Yeni Üyelik
3.
Bölüm

1.BÖLÜM:FÂNİ BİNASI

@isotluyazar2

 

YIL 2224:

"Sence","Verir miydin"ne anlamadım,ne diyordu arkadaşım."Ne!"dedim hiddetle,"Ne verir miydim"diye devam ettim."Bir vampire 1500 milyon dolar karşısında kanının yarısını verir miydin?"Arkan ne saçmalıyordu,"Hayır tabikide,Arkan,tabiki de kanımı vermezdim o kan yamyamlarına",-kanımı-kelimesini vurgulamıştım."Bence vermeliydin,çünkü kan tekrar yerini doldurabilir ama 1500 milyon dolar yerini dolduramaz"bıkınlıkla başımı aşağı yukarı saladım,"Evet haklısın Arkan"Arkan suratı düşmüş bir şekilde odayı inceliyordu.

Oda,beyaz renkli duvarlarda ferah görünüyordu,tablolar eski olsada-tablo olması bile biraz garip,bu kargaşada tabloyu nereden bulmuş acaba-odaya uyum sağlamıştı,beyaz koltuk ve hemen yanında el yapımı bir ahşap sehba,kitaplık,bej rengi yatak.Oda genel olarak ferah ve rahattı.

Merakıma yenik düşerek"Tabloları nasıl yaptım Arkan?"dedim yeni bir konuya heyecanlı olan Arkan,"Ben yaptım,hepsini binanın bodrum katında buldum,kötü haldeydiler onları elden geçirdim ve bu haldeler"dedi,tablolar genel olarak gri ve beyaz tonlarındaydı,boyalar tabloya rasgele saçılmıştı ama rahatsızlık vermiyordu.

Arkanla öylece oturuyorduk taki bir çığlık duyana dek.

   

Titreyerek kapıya doğru gittik,kapı kolunu bile zor çevirdik çünkü korkunç bir çığlıktı.Odadan çıktığımızdan sonra salona girdik ve dış kapıya doğru gittik,kapı koluju çevirirken Arkan omzumdan tutu,beni kendine doğru çevirdi,"Alis bence gitmeliyim"durgun bir ifadeyle ona baktım,"Ne şaçmalıyorsun sen be!"dedim hiddetle,kapıyı açtı"Sen gitmek istiyorsan git karışmam",yüzüne bakmadan evden çıktım.Keskin kan kokusu burnumu yaktı,midem çalkalandı vr dengemi sağlamakta zorluk çekmeye başladım.

Kan kokusu aşağıdan geliyordu,merakıma yenik düşerek aşağıya indim,karşımda bir ceset görmeyi bekliyordum ama pembe elbiseli bir kızın yerde kanlar içinde yatmasını beklemiyordum,kıyafeti Hidlog diyarına karşı çıkarcasına açık bir pembeydi,gözlerim doldu ve...

Bunu kim yapmış olabilirdi,bir vampir olamazdı çünkü yerde kanlar vardı vampir olsa kan falan olmazdı-tabi nefsisini tutan bir vampir olabilir-,ucube zaten olamazdı,kızda ısırık falan görmemiştim,denizkızlarını saymıyorum bile,geriye sadece Karmalar ve Mumyalar kalıyordu.

Sesizce kendi evime ilerledim,deri siyah bir pantolon,dökümlü bir siyah gömlek ve çizme,hançerde vardı yanımda.Binadan dışarı korku dolu bir şekilde ilerledim,binada ses bile yoktu ısızdı.

Karşı fâni binaya gidecektim,iki sokak ilerideydi yani çok uzak değildi.

                             ...

Binaya yaklaştığımda,kötü bir koku etrafımı sardı yoksa

BUDA KAN KOKUSU KAHRETSİN!!

Binaya yaklaştığımda yine korkuyordum yardım istemek için geldiğim binada yine bir katliam yaşanmıştı.Korkak ve hızlı adımlarla binaya gittim,içeri girdiğimde koku gitmişti,burnum alışmıştı,duvarlar yeni boyanmıştı,kırmızı renge hembe çünkü hâlâ damlıyordu.Bu binada ısızdı,yukarı çıktığımda neredeyse tüm bina ölmüştü ve cesetleri üst üste verilmişti,bir ağız dolusu kustum,doğrulmak için eoimi duvara verdim,duvar cıvık cıvıktı yeni boyandığını unutmuştum elimi çektiğimde elimdeki boya değildi bu tamamen sıvıydı bu kandı...

Midem bulana bulana aşağı indim artık çok geçti bir anda hayatım degişti,Arkan'ı bulmalıýdım kim bilir o ne yapıyordu.

Kapıya doğru ilerlerken ayağım bir kutuya çarpı gelirken bu burada yoktu,hemen açtım,içinden bir not çıktı,elerim titreyerek kağıdı açtım

Bütün vârisler bana baksın,Hidlog diyarında bir savaş çıkacaķ.

Ķimine göre bir savaş,kimine göre katliam bana göre Mevsimlerden Katliam demekti...

 

 

Loading...
0%