Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4. Bölüm

@kalemimyazar

Zuhal teyzem annemin tek kardeşi idi ve doğal olarak benim kalan tek akrabamdı. Eve geldiğimizde kapıda Mehmet enişte ile karşılaştık

 

-Şükür gelebildin . Başımı beynimi yedi bu velet . Ben kahveye gidiyorum

 

Hiç hoşlanmamıştım ondan ağzı o kadar pis kokuyordu ki uzaktan bile burnumu derinlerine kadar sızlatmıştı. Daha sonraları bu kokunun içtiği içkiden olduğunu anlamıştım .

 

Zuhal teyzem içeri girerken bana seslendi

 

-Elif hadi içeri geç yat uyu kızım . Yol yorgunusun yolda da uyumadın doğru dürüst.

 

İçeri geçip küçük bir odaya serdiği yer yatağına uzandım . O kadar çok yorulmuştum ki kafam yastığı görür görmez uykuya daldım . Rüyamda annem beni çağırıyor bende koşarak ona yetişmeye çalışıyordum . Bir uçurum kenarında duran anneme bir türlü yetişemiyor koştukça yol kısalması gerekirken uzuyordu . Henüz rüyadan kopmamışken Zuhal teyzemin sesi yankılanmaya başladı kulağımda

 

-Elif .. Elif kalk kızım kabus görüyorsun .

 

-Anneee diye bağırarak fırladım yataktan . Sırılsıklam ter olmuştu yatağım. Teyzem hemen banyoya götürüp üzerimi değiştirerek oğlunun küçük kıyafetlerinden bir şeyler ayarlayıp giydirdi bana .

 

Teyzemin oğlu İsmail ,10 yaşındaydı ve 4.sınıfa gidiyordu teyzem çok düşkündü oğluna Mehmet enişte ise sürekli döverdi hem İsmail’i hem teyzemi .

 

Babam ben henüz doğmadan yurtdışına kaçak şekilde çalışmaya gitmiş orada iş kazası geçirip ölmüştü cenazesi bile gelememişti Türkiye’ye . Babamı hiç tanıyamadığım için baba figürü nasıl olur bilmiyordum gözümde baba figürü Mehmet enişte olarak canlanmıştı bana göre babalar hep döverdi çocuklarını.

 

Teyzem kahvaltılık bir şeyler hazırlayıp salona yer sofrası sermiş İsmail abi ile bana sesleniyordu

 

-İsmail , Elif hadi sofraya gelin yemeklerinizi yiyin.

 

Oldukça acıkmıştım koşarak oturdum sofraya . Yemek sonrası İsmail abi ile bahçeye çıkıp birlikte oynadık . Oynarken vaktin nasıl geçtiği belli olmamıştı Zuhal teyzem bizi çağırıyordu

 

-Hadi çocuklar eve gelin artık akşam oldu hava soğudu .

 

Akşam yemeğini yedikten sonra televizyon karşısında uyuyakalmıştık Zuhal teyzem kucaklayıp odaya götürüp yatırdı bizi. Yorgunluktan bayılmış gibi derin bir uykuya dalmıştım büyük bir sesle yatağımdan fırladım .

 

-Aç kapıyı Zuhal . Yattın mı karı sana diyorum .

 

Mehmet enişte sarhoş bir şekilde eve gelmiş kapıyı yumrukluyordu. Korku ile örtüyü kafama çekip yeniden uyumak için sımsıkı kapattım gözlerimi. İçeriden gelen bir şeylerin kırılma sesine teyzemin yapma sesleri ve ağlaması dahil olmuştu .

 

Sabah kalktığımda yatağımda ki ıslaklığı hissettiğimde hem çok utanmış hemde korkmuştum . Teyzem beni yataktan kaldırmak için geldiğinde örtüyü üzerime iyice çekip sımsıkı tutuyordum görsün ve bana kızsın istemiyordum. Teyzem üzerimde ki örtüyü çekince ıslaklığı farketti

 

-Altına mı ıslattın sen ? Ah Elif kaç yaşında kızsın hala mı altına ıslatıyorsun

 

Gözlerimden sadece yaş süzülüyorken diyecek hiç bir cümlem yoktu . Teyzem ağladığımı görünce eğilip gözlerime baktı

 

-Özür dilerim canım . Sadece biraz yorgundum o nedenle sesim gergin çıkmış olabilir .

 

-Teyze gece Mehmet eniştem çok sinirli geldiği için tuvalete kalkmaya korktum o yüzden kaçırdım sanırım .

 

Teyzemin gözlerinin altında ki hafif morluklardan gece eniştemin ona şiddet uyguladığını anlamıştım ama üzülmesini istemediğim için hiç bu konuyu açmadım.

 

Günler geçmiş bulunduğum yere de epey alışmıştım . Mehmet eniştenin eve alkollü geldiği günlerde bazen bağırıp çağırıp bir köşede sızıyor bazende teyzeme şiddet uyguluyordu.

 

 

    

2 yıl olmuştu teyzemlerle kalmaya başlayalı . O sene beni de İsmail abimin gittiği okula kayıt ettirdi teyzem . Okula başladığım için çok mutlu idim . İsmail abi ile birlikte okula gidip birlikte eve dönüyorduk . Bazen dönüşte parka uğruyor birlikte oynuyorduk .

 

Loading...
0%