Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2.Bölüm

@jungksxl

Uzun bir süre oturmuştuk akşam olduğunda uyuduk çünkü yarın lanet olası okul vardı. Okulu seviyordum fakat içindeki embesilleri sevmiyordum.

 

 

Okuldaydım. Birinci ders bitmişti ve ben sıramda oturup sadece bekliyordum. Neyi beklediğimi bilmiyordum ama bekliyordum fakat sonradan koridordan sesler gelince ayağa kalkıp bakmak istedim. Ah yine mi? Bu çocuk hiç mi akıllanmayacak? Gerçekten yine başını bir şekilde belaya sokabildi ya tebrik ediyorum onu, niye böyle söylendiğimi soruyorsanız eğer cevaplayayım Taehyung yine kavga ediyordu ya da bir diğer deyişle dövülüyordu. Asla akıllanmıyor salak çocuk, daha fazla söylenmeden gidip Taehyung'u kurtarmıştım maşallah çocuğu sanat yapar gibi dövmüşler yüzünde yeni bir portre var resmen JFKDNXDMNCJFJCJDNXKF. Neyse sakinim.

 

-Aptal sana kaç kere bulaşma şunlara diyeceğim? Bir insan hiç mi akıllanmaz.

-Akıllanmıyorum valla akıllandırsana beni.

-Ne? 

Tae hiç beklemeden Jungkook'un dudaklarına yapışmıştı. Bunu yapacağını hiç düşünmeyen Jungkook şok içersinde sevdiği adama bakıyordu. Karşılık vermiyordu fakat geri de çekilmiyordu öylece öpmesi için duruyordu. Taehyung sağ eliyle Jungkook'un kalçasını kavradı ve hafifçe sıktı bundan dolayı acıyla inleyen Jungkook karşılık olarak Taehyung'un yakasını tutup sıkmıştı.

-Cidden mi? Bir erkeği özellikle de bu aptalı benim yerime tercih mi etmişti? Bu kadar mı düştü bu?

-Bilmiyorum tatlım ama görünüşe bakılırsa baya keyif alıyor bu çocuktan

-Ah sadece kullanıyordur Taehyung benden başkasına bakmaz

-O kadarda özgüvenli olma baksanıza şunlara ne kadar çok yakışıyorlar yakında Taehyung bu çocukla sevgili olduğunu ve gay olduğunu okula açıklarsa sakın şaşırmayın

kızlar bunu konuşurken Taehyung Jungkooktan ayrılmış ve ona bakarak sırıtıyordu. Jungkook Taehyung'a vurarak:

-Aptalsın, der.

-Senin aptalınım, der ve zil çalar.

bu sesi duyan Jungkook direkt olarak ordan ayrılır ve yürüdükçe Taehyung ile olan öpüşmesini düşünür. Ne yapıyordu? Neden hep öpüp duruyor? Bu düşüncelerle kafasını yiyip bitirirken birine çarparak yere düşmüştü. Ayağa kalktığında özür dilemek için eğildi fakat itilmesiyle tekrardan yere kapaklanması bir olmuştu. Bunlar Taehyung'a defalarca çıkma teklif edip red yiyen kız ve onun kesinlikle mükemmel olan grubuydu(opsiyonel) Jungkook ayağa kalktı ve hiç bakmadan aralarından geçmeye çalıştı. Ve tabii ki geçemedi nasıl geçebilir ki? Klasik lise öğrencileri bir kız popüler çocuğa defalarca açılır ve red yer bundan dolayı kız ve o mükemmel grubu o çocukla aynı yerde nefes bile alan öğrencilere kendince hayatı dar eder. Heh sıkıcı ve tam anlamıyla saçmalık.

 

 

Loading...
0%