Yeni Üyelik
1.
Bölüm

TANITIM

@isotluyazar2

BU OLAYLAR,2224 YILINDA GEÇİYOR YANİ,200 YIL SONRA...

 

YIL 2224 OLSADA TEKNOLOJI GELIŞMEMIŞTI HATTA,TEKNOLOJI DIYE BIR SEY YOKTU...

Hidlog diyarında değer görmeniz için kanınızın donuk olması gerekir,ki bu donuk kan denilen şey bende yok.Ben bir faniyim yani hâlâ Akınkaş Kanlar birliğindeğim,akınkaş birliği bir okuldan daha büyük bir binada.Hidlog diyarında faniler o kadar az ki,Türkiyede ki faniler sadece on binaya sığıyordu.

Hidlog diyarında,vampirler,ucubeler yani yaşayan ölüler,denizkızları ve biz faniler.Nüfusu en çok olan ucubeler,çünkü ısırarak diğer varlıkları kendi ırkına çeviriyor.Fanilerden çok kayıp olmuyor çünkü faniler içinden dışarı çok çıkmıyor.

Ucubeler,dolunayda ve hilal evrelerinde ucubeye döşüyorlar anlamadınız değil mi?Ucubeler,dolunayda ve hilal evreledinde ucubeye dönüşür.Eğer dolunay veya hilal perşembe günü olmuşsa diğer perşembeye kadar ucube olarak kalır.

Vampirler ise yılda sadece bir ayda kan emmez o ayda Ocak ayıdır,Vampirler bu aya Günah Ay'ı ismi vermiştir.Bir rivayete göre vampirler eğer Günah Ay'ında kan emerlerse Kansız Şehre giderler ve kansız şehirde hiç kan yoktur,nefislerini tutamadıkları için kendi donuk kanlarını yerler ve ölürler.

Denizkızları ile alakalı çok şey bilmiyorum,Hidlog diyarı tarihinde sadece lanetli olar geçmiş,bu laneti başlatan ise Siren adlı bir denizkızı.

Donuk kanlar,ucubeler,vampirler ve denizkızlarından oluşur.Onların kanı çoktan donmak üzeredir ve Hidlog diyarı tarafından değer görürler,onlar kutsallardır,onlar çoğalır ama fâniler...

Bir şey unuttum mumyalar...En tehlikeli ırk diye bilinir KARMA ırk mumyaların soyundan türemiştir.

Mumyalar,Hidlog diyarının en kutsanmış ırkı olarak bilinir.Acımasızlığıyla bilinir,afetmesizlikleriyle ve adaletleriyle.

Karma,her ırkın özelliğine sahiplerdir ve onlar Hidlog diyarının yöneticisidir,sayıları fânilerden bile azdır.

Bu ırkların vârisi savaşsa ne olur,belli bir sebeb için,güçler serbest,hile serbest,kendi ırkını olaylara dahil etmek serbest.Sizce ne olur bana göre MEVSİMLERDEN KATLİAM demekti...

Loading...
0%