Yeni Üyelik
10.
Bölüm
@izgirubyy

Efe'nin cevabıyla ortama sessizlik çökmüş herkese kal gelmişti. Ortamdaki soğukluğu bozmak için bu ana kadar hiç konuşmaya Görkem konuştu.
"Iıı başka bir oyun mu oynasak?" diğerlerinden onaylar gibi sesler çıkınca Görkem oyunu anlatmaya başladı. İlk defa duyduğum bu oyunda herhangi bir kişi istediği bir diğer kişinin kulağına bir soru mırıldanıyor soruyu duyan kişi hiç bir şekilde soruyu söylemeden sadece cevabı veriyor fakat vereceği cevap oynayan diğer kişilerden birisi oluyor yani sorular bir kişi üzerine soruluyor ve cevabıda bir kişi oluyor. İşin ilginç kısmı ise soruyu merak eden kişi iki shot karşılığında soruyu öğrenebiliyor.

(yazar notu: anlamadıysanız oynarlarken anlarsınız diye düşünüyorum)

Oyunu anlayıp beğendikten sonra oynamaya karar verdik. "Ben Dilan'ın yanına oturmak istiyorum."diye konuştu Emir. Dilan'ın yanımda gerildiğini hissetim Emir bana doğru dönünce benimle yer değiştirmek istediğini anladım ve bu sefer gerilen taraf ben oldum çünkü Emir'le yer değiştirmek demek onun yanına oturmak demekti.
Reddersem dikkat çekebilirdim. Dikkat çeksem hayatım zindana dönebilirdi. Sessiz sakin mezun olup gitmek istiyordum. El mecbur kabul ettim ve Emir'le yer değiştirdim. O benden tarafa asla bakmıyor yokmuşum gibi davranıyordu. Oyuna ilk başlamak istediğim belirtim ve Emir'in kulağıma cevabına emin olduğum o soruyu sordum.

"En son öpüştüğün kişi kim?" normalde böyle sorular sorulmayıp daha spesifik sorular sormalıyız mesela en son öpüştüğün kişi değilde bu masada kiminle öpüşmek istersin gibi ama dediğim gibi cevabına emindim.

Emir kafasını gözlerime doğru çevirdi ve 'vayy' dercesine bir bakış gönderdi. Hemen ardından da kafasıyla Dilan'ı gösterdi. Bingo doğru tahmin etmişim. Gülümsedim, Dilan'ın yüzü kaskatı kesildi soruyu deli gibi merak ediyor ama asla eli shot bardaklarına gitmiyordu. Gözleri bana doğru döndü dudağımı öne doğru uzatarak ona 'söylemem' bakışı gönderdikten sonra oyuna geri döndüm. Bu sırada Yaren, Doğukan'ın kulağına eğildi ve bireyler fısıldadı. Doğukan güldü ve Dilan'ı işaret etti. Dilan şaşırırken Emir umursamamıştı. Çok takılmadan diğer tura geçtik.
Ve yine hiçbir şekilde oyuna dahil olmayan Çınar, Suna'nın kulağına eğildi. Ne söylediği hakkında bir fikrim yoktu ama Suna cilveli bir şekilde gülerek bakışlarını Alperen'e çeviridi ve kafasıyla onu işaret etti. Elim masada ki shot bardağına uzandı ve tek dikişte mideme gönderdim. Acı sıvı boğazımı yakarak mideme ulaşınca ne yaptığımı fark ederek gözlerimi kırpıştırdım. "Ay yanlışlıkla içtim." gibi saçma bir açıklama da bulundum. Tabi ki inanmadılar. Çınar "Bir shot daha atman gerekiyor soruyu öğrenmen için." dedi iyi de soruyu öğrenmek istemi-
Siktir etsene madem ilkini yanlışlıkla içtik ikincisini isteyerek içelim. Masadaki diğer bir bardağa uzandım ve mideme gönderdim. Çınar yerinden doğrulup arkama geçti ve kulağıma doğru eğildi kafamı çevirsem burun buruna gelebileceğim bir yakınlıktan soruyu söyledi. Efe'nin yanımızda homurdandığını duydum bunu Çınar'ın bana olan yakınlığına bağlama istemiyordum ayrıca da şu anda odak noktam o değil kulağıma fısıldanan soruydu ilk önce gözlerim daha sonrasında da ağzım aralandı soruyu duymamla birlikte ve istemeden ona döndüm. Daha sonrasında kendimi toparladım bu sırada Çınar yerine geçti.

Hem sorunun şaşkınlığı hemde sıra kimde diye etrafa boşbeleş bakışlar atarken kulağıma doğru birinin eğildiğini fark ettim.

Alperen... Alperen sorusunu bana sormak istiyor gibiydi

"Bana ilk ve son sevgilini göster Esméralda."
Şaşırmadım, ortaokulda da birkaç kez bana esméralda dediği olmuştu.

Birde onun Quasi-

Kaskatı kesildim daha demin bana esmeralda demesine şaşırmadım ama geri çekilmeden hemen önce kulağımın üst kıkırdak kısmını acıtmayacak şekilde ısırması beni olduğum yerde kaskatı kalmama sebep oldu. Kendimi toparlayıp soruya yanıt vermeliydim. Kısa bir süreliğine gözlerimi kapattım hemen ardından kafamla onu işaret ederek "Alperen" diye mırıldandım. Bir şeyler mırıldandıktan sonra yarım bir şekilde gülümsediğini gördüm. Sare ağzını açıp bir şey söyleyecekken Suna iki shotu ardarda midesine gönderdi. Şaşkınlıkla gözlerimi açtım.
Efe ayağa kalktı.
Siktir. Siktir. Siktir.
Soruyu söylerse ben biterdim. Söylememeliydi. Söylemeyecekti. Söyleyecek olsa okula nakil olduğum gün beni bir köşeye sıkıştırıp bizi ve yaşananları kimse bilmeyecek demezdi.
Söylemeyecekti. Söylememeliydi. Efe'nin eğildiği yerden doğrulmasıyla birlikte Suna'nın gözleri bana döndü tek kaşını kaldırarak bakmaya devam etti. Efe'nin ne söylediğini bilmediğim için nasıl bir tepki vereceğimi de bilmiyordum. Umursamamaya karar verdim.

~

Eve geleli 25 dakika belki olmuş belki olmamıştı. Oyun Suna'nın, Alperen'den öğrendiği sorudan sonra bitmişti ve bizde kızlarla yarım saat kadar sonra partiden ayrılmıştık içim içimi yiyor aklımda tek bir soru dolanıyordu. Masada yatmak istediğin kişi kim? Bu soru Çınar'ın, Suna'ya sorduğu, cevabının Efe olduğu ve içimin içimi yediği o soruydu. Bir farklı konuda Efe'nin Suna'ya söylediği şeydi.

Çok düşündüm, çok gerildim, vaz geçtim, kendimi gaza getirdim en sonda ise yaptım

 

 

 

WhatsApppp

 

 

 

Nisan:Kulağımı niye ısırdın uvusbucocu|

Efe

Sunaya ne söyledin

Gönderildi 02.33

 

 

 

©
Finito
✡️
Garip bir bölüm oldu sanki
Düz yazı yazmak zor
Bide devamında napsam ki
Heran herşey olabilir😝
Sahte yavuklu mu yapsam yokaaa eski bir tanıdık mı soksam ama bu eski tanıdık herşeyi bilen bir düşman mı olsa bunların ilişkileri nasıl patlasa
Zartzurt birsürü sey var

Bide nisan bu çocuğa ne diyeceğine karar ver artık

Neysssss

Loading...
0%