Yeni Üyelik
2.
Bölüm
@izgirubyy

Gökdeniz Salman'dan

Akasya Büyüküstün hayatınız da görebileceğiniz en dişli insanlar arasında ilk ona girebilecek kapasiteye sahip biriydi. Aynı ortamlara girdiğimizde bana attığı iğneleyeci bakışları bende onu nefessiz bırakma dürtüsü uyandırıyordu. Ondan en az onun benden nefret ettiği kadar nefret ediyordum. Kutuplarda soğuktan donsa ısınması için değil mont bir kısa kollu tişört bile vermezdim.

Nefretimin bu denli büyük olmasının tek sebebi ise kendisiydi. Küçük bir çocuk olup en iyisi olmak istediği için kendisinden popüler insanlara nefret beslediğini düşünüyor bencil hareketleri midemi bulandırıyordu. Aynı sektörde olmamız ve sürekli karşılaşmamız ise tam bir fiyaskoydu.

Tam şu an da karşımdaki sandalyede bacak bacak üstüne atmış bana her zamanki iğneleyici bakışlarını göndererek yönetmeni dinliyordu.

İkimize de aynı dizinin başrol teklifi gelmesini yediremiyordum çünkü sektörde bir sürü kadın oyuncu varken bu küçük kızı bana denk olarak seçmeler sinirlerimi bir hayli bozmuştu.

"Gökdeniz duyuyor musun beni?" dizinin yönetmeni Fuat beyin bana seslenmesiyle gözlerimi masadan kaldırıp Fuat beye çevirdim ve dinlediğimi göstermek için kafa salladım Fuat bey bende onayı alınca konuşmaya devam etti.

"Dediğim gibi konu bir şarkıcı ve onun korumasını ele alıyor. Aralarındaki çok fazla çekim olan bir çifti oynayacaksınız fazlasıyla temas ve yakın sahneye hazır olun." Daha kabul edip etmeyeceğimiz bile belli değilken Fuat bey kendinden baya emin konuşuyordu. "Ben bu teklifi kabul ettiğimi hatırlamıyorum Fuat bey." içimden geçirdiklerimi söylemekten çekinmedim. "Gökdeniz bey kabul etmediyseniz oyalanmayın buralarda kapı ilerde bir yerde."

Akasya, Akasya, Akasya
Kime kafa tuttuğunu bilmiyordu.
Daha buraya gelmeden önce teklifi kabul etmişti çünkü ilk başrol olacağı diziydi ve Akasya gibi biri asla böylesine bir diziyi geri çeviremezdi, çevirme şansı yoktu.
Ona öyle mi dercesine bir bakış gönderdim ve aynı şekilde karşılık vererek bakışlarıyla öyle dedi.

Kendisi kaşınmıştı.

"Tamam. Kabul ediyorum."

Akasya'nın sinirlendiğini hissetmiştim fakat gözlerimi asla ona çevirmiyordum.

Fuat bey heyecanlı bir şekilde konuşmaya başladı. "Süper, o zaman ufak tefek detayları hallediyor ve iki hafta içinde dizi çekimlerine başlıyoruz. Üç gün sonra senaryoyu okumanız için ofiste buluşucaz o zamana kadar kendinize dikkat edin. Bugünlük bu kadar yeter." Fuat beyin bu sözlerinden sonra ayaklanmış Akasya'ya ters bir bakış atıp evimin yolunu tutmuştum.

~

 

Beni Kendinden koru
Grubu oluşturuldu
28 katılımcı

Fuat bey: Gençler kadromuz belli olduğuna göre dizimizin adıyla tanışın
Beni kendinden koru

~

Beni kendinden koru demek ha?

 

©
29.09.24
Buraya kadar herşey okey falanda devamı nasi olcak😔

Loading...
0%