Yeni Üyelik
5.
Bölüm
@jin_army00

Jungkook kapı açılma sesini duydu ama hiç oralı olmadı hyunglarından birinin geldiğini düşünmüştü yoksa başkası olamazdı olsa kapıyı çalardılar.

 

Üstünü çıkarmıştı sıra pantolundaydı . Ilk önce kemerini çözdü ve bir çırpıda belinden çıkardı sonra pantolonunu yavaşca aşağa indirip bacaklarından çıkardı . Şuan sadece boxerla kalmıştı. Sonra yanında duran yeni sahne kıyafetlerini askılarından çıkarak giymeye başladı.

 

Önce ponatolununu alıp yavaşça bacaklarından geçirip giydi. Sonra kemrini alıp taktı ve son olarakta gömleğini alıp giynecekti ki arkasında bir nefes hissetti.

 

Taehyung önünde gördüğü yarı çıplak bedenle soka uğramıştı. "Herkimse vücudu baya iyi" diye geçirdi içinden.

 

Ve sonra sessiz kalıp onu izlemeye koyuldu sonra usulca kemerini belinden çıkarıp yanındaki koltuğa attı sonra yavaşça pantolonunu çıkardı Taehyung gördüğü pürüzsüz beyaz bacaklarla beraber erkekliğinin zonklamaya başladığını hissetti.

 

Şuan karşısındakini feci halde istiyordu o pürüzsüz bacaklarında uzun kemikli parmaklarını gezdirmak istiyordu. Karşısında ki bu adama dayanamıyordu. Kimdi o bu kadar tahrik etmişti onu.

 

Taehyung daha fazla dayanamayarak yavaşca önündeki bedene yaklaşmaya başladı .

 

Jungkook ona yaklaşan bedeni fark edip arkasına döndüğünde karşısındaki adamla dudak dudağa geldi o kadar dip dibeydilerki dudaklakları birbirine değmişti. Bunu fark eden jungkook hemen telaşla geri çekildi.

 

Tam bağıracağı sıra Taehyung hamle yapıp eliyle ağzını kapadı ve ona fısıttıdan farksız olan sesiyle " sessiz ol " diyerek konuştu.

 

Jungkook çok şaşkındı bu adam neyin nesiydi ve lanet olsun ki neden az önce onunla dudak dudağa gelmişti. Hicbirşeyi adlandıramıyordu.

 

Taehyung tekrar söze girerek. " Sakin ol sana zarar vermeye gelmedim sadece arkadaşımı arıyordum ve tesadüfen senin gibi bir afeti gördüm. " sözlerini söyledikten sonrada sinsi bir gülümseme baş etti karşındaki adama.

 

Jungkook konuşmak için çabalıyordu Taehyung bu çabasını anlayarak ona soru yöneltti. "Eğer Sessiz olursan elimi indireceğim. Başımızın belaya girmesini istemezsin dimi ." Diyerek tehditkar bir şekilde sözlerini söylemişti.

 

Jungkook sadece kafasını sallayarak ona onay vermişti. Bu sessiz olacağı anlamına geliyordu.

 

Taehyung yavaşça elini karşısındaki adamın ağzından çekti ve konuşması için ona firsat tanıdı.

" Sen delirdin mi burda ne işin var.

Ve üstelik az önce sen ben-" sözünü bitirmeden Taehyung bir parmağını dudağının üstüne koyarak sözünü kesmişti. Ve bu sefer o konuşmaya başladı.

 

"Şşş orda dur seni ben öpmedim beni sen öptün. " diyerek sinsice güldü.

 

Jungkook nerdeyse onun gülümsemesine aşık olacaktı o derece güzel gülüyordu onun kare gülüşü Jungkook'un dikkatini çok çekmişti. Hayatında ilk defa kare gülüşlü biri görüyordu. Bu muazzam bir şekilde çok güzeldi.

Bu düşüncelerden onu ayıran şey kapının tıklatılması olmuştu.

 

Jungkook bir an paniklemişti karşısındaki adamı saklamalıydı onu görmemeleri gerekiyordu.

Jungkook hemen Taehyung'un elinden tutup onu giysi dopabına soktu ve hemen kapağını kapatıp makyaj masasının önündeki sandalyesine oturdu. Sesini düzelterekte kapıdaki kişiye seslendi.

 

" Gel" diyerek kapıdaki kişiyi içeri davet etti.

 

Gelen kişi makyözdü ve konuşmaya başladı.

" Junkook bey sahne sırası sizde lütfen içeri gelin makyajınız yapılacak." diyerek sözünü bitirdi. Jungkookta " Geliyorum iki dakikaya" diyerek sözünü bitirmişti. Daha sonra makyözde odadan çıkmıştı.

 

Jungkook rahatlayarak sandalyesine oturdu. O sırada dolaptan çıkmaya çalışan Taehyung 'u fark etti ve hemen koşup dolabı açtı ve çıkmasına yardım etti.

 

"Benim sahneye çıkmam gerek lütfen sende burdan defol git bu olan olayıda yaşanmamış sayalım." diye sertçe çıkıştı.

 

Taehyung , jungkook'un üzerine doğru yürüdü tam o anda gömlek düğmelerinin açık olduğunu fark etti ve söze başladı "Düğmelerin açık kalmış yardım etmemi istermisin." diyerek ona biraz daha yaklaştı.

 

Jungkook şakınca ona bakıyordu. İçinden gecirmeye başladı " bu salak adam ne saçmalıyor " diye geçirdi ve sinirli şekilde ona baktı.

 

" Sakın bana dokunmaya cürret etme." Diyerek tısladı karşısındaki adama

 

Taehyung sadece güldü hatta sesli sesli güldü çünkü biliyorduki bu karşısındaki adamlan bu ilk görüşmesiydi ama son görüşmesi olmayacaktı.

 

Jungkook karşısındaki gülen adamın gülüşüne tekrardan vuruldu oda kendince biraz gülümsedi.

Taehyung ona yaklaştı ve ellerini kaldırıp gömleğinin düğmelerine götürdü ve iliklmeye başladı . Jungkook şaşkındı ama itiraz edemedi .

 

Sonra hemen kendini toparlayıp Taehyung'u itti ve geri kalan tüm düğmelerini ilikledi ve karşısındaki adamdan uzaklaştı ve kapıya yanaştı kapıyı açacağı sırada konuştu.

 

" Bir daha karşıma çıkma " dedi ve kapıyı açıp çıktı. Ama Taehyung'un arkasından dediği kelimeyi duymamıştı .

 

 

 

 

Loading...
0%