimçok teşekkür ederim beklemiyordum sizi zahmet etmişsiniz buraya kadar. Çiçekte vardı masa da, sonrasında oturduk masaya.

-Hem seni görmek istedim hemde yeni çalışacağım yeri merak ettim.

-Yeni yer mi? Aaaaa siz buraya mı atandınız?

-Evet evet bana sen de lütfen yeni geldi görev yerim.

-Ay çok sevindim beraber çalışacağız demek ki.

Sonra arkadan bir ses duydum; Beraber mi çalışacaksınız? Nasıl yani buraya mı atandınız siz?

 

Bölüm sonuuu arkadaşlar kusura bakmayın gecikti bölüm ama inanılmaz bir baş ağrısı çekiyorum geceden beri, yeni bölüm akşam tekrar gelecek bugün sadece 2 bölüm atacağım. Desteklerinizi esirgemeyin yorumlarınızı da bekliyorummm :))))

 

 

Loading...
0%