Yeni Üyelik
9.
Bölüm

9. Bölüm

@iremnur35

Duyduğum karşısında şoka girerken herkes gülmeye başlamıştı, Atakan; Ya Mete saçmalama, Alya yemeğe geldiğimiz için getirdim.

-Sayende evim çiçek bahçesine döndü her geldiğinde bir tane getiriyorsun hadi içeri geçelim. Bunun rövanşı da olacak Mete.

-Zevkle beklediğime emin olabilirsin.

Göz devirmiştim sonrasında sofraya oturduk her şey çok güzel ilerliyordu bol kahkahalı bir yemek olmuştu sonrasında kızlarla hemen sofrayı toplayıp çay yapmıştık içeri girdiğimiz de beyler Türkiye maçını konuşuyorlardı.

-Ya Ferdi olmayacak bu yeni Türkiye maçların da Kerem de gitti üzer bu beni vallaha Fenerbahçeye de büyük darbe yani Ferdinin gitmesi. Dediğimde herkes şaşırarak bana dönmüştü.

-Neden öyle bakıyorsunuz ya Fenerbahçeli olduğum için maçları takip ediyorum, Türkiye maçlarını da ülkem için takip ediyorum.

-Vallaha helal olsun Yenge Hanım yapıyorsun bu sporu.

Diye konuştuğunda Ahmet abi hemen kagamı çevirip;Yenge derken?

-Ağzımdan kaçtı ya hemşire bacım diyecektim.

Canan abla; Bu sene çok ilişki, nişan falan görücez sanırım. Diyip tüm herkese bakmıştı.

Sonrasında saat ilerlediğinde kalkmak istemişlerdi.

-Kardelen ben bırakayım seni istersen bu saatte tek gitme.

-Ay tabii tabii sen bırak Selimcim saat çok geç oldu.

Dediğimde Selim gülerek bana bakmıştı sanırım kendimi sevdirmiştimm baya.

-Melek sen bugün burda kalsana yarın beraber geçeriz askeriyeye demiştim Mete bana bakıyordu bende sırıtarak imalı şekilde gülmüştüm o ise gözlerini devirmişti rövenşı olacak demiştim.

-Olur Alya kalayım hem bilgi almak istiyordum bende hastalarla ilgili düzenli takip falan.

-Tamam tamam olur.

Sonrasında herkesi uğurlamıştık,Melekle de Laptopu açıp uzun uzun takip ettiğim hastaları anlatıp aşı durumu vs anlatmıştım sonrasında askeriye de olan olayları da uzun uzun anlatmıştım çok şaşırmıştı ne kadar da hareketliymiş demişti.

-Ya Melek diyorum ki siz bu Meteyle sanki aranızda elektrik var gibi.

-Ay yok neden olsun ki canım? Sadece işte denk geliyoruz okadar yani.

-Peki bakalım öyle olsun. Hadi gel ben sana pijama veriyim yarın içinde kombin seçelim.

-Ay çok iyi olur ya eve gidip hazırlanırsam sabah geç kalırım.

-Yok yok hiç uğraşma bende gerekli her şey var.

Sonrasında Meleğe kendi yatağımı açmıştımne kadar itiraz etse de misafirdi o ve bizde misafire çok önem verilirdi kendim de koltuğa yatmıştım. Sabah hazırlanıp çıkmıştık Meleğin arabasıyla benim de arabam vardı ancak sabahları yürümeyi sevdiğimden askeriyeye giderken kullanmıyordum. Askeriyeye girdiğimizde karşıdan Kartal timi geliyordu hazırlanmışlardı yine.

-Siz böyle giyinmiş kuşanmış nereye gidiyorsunuz sefer emri mi çıktı yine?

Dediğimde hepsi gülmüştü, Atakan; Evet sefere gidiyoruz sende bize eşlik et istersen cephe de hemşireye ihtiyaç olabilir.

-Gelirim de yaralı olan sen olacaksan o zaman işler değişir.

-Nasıl değişecekmiş?

-Mesela kafan mı kanıyor kafanı daha çok kırarım,ya da kolundan mı yaralandın kolun kopadabilir.

Tim ve Melek bir bana bir Atakana bakıyorlardı konuşurken.

-bu düşmanlık neden hemşire hanım? Sanırsın sizi 3 çocukla ortada bırakmışım?

-Pardon? Siz benimle askeriye de bu üslupla konuşamazsınız. Ayrıca sen kimsin de ben senden çocuk yapıcam ne münasebet.

Dediğim de herkes gülmeye başlamıştı.

-İnan bana bende meraklı değilim.

-Evet evet görüyorum değilsiniz.

Deyip arkamı dönerek gitmiştim odaya Melek şok içerisinde olan bitene bakıyordu sonrasında time ve Mete'ye bakarak; hepinizi sağlam görücem geldiğinizde ona göre.

-Sen merak etme doktorum sağ salim geleceğim yanına.

Diyerek göz kırpmıştı Mete, Melekçok utanmıştı hiçbir şey demeden yürüyerek içeri gitmişti Tam o anda Kutay söze girmişti;Anasını satıyım tim tim değil izdivaç programı mübarekkoca yüzbaşıyı ne hale getirdi şu aşk neyse artık gidelim.

-Kutay biraz daha konuşursan askerliğinin geri kalanını mutfakta geçirirsin. Demişti sinirle Atakan sonrasında göreve gitmişlerdi Alya da Melekte camdan onları izliyorlardı dillerinde dualarla bu yüreği güzel insanların sağ salim dönebilmeleri için. Bilmeden içlerinde yeşeren duyguları fark etmeden dua ediyorlardı.

Timin gitmesinin üzerinden bir hafta geçmişti ancak hiçbirinden haber yoktu gelen giden de yoktu Alyanın içi sızlıyordu hissediyordu sankiiyi gitmeyen bir şeyler vardı gibi ne olduğunu o da bilmiyordu bu hissi ilk aldığında ailesi zannetmişti ama ailesini de arayıp konuşuyordu günlerdir çok şükür onlarda iyiydi. Bilgisayar da çalışıyordum sonrasında Melek nefes nefese içeri girdi.

-Alya 

-Melek ne oldu yüzün sararmış noldu Melek?

-Atakan, Atakanı esir almışlar Alya haber yokmuş tim döndü az önce bir kaç saat dinlenip tekrar gideceklermiş Atakanı aramak için.

Sonra ne söylediğini duymamıştım tek hatırladığım gözlerimin kararıp yere düşmemdi.

 

 

Arkadaşlar kurgunun akışını değiştiriyorum sade bir kurgu okumayacaksınız artık şoküzerine şok yaşayacaksınız en kısa sürede yeni bölümü atacağım, desteklerinizzi eksik etmeyin.

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%